Du vet väl om att du är värdefull?

Kom hem från konfan strax efter tolv. Har varit riktigt trevligt med mycket trevligt folk, dock så har vissa varit riktigt jobbiga.
När vi kom dit i fredags så började vi med att käka middag, haha. Det var nå kyckling och ris. Efter det fick vi packa upp och blåsa upp madrasser och så. Under resten av kvällen så var det lite presentationssaker och sånt. Det skulle vara tyst kl tolv, men det var det inte, haha ;-) Jag tror jag somnade strax efter två.
Vi blev väckta kvart i åtta igår och om man skulle duscha så var man tvungen göra det då. Jag skulle inte göra det, men gick upp ändå innan alla andra och gjorde mig klar. Frukost var kl halv nio. Under dagen var mest lära-känna-lekar och andra, vanliga lekar. Till lunch fick vi potatis och nån köttgryta. Vid tre tror jag det var, delades vi in i fyra grupper och vi skulle då vara på olika stationer i ca 20 minuter och få lära oss lite om gudstjänster, kyrkoår och psalmboken. Middag kl fem, vi fick då potatis, viltfärsbiffar och kantarellsås, riktigt gott!
Senare på kvällen, under kvällsandakten, blev det ganska jobbigt. Ledarna pratade lite om bön och så och så fick vi tända ljus. Väldigt många, även jag själv, började gråta, det blev så mycket känslor och tankar på en gång. Efter ett tag skulle vi gå och käka kvällsfika och sen ville vi gå tillbaka till kapellet. Vi frågade en ledare om vi fick tända lite ljus igen och det fick vi. Vi satt där ett ganska bra tag och sa egentligen ingenting. Det var ganska härligt, att få vara ensam med sina tankar.
När vi kände att vi var klara där släckte vi ljusen och gick ut och satte oss utanför rummet ist. Efter ett litet tag kom Carro också och snart började vi skratta åt ett par trosor, mogna tjejer ;-)
Jag var nog vaken undefär lika länge inatt som igår och gick upp samma tid. Käkade frukost, även den samma tid och kl tio hade vi samling i kapellet för morgonandakt. Det gick ganska fort och efter det skulle vi börja packa in i bussarna och börja rulla hemmåt. Vi for nog kring kvart i elva och kom till Piteå ca en timma senare.


corneliaemmahanna


Senare idag ska jag till sandra. Vi ska se film och bara mysa. Jag ska nog räkna lite matte också, fast om jag inte hinner idag så kan jag göra det imorrn.

 


'Cause when I leave for the night, I ain't coming back

Ojojoj, jag är såååå bra på att uppdatera!
Jag kan ju som vanligt börja med att berätta vad som har hänt:
Igår var det ju torsdag och sovmorron. Det var ganska busigt när jag och emma kom till skolan vid halv elva, för då mötte vi nå småbarn som nyss hade varit på maten och där kommer vi och har inte ens börjat, HA! Första lektionen bild, andra matte, lunch, spanska, sen fysik och så slutade vi efter det. Hem och käka, sen iväg till 98ornas och döma lite innan träningen. For hem strax efter sju och då dega jag i soffan ett tag innan jag gick i duschen. La mig vid tiotiden.
Idag är det fredag och jag började som vanligt tjugo över åtta. Vi började med fysik där vi skulle räkna ut hur många hästkrafter vi kan ge eller vad man säger. Jag tog inte i så mycket och hamnade på 545W. En  hästkraft är 736W, så inte alltför illa ändå ;-) Engelska var nästa lektion och efetrsom att vi slutade efter lunch i tisdags så fick vi göra läxförhöret idag. Gick bra det också :-) Lunch, sen gympa och eftersom att det var -24° lät min snälla gympalärare mig vara inne och läsa svenska ist. Efter gympan var det so och jag och emma fortsatte vårat arbete om Frankrike. Eftersom att det avr matteprov förra veckan och vi gick över då så hade vi ingen matte idag och fick sluta tidigare :-) Jag och emma fick skjuts av hennes mormor ner till Kvantum för att köpa godis. Vi ska mänligen till Älvsbyn i helgen på konfaläger, så vänta er ingen uppdatering förens på söndag, så länge jag inte hittar nån med iPhone eller dator ;-) Nu ska jag börja avrunda detta inlägg, dega ett tag till, käka middag, sen blire att ta sig ner till kyrkcenter och hoppa på bussen! :-)



FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT!

Jag vet att jag sagt att jag ska bättra mig, men det går liksom inte.
Hade tänkt få en positiv start på detta inlägg eftersom att jag egentligen inte känner mig så positiv, vill helst sova. Iaf, igår fick vi tillbaka våra matteprov sen i fredags, det var om algebra och ekvationer och gick riktigt, riktigt bra! FULL POTT! Jag kände på mig att det skulle gå bra, men inte så bra ;-)
Nu ska jag kort berätta om de gågna dagarna:
Lördag gick jag ut och gick, duschade, gjorde mig klar sen for vi till Boden för att fira födelsedag och ny-exade sköterskor.
Söndag städades det, firades pappor och sågs på hockey. Till middag blev det pizza och jag får en känsla av att jag däckade i soffan resten av kvällen, men är inte säker.
Måndag var det skola, gick med pulsklocka på gympan, fick ganska ont så tog på mig korsetten efter lunch, slutade halv fyra och gjorde nog inget spec restan av dagen.
Tisdag hade jag korsett hela skoldagen, efter skolan for jag och mormor och handlade, jag köpte middag och glass, seanre på kvällen for jag och mamma till Lisen för att gratta henne.
Och nu är det onsdagkväll, egentligen borde jag göra spanskaglosor, men jag vill rent inte, så det får gå som det går. I övrigt så har skoldagen varit riktigt bra, svenskaförhör, hamnade med Mårten, så det gick såklart bra. Det  var faktiskt en riktigt bra skoldag idag, riktigt trevlig. När jag kom hem hamnade jag som vanligt i soffan efter att ha fönat håret torrt. Alla kanske inte vet det men vi har en lättare snöstorm här uppe, inte najs. Vid halv åtta slet jag mig från soffan för att tända lite ljus, göra allmänt mysigt med det och musik och läsa svenskaboken. Ska läsa nåra sidor till och skriva lite.

Nu ska jag börja avrunde lite och börja gå och lägga mig. Eftersom att jag har sovmorron imorrn så kommer jag stiga upp på ca 12 timmar, det ni ;-)



Kom bara att tänka på sommmaren

när vi var ute med båten, på t.ex. Inre Mörögrund och på dan låg man baar på klipphällarna och solade och på kvällen och natten satt man uppe vid elden och kollade både när solen gick ner och upp. Det häftigaste med den ön är att det varken är strand elr brygga, utan man står direkt mot klipporna, hittade en bild som jag tänkte ladda upp, dock så syns inte båten så bra, men när ni ser bilden så kommer ni nog förstå varför jag följer ut så mycket med båten på sommaren.



Ensam fredagkväll, det tycker vi inte om.

Just nu ligger jag i soffan och ser på Färjan, elr, jag ser inte precis, utan tvn råkar bara vara på.  Idag har jag ju varit på skolan, började dagen utan korsett, men tog på den på lunchen så att jag skulle fixa so:n och matten. Både och gick riktigt bra, so:n var muntlig, så den fick vi veta direkt vad vi fick och det blev VG+ där. Matten kändes också gå riktigt bra :-) När jag var klar med matteprovet och slutade så kom pappa och skulle hämta korsetten, eftersom att jag skulle på stan och då fick jag skjuts ner dit också, dvs. ca 400 meter, haha :-) Där träffade jag sandra och vi kikade på lite kläder, fikade och köpte bh:ar (-:
Ikväll så blir det bara att ligga hemma och dega, fast jag tror jag ska ha ett litet hemmaspa, göra hårinpackning, ansiktsmask och sånt, får väl se hur det blir ;-)
Imorrn ska vi till Boden och uppvakta min morbror som har fyllt 40, vi säger grattis, grattis ;-)

Emma, hejn kommer bli bra, det känner jag på mig! ♥

Måste också berätta att vi gick och hälsade på på avdelningen där jag låg också!

Efter att vi träffat läkarn så gick vi till avdelningen för att hälsa på. Vi visste inte om nån av ''mina'' sköterskor skulle vara där, men vi hade jättetur och min favorit, Sofia var där och det var jätteroligt att träffa henne igen, både hon och jag blev nästan tårögda, haha :-) Så vi stod och surrade med henne ett tag innan det bar av till stan för att käka lunch. Intressant va? ;-)

Kommer jag nånsin uppdatera regelbundet?

Det kan man ju fundera. Iaf så var ju i ume idag och det gick riktigt bra, röntgen kl tio, vanlig slätröntgen bara. Fick komma in till läkarn vid elva. Var jättenervös innan, men så fort vi kom in i rummet och började prata så släppte det, han är så himla bra, han typ sprider harmoni och man blir lugn när man träffar han. Iaf så såg det bra ut på röntgen och så tog jag av korsetten och han kollade lite på ärret och så. Vi pratade lite mer om hur det blir nu och så och jag ska under ca en månad ''trappa ut'' korsetten. Om jag vet att jag ska stå elr gå mycket så skulle jag ta på mig den. Jag skulle få börja med lite konditionsträning, typ cykla, gå med stavar, åka skidor lite försiktigt om det är plant och inte nå backar och springa nåra småsteg, bara för att känna. Jag ska på återbesök på ca två månader igen, för att prata lite om hur det har varit.
Jag har också kommit på att folk kommer tro att jag har tix elr nå, för jag går och tar och kliar mig på magen och ryggen hela tiden, haha, måste se riktigt stört ut :-)
Nu är jag dock hungrig, så jag ska äta, om det är möjligt att få nån mat i det här huset och senare ska jag fara till sporthallen för att träffa 98orna och 95orna en sväng, orkar nog inte så länge.


And here we go again

Nu ska vi se om jag än en gång kan börja om. Har inte tänkt skriva nå om jullovet, eftersom att det blir ganska mycket, så länge ni absolut inte vill höra, men det tror jag faktiskt inte.

Som ni kanske nu har fattat så överlevde jag första skolveckan och det gick rätt bra. Nytt schema fick vi, så nu blire sovmorron till tjugo i elva på torsdagar ;-) Dock så måste jag upp vid fem, halv sex nu på torsdag för att vi ska iväg till ume och jag blir så förhoppningsvis av med min nötrumpa (ännu ett smeknamn på korsetten).
Kl tio ska jag vara på röntgen, tror att det blir datortomografi eftersom att vi ska träffa läkarn tio i elva och en magnetröntgen tar ju minst trekvart.


båååååååååååt! ♥

Första och sista inlägget idag. På tal om ingenting så hoppas jag på att jag kan lägga mig i tid idag.

RSS 2.0