god natt

.

Hemma

Kom hem från ume för ett tag sen. Det blir operation, men jag orkar inte skriv nå mer nu. Ring/smsa om du har lust att hitta på nå, puss.

HAHAHA!!

Jag och emma är väldigt duktiga. Igår när vi skulle cykla hem från hockeyn så slängde vi lite med håret och så och när emma gjorde det så tappa hon kontrollen över cykeln och for rakt in i mig. Först så studsa vi typ bara mot varann, men sen så for vi mot varann igen och så fastna vi typ och sen typ ramla vi och jag landa under min cykel och emma landa mellan min cykel och hennes typ. Så jag har lyckats skrapa mig lite på handen och har två skrapsår påi knät och så har jag troligtvis skurit mig också på handen, ser ut som två cutsår, hahah, vi har skills! (y)

Iaf så började jag som vanligt tjugo över åtta igår. Första lektionen var no och andra var engelska. Sen hade vi gympa och jag fick vara med! :d Det var brännboll och jag tog det såklart lungt i början och ansträngde mig mer och mer när jag kände att det gick bra. Efter gympan så gjorde jag mig klar på femton(!) minuter. Lunch, sen so. Haha, fett rowlig lektion, jag emma och haedil satt i ett grupprum och nåra killar satt i ett annat och så kom typ emil in och skulle titta på en jordglob och så börja typ jag och emma asgarva och kunde typ inte sluta garva. Såklart så var ju emil tvungen att vara rolig, så vi garvade ännu mer, haha :d Efter son var det matte och och sen sluta vi. Kring halv sju for jag och emma på hockey, sen hem. Kring tjugo över nio kom emma till mig igen och vi for och såg på hockeyträning :d Det var på vägen hem från den som vi ramlade (a)

Vissa kanske inte vet det, men jag har spindelfobi och igår när jag väntade på emma så satt jag med datorn och lyssnade på musik oh spelade lite gitarr och så känner jag nånting på armen och kollar vad det är och så är det såklart en spindel. Så jag tar i med sån kraft att jag skulle ha kunnat ge nån ett blåöga och slår ihjäl den, hahaha :o Efter det hade jag typ gåshud i en timma, hahah :o

Nu ska jag dock lägga bort datorn och göra nåt åt mitt liv.
Puss! :-)

hockeyyy!

Blir bara några få meningar, emma kommer närsomhelst och då drar vi iväg på hockeyyy!! :-) Som vanligt så var det bra på skolan, dock avr jag så trött att jag typ somnade två gånger på matten (y) men nu kommer emma, jag skriver sen!
Puss! :-)

8E?... 8E?... David?... David K?...

Blir bara ett snabbt inlägg nu, ska gå och lägga mig. Angående rubriken så var det en unge som kom in på våran lektion idag, haha, David hade tappat sin bok och han prata jätterowligt! :d Vi har också tagit kort till skolkatalogen, men såklart så fick vi inte ha våran skylt -.-' Haha, själv fick man då stå och trängas på översta raden i ett par trånga pumps, efter det hade jag väldigt ont i fötterna. Efter skolan for jag och mamma på stan. Vi fikade och så fyndade jag två bhar, en pyjamas, ett par leggings och så hittade jag ett par jeans och en träja på JC, men dom ska mamma och köpa typ imorrn, för vi har en rabattsak på JC, men hade såklart inte med den ;-) Men nu ska jag gå och lägga mig, och så skriver jag nog igen imorrn.
Puss! :-)

Let me take you by the hand and lead you through your streets of stefan

HAHA, bäste rubriken ever. Den kommer från idag på musiken då vi sjöng en låt som heter Streets of London, men på pappret stod det stefan efter of och London stod på nästa rad, så då sjöng vi Streets of stefan ist, hahaha :d Vi sjöng också Hot Stuff och det enda killarna kunde var orden hot stuff på refrängen, så det blev ganska rowligt, hahaha :d Annars var det väl som vanligt på skolan. Vi skrev klart en uppgift som vi började på igår, som ska betygsättas, inte rowligt... Vi hade också första hk lektionen och då gjorde vi ost- och skinksallad. När vi slutade, halv fyra så for jag och emma först över till norrmalm och letade våran gamla lärare, eftersom att vi har för oss att vi inte fick tillbaka våra förra extranycklar, men vi hitta hon inte, så det får vi ta nån annan dag. När vi varit där for vi till bibblan och låna böcker, eftersom att vi ska läsa deckare på svenskan. Jag lånade Svart stig av Åsa Larsson. Nu ska jag dock gå och lägga mig och börja läsa den, hoppas bara att den är bra.
Puss!


Grease is the word

Steg upp ca kvart i sju imorse och gjorde mig klar, sen kom Emma kring åtta. Vi började tjugo över åtta och hade fem lektioner innan lunch, jag trodde seriöst jag skulle dö. När vi slutade efter lunch for jag, Emma och Hajdan hem till oss och poppade popcorn och såg Grease, för att få lite inspiration till fotot till skolkatalogen som är på fredag. Vi bestämde då i klassen att vi skulle go for temat Grease. Dock så tror jag inte att många kommer göra det, haha.
Jag ska också ta och säga att det inte kommer bli några bilder på ett tag, för att jag måste skriva från laptopen, eftersom att vi inte har nåt internet på den vanliga datorn. Men när det finns internet på den kommer jag att lägga in bilder och göra en ny design. Nu ska jag snart käka, sen får jag hitta på nåt ikväll, har inte tänkt ligga oh dega hela kvälln som jag har gjort nu flera dagar, hör av er om ni vill hitta på nåt.

Puss! :-)

Nu har jag en fråga till er!

Jag har haft några läsare nu under sommaren och jag skulle vilja veta vilka ni är. Så kommentera nu och säg vem du är om du följt min blogg under sommarn, fastän jag inte skrivit ;-)


Back on track

Nu är jag tillbaka, förhoppningsvis för att stanna. Jag kan ju börja med att sammanfatta min sommar: mest har jag nog varit ute med båten. Vi har varit till lule två gånger, då har vi hunnit till Kluntarna, Småskär, Hindersön, Altappen, Klubbviken, Bergön, Antnäs-burstskär och Junkön, puh, jag tror jag fick med alla ;-) Andra gången vi for till luleå var under lulekalaset, så då gick vi på Rix Fm-festival på fredagkväll.

När jag har varit hemma har jag mest varit med kompisar, sovit och bara slappat helt enkelt.

Den fjortonde juli var vi till ume och träffade läkarn iegn. Jag fick då ta av korsetten, huhu, och då fick jag också börja springa och träna lite handboll. Jag har hunnit vara med på en handbollsträning, men då passade jag bara och så har jag tränat på Step In. Dock så är det inte rehab träning jag kör, utan bara lite för magen, knäna, fotlederna och kondisen såklart, hehe. Men jag är inte garanterat ''frisk'' än, utan idag var vi på datortomografi och nästa vecka ska vi tillbaka till ume för att se om det nu är läkt, eftersom att då vi var där förra gången så gjordes ingen undersökning, utan jag fick bara ta av den och så pratade vi bara om vad jag skulle få göra och inte göra. Sen dess har det faktiskt gått jättebra med ryggen, kändes skönt att få vara utan den på sommarn, så jag fick göra nåt i sommar.

I torsdags började skolan om och nu är det åttan som gäller. Vi började kl nio i torsdags och gick till lunch. Vi gjorde inte så mycket, gick på rundvandring (vi har ju bytt till Ch som är på andr sidan vägen), fick veta lite olika grupper och så fick vi våra skåp. I fredags började vi kl tio och då cyklade vi iväg till gräsplanerna nedanför stadshuset. Vi körde stafettkubb och bygde lego mot varann, haha. Vi spelade också brännboll och jag var såklart med, huhu ;d På kvällen var det hockey, Skellefteå mot Luleå på LF. Jag for dit med Emma, Cornelia och Hajdan. Efter matchen hade killarna träning, så jag och Cornelia stannade kvar och såg den, haha :-) När vi skulle gå därifrån så var det en man på läktarn som frågade oss vem som var snyggast på isen. Vi svarade att det var hemligt, men han skulle ju onödigtis veta, men vi gav oss inte, haha :d Sen när vi var en bit bort viskade jag till Cornelia vem som var snyggast på isen, men det tänker jag inte skriva här, hahahahaha :d:d På lördagen var jag med Hajdan och sen var jag med Linn som sov här. Igår for jag och tränade, sen for jag hem och käkade lunch, duschade och sen kom Emma hit och vi for på hockey. PHC mot Kiruna, det blev 2-2,, så sen blev det sudden death och då vann Kiruna, buhu ;(

Men nu tycker jag att jag har babblat tillräckligt. Dock så blev det inte så mycket om sommaren, men det har iaf varit bra. Nu ska jag försöka komma igång att blogga ordentligt och jag hoppas att det kommer att gå bra. Förhoppningsvis kommer jag skriva redan imorrn :-) Fram tills dess säger jag ha det bra! Nu ska jag se Simpsons! :-)

RSS 2.0