Jag ser det snöar, once again

Japp, nu snöar det igen, förra snön försvann ju liksom! ;( Jag ska dock inte skriva så mycket nu, utan ska spänna på mig kostjärten (hehehe) och gå och käka middag, så jag skriver senare istället ;-)

 

Btw, idag ska jag nog verkligen städa och pynta lite ;-)


Honestly, I don't know what to do anymore.

Det verkade seriöst vara på gång, sen sabba jag allting, fan också, hur trög får man vara?  Men det är inget jag kan få ogjort, jag måste bara släppa taget om dig, men det är i stort sett omöjligt. Jag har försökt så jävla många gånger, men du kommer bara tillbaka varje gång. Ärligt talat, jag vet inte vad jag ska göra längre.

Varför ska kärlek vara så jävla svårt?


It's a new day, it's a new life.

Åå, vad bra filmen var! Dock så påminde Jake på nåt konstigt sätt alltför mycket om en kille jag känner... Iaf, hann gå lite på stan innan filmen och då hittade jag en tröja på JC, ni får nog en bild imorrn. Efter filmen gick jag och Sarah förbi Sunes på väg till henne och köpte mat, sen käka vi hos henne. Jag blev så mätt att jag höll på att spy, bokstavligen, och det är ju inte till nån större hjälp att ha korsett då. Jag satte faktiskt upp håret när jag gick hem, utifall att jag skulle behöva få lite mer utrymme i magen. Jag var faktiskt ganska nära på att börja gräva mig i byxorna och spänna upp korsetten lite också, men jag klarade mig utan det, hehe. Hade dock tänkt städa och julpynta lite när jag kom hem, men jag la mig och vila och tog mig inte upp på ett tag, så det får bli imorrnkväll ist :-) Nu ska jag börja avrunda det här, dricka upp min julmust och se på den konstiga filmen som går på tv, tror den heter Skvaller.
Puss :-)


.

Var inge hockey igår, men jag var med cornelia ändå. Hon kommed bussen strax efter sex och vi tog ca två timmar på oss att gå från stan, undrar vad vi gjorde under tiden ;-) Vi har typ vaknat för ett litet tag sen, elr, jag vaknade kring elva, elr, blev väckt klockan elva och cornelia hade då varit vaken sen klockan nio? Iaf så får vi se vad vi hittar på idag. Ska på bio med Sarah klockan halv fyra och se New Moon, sen blire kanske till att vara med cornelia igen, men vi får se hur det blir. Vi hade tänkt hinna med lite julmys idag, typ baka pepperkakor, så vi får nog ta och börja nu :-)




Puss :-)


Johanna har tjuvtränat lite sen i måndags ;o




Ikväll blire hockey med cornelia och imorrn blire mys med cornelia, heheheh ;-)

Oh no, I just keep on fallin'

Igår när jag och sandra var klara med salamisarna, elr de var nästan ingen hemma, kan ni gissa vad vi gjorde då? ;-) Hockey såklart! Tror dom vann med typ 7-1 elr 7-2 ;-) Jag tog med kameran och den här gången följde faktiskt minneskortet med också ;-) När matchen var slut så var sandras pappa snäll och skjutsade hem mig, tack så mycket! :-)
Idag så var första lektionen engelska och då hade vi redovisning av våran artist som vi valt. Jag hade såklart My Chemical Romance och låten som jag valde var House of Wolves. Det kändes gå ganska bra, men det blir ju iaf ett G :-) På svenskan, andra lektionen skrev jag klart mitt arbete om klassiker, kanske inte var det bästa, men det fick duga. Bild trejde lektionen, gjorde klart mitt linoleumtryck och började på en bild med propotioner. Bild har faktiskt blivit riktigt roligt, har inte gillat det spec tidigare, är inte precis bra på att rita och måla, hehehe... Fjärde lektionen var matte och just nu arbetar vi med algebra och ekvationer, fett roligt! Lunch, sen spanska och då övade jag, emma och hajdannnn på våran sketch. Vi är typ på restaurang ;-) Sista lektionen var no och området just nu ä alkoholer, syror och estrar, riktigt roligt det också ;-) Efter skolan fick jag skjuts ner på coop av cornelias mamma, men jag ändrade mig när jag kom in, så då gick jag hem, haha :-) När jag kom hem gick jag ut med salamisarna som var kvar, sen vila jag ett tag, sen for jag på 98ornas :-) Nu ska jag sluta babbla oh ist lägga upp lite bilder på saker som hajdannnn ritade på svenskan, hahhaa :d


Fanny och Bäkk ;-) vrid nacken av er ;-)



Hahaha, adil :-)



Agnes ;-)



Johanna ;-)



HAHAHA, jag :d



Och så bad Johanna mig att jag skulle rita henne och visst håller ni
med om att jag är myyyycket bättre än haedil på det, ehehehe? (a)

bambambambam

Kom hem från skolan för ett tag sen, har varit riktigt roligt idag! :-) Har börjat spela ''Nothing else matters'' på musiken och jag ska sjunga, kommer bli riktigt roligt! :-) Nu ska jag gå och käka, sen ska jag plugga lite, sen kommer sandra och så ska vi ut med salamiiiiii!


Programmet visas även i HD-kvalitet, i TV4 HD

Rubrikbristen över!! Jag har kommit på att jag kan skriva saker som dom säger på tv, hehe ;-)
Annars så har jag som vanligt varit på skolan idag och kan skriva en liten mening om varje lektion:
So: Det var en hårig spindel med på filmen som vi såg, men jag överlevde och skrek faktiskt inte.
Ma: Jag var så sur på vikarien att jag höll på att börja gråta.

Sv: Jag började på min skriftliga redovisning och boken och författaren och det verkar gå riktigt bra.
Sp: Emil och Martin skrämde oss hela tiden och jag och Haedil lyckades faktiskt skrämma dom också.
Slöjd: Jag blev klar med vävningen och ska återgå till att klä kartongbitar med tyg.

På vägen hem från skolan så hade jag, emma och haedil extra kul, vad är det med dessa tisdagar? ;-)
Hemma har jag som vanligt slöat och ikväll har jag även varit på 98ornas träning, lika kul som alltid :-) Imorrn blir det till att plugga och leverera salami, haha, kul liv. Nu ska jag bara lägga in en bild på dagens lunch, sen ska jag gå och käka mackor!


Jag åt faktiskt lite soppa också, men det var kvar från i fredags när
det var tacos, så då får man väl passa på ;-)

CSI presenteras i samarbete med...

Ojoj, rubrikbrist deluxe. Har inget annat vettigt att säga än att jag har pluggat lite nu och jag verkar kunna det, iaf så att jag klarar det. Imorrn ska vi börja skriva på bokrecesionen på svenskan, fett drygt. Nu ska jag bara kolla Facebook och en massa bloggar ett varv till, sen lägger jag bort datorn.
Puss

FÖRLÅT JOHANNA, MEN JAG VAR BARA TVUNGEN!


Jag önskar att jag en dag blir lika bra som henne, det är min största dröm...
Heheheheh ;-)

Nanananaaa

Nu blir det ett ovanligt kort inlägg.
Jag försov mig inte en enda minut idag! Brände alkoholer på kemin, gjorde ingenting på mentorstiden och gick lite på gympan. Efter gympan gick jag hem, käkade lunch, sen for jag och mamma på stan. Har hittat en snygg t-shirt från Gina Tricot som jag nog ska ha på julafton, bild kommer senare. Nu ska jag plugga och kanske hinna på bio med nån halv sju, hör av er om ni vill följa! New Moon såklart ;-)

Jag tror det här kallas för rubrik?

Just nu sitter jag och ser gossip girl, elr, jag ser inte, har teven på, men kollar mest på datorn. Igår var jag ju som sagt i Boden och det var riktigt roligt! Alla är så söta och jag ha ingen aning om hur många flätor jag fick göra :-) På bussen hem så somnade jag med musik i öronen och jag tror att dom skrattade lite åt mig faktiskt. Idag var det lite matcher på pitholm mot älvsbyn och sandviks. Kring ett kom mormor och morfar och hämtade mig och emil och sen for vi iväg till öjebyn för att gå på kyrkmarknaden. Jag köpte en knäckklubba och så käkade vi lite våfflor. Det var riktigt mysigt faktiskt :-) Vi for förbi en lite sväng på stan, sen for vi hem till mrm och mrf. Kring halv fem vandrade jag hemmåt och när jag kom hem käkade jag middag. Efter det har jag bara slappat. Strax ska jag gå och duscha, sen ska jag nog plugga lite no, hade tänkt göra bort provet i sex och samlevnad snart.
Skriver nog sen!

All you have to do is call, and I'll be there, yes I'll be there, you've got a friend

For inte på begrevningen idag, kändes som att det blev för jobbigt. Det känns bättre att minnas hon full av liv och glädje ist för att sista minnet skulle bli att hon låg i en kista... Amanda, lova att du ringer om du vill prata!

Just nu sitter jag hos mormor. Ska sova här inatt eftersom att päronen är i Boden. Imorrn strax före åtta vandrar jag iväg till Sussie och åker med henne till Pitholm och sen far vi med 98orna till Boden, eftersom att dom har cup där. Kommer bli riktigt trevligt! :-)

På skolan idag fick vi tillbaka vårat so-prov och jag ger er ett råd, stryk aldrig nånting som ni skriver på ett prov! Precis, om jag inte hade kryssat över det jag gjorde så hade det nog blivit MVG, rumpbajs! Hade även matteprov idag och det kändes gå riktigt, riktigt bra, kan hända att det blev full pott t.o.m. ;-) Blev klar innan vi fick gå, så då fick jag sitta och dunka musik i en kvart, kunde dock ha skyllt på ryggen för att få smita iväg tidigare, men det är kul att sitta och kolla på mina koncentrerade klasskamrater :-)
På gympan så stannade jag inne eftersom att det har regnat hela dan och jag ar platt hår, hehe. Min gympalärare tyckte faktiskt att jag fick slöa en lektion ;-)

Nu ska jag dock gå och vara social med bästmormor!


rubrik

Fastnade med korsetten i ett bord och cutta mig - av misstag - på en kniv på bilden, dagens lyckade (y) nu ska jag plugga engelska, sen ska jag sova.

Ursäkta alla stavfel i det förra inlägget, men jag orkar inte ändra det.

-

Nu blir det ett normalt inlägg...

Jag inleder som vanligt meeeeeed: Dagen har varit bra! Genombrott dock, eftersom att jag inte brukar ha nåt utropstecken ;-) Jag kom i tid och det var bra, eftersom att vi hade so-prov, franska revolutionen och det kändes faktiskt gå riktigt bra, blir nog G+ elr VG :-) Resten av skoldan gik finfint. på vägen hem var det väldigt roligt, jag, emma och hajdannn stannade till et tag och lekte omogna, hehehe. När jag kom hem så dega jag på som vanligt och var färdig att fara till 98orna en timma för tidigt. Så när klockan var kvart i sex och jag precis skulle ringa till Sussie och höra vars hon var, då kom jag på att träningen börjar kvart i sju, hehe ;-) När jag kom hem från träningen kring halv nio så bytte jag direkt om till en stor t-shirt och ett par mysiga sockar, sen har jag bara degat, igen, hehe ;-) Nu ska jag dock inte skriva nå mer, utan ist ska jag bjussa på två bilder.
Najtinajt



Som sagt, jag hatar verkligen adidas ;-)

iPhone!

Jag är med i en tävling om en iPhone på Fokis blogg och man skulle då skriva på bloggen att man är med i den, hehe ;-) Det man ska göra är att man ska välja ett skal som man vill ha på MrGizmo.se, kommentera på hennes blogg varför man borde vinna och så ge henne sin mailadress. Det skalet jag vill ha är det här http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Engraved-Case-med-fjarilar-rosa.html och här är länken till tävlingen http://fokis.se/2009/november/mrgizmose-och-foki-vinn-en-iphone.html#comment
Haha, jag behöver verkligen en ny mobil, min nuvarande lägger av när som helst, hehe...

''Tidig'' kväll

Nu ska jag strax börja gå och lägga mig, men som sagt, vi vet ju hur det slutar. Jag lyckades försova mig imorse  och smsa de till Rebecca - hon som jag la in en bild på i lördags - och sa att jag kommer senare och att hon skulle säga det till lärarn. När jag kommer till skolan och in i klassrummet så skämtar våran no-lärare Anne-Lie och säger att hon hörde att det ryktades om att jag försovit mig. Några andra reaktioner var nåt i stil med ''Hanna, ofta du verkligen försov dig?'' och från Emil så var det nånting som liknade ''Men Hanna kom ju mer sent än mig och henne blir du inte sur på!''. Haha, tur att lärarna gillar mig ;-)
Slutade tidigt som alla andra måndagar och for hem och käkade lunch - kände inte riktigt för torra leverbiffar på skolan. Såg lite tv, lyssnade på lite musik och fixade håret, sen plugga jag faktiskt lite. Strax före sju for jag till corneliagumms och såg hockey, Lule-Skellefteå. Jag och cornelia håller såklart stenhårt på aik som gjorde första målet, men lule lyckades peta in ett mål och matchen slutade oavgjort, ojojoj, inte bra...
Jag bytte också plats på våra adidaströjor, så hon har nu min svarta oh jag har hennes blå, love it!
Nu ska jag faktiskt lägga bort datorn och börja göra mig klar för min superefterlängtade dejt med sängen!

HAHAHAHAHA!!

När jag och hajdan gick hem från skolan idag så hade vi en konversation som lät ungefär så här:
H: Asså, lova att inte bli sur på mig nu...
Jag: Nähdå, jag lovar.
H: Asså, inte för att va dum elr nå, men när du blir sur och gör sådär med ögonbrynen, JA, SÅDÄR!
Sen börjar båda asgarva
H:
Men iaf, när du gör sådär, hehehehhe, då ser du ut som en, eehehehehe, en, hehe, en FLODHÄST!
Sen börjar båda asgarva igen
Jag:
JAHAAAA! Du menar den här niininiiniiiininiininiiniiiininiiininiiiniiniiiiiiiiii, niininiiniiiininiininiiniiiininiiininiiiniiniiiiiiiiii!
H: JAA, DEN!
Sen börjar båda asgarva åter igen och den här gången var det riktigt svårt att sluta!

Haha, för att ni ska förstå lite bättre vilken flodhäst vi pratar om, så ska jag lägga upp ett videoklipp, men jag hitta dock inget med hela låten som gick sno, så ni får nöja er med en liten bit bara ;-)


blablabla

Igårkväll så var vi ju som sagt hos Bergmans och det var riktigt trevligt. Vi käkade pizza, drack glögg och käka godis typ, haha :-) Vi for hem kring tolv och jag la mig typ direkt. Eftersom att mina revben är typ mosade och sura på mig varje dag så sov jag utan korsett inatt, gudomligt! Nu ska jag snart knalla iväg till emmaplutt och låna en bok av henne, sen ska jag nog dra ut en längre sväng och gå. När jag kommer hem sen så ska jag nog - hör och häpna - plugga på riktigt! Jag ska:
- plugga so, franska revolutionen
- no, sexualkunskap
- no, metanserien
- läsa boken som jag ska hämta hos emmaplutt, förhoppningsvisläser jag ut den redan idag


Det här är min tjej Rebecca


, visst är hon normal? :-)



Igår efter skolan så tog jag och cornelia bussen till henne, var där ett tag, käkad middag, sen gik v iväg till pitholm för att se på handbollsmatch, Strömnäs - Kalix och Strömnäs vann ju såklart ;-) När matchen var slut så sa vi att pappa och mamma kunde dumpa av oss på nolia och såklart så var han ju tvungen att skjutsa oss ända fram till dörren för att skämma ut oss så mycket som möjligt! Tack pappa, det värmer! :-) Iaf så vann pojkarna med typ 19-0, hahaha! När vi väl började röra oss hemåt/omväg hemåt så var jag bara tvungen att prova slicka på en lyktstolpe! Jag fastnade inte, som tur var, men utifall att det skulle ha hänt så hade cornelia lite vatten med sig ;-) På vägen hem så hann vi också ligga i snön och bara stirra på himlen och typ gå en massa myrsteg, hahah :-)
Idag så har jag gjort absolut ingenting. Jag vaknade typ halv tolv, steg upp tolv, käkade kring ett och sen har jag bara slöat. När jag väl var påklädd och klar så hade det redan börjat mörkna ute, hahaha :-) Kring sextiden ska vi fara och käka hos Bergmans, ska bli riktigt roligt! :-)

Tell me I'm an angel, take this to my grave

Dagen har flutit på lika smidigt som igår. Skolan gick bra och så var jag på 98träningen ikväll också. Har pluggat in 11 oregelbundna verb och skrivit ut lite grejer på mammas jobb också, eftersom att anslutningen mellan våran skrivare och dator ha strejkat och med det verkar det som att hela datorn har strejkat. Blir väl en ny dator snart också... Just det, jag lekte också lite wild and crazy när jag kom hem fån skolan, lyssnade på en låt i mitt headset, ''sprang omkring'' i hela huset och typ skrek/sjöng? Fett härligt alltså! Nu fick jag en känsla av att det här inlägget lev helt konstigt, men jag orkar inte bry mig om det, utan lägger ut en bildd på dagens outfit ist, sen lägger jag bort datorn!


If for one dance, I'm gonna be somebody

Eftersom att jag skrev så många inlägg i måndags, så säger vi att det inte gör nåt att jag inte skrev igår ;-) Jag gjorde faktiskt inget speciellt, frös i skolan, drygade mig framför vävstolen på slöjden och lite sånt där. På kvällen var jag på informationsträff med konfan, verkar bli riktigt roligt faktiskt, bara det att det lät som att våran lägergård var värsta spindeltillhållet! Jag kanske inte har sagt att jag ska konfa mig, men jag far till Göteborg en vecka, precis efter examen.
När vi kom hem från träffen så satt jag och försökte plugga in hk, som vi hade prov på idag. Det kändes inte som jag lärde mig så mycket igår, men provet verkade ändå gå riktigt bra. Nu ska jag dock gå och käka och sen ska jag nog fara på träning, så vi får se om jag skriver nå mer idag.

Nu ska jag ut och gå!

-

Tråk

Vad blir ditt namn baklänges?
annah

Vad har du för startsida på internet?
msn

Har du någon gång testat karate?
nja, tror inte dt

Tänt eller släckt när du ska sova?
liten lampa ;-)

Godaste drycken till frukost?
juice?

Senaste lästa bok?
atm läser jag Svindlande höjder

Vem kramade du senast?
ingen aning, men jag tror att säkraste gissningen är cornelia ;-)<3

Vill du bli president?
nja

Har du spelat kille i en teater?
haha, inte vad jag vet ;-)

Duscha eller bada?
bada ;-)

Kan du ditt mobilnummer utantill?
ohja ;-)

Har du tråkigt?
typ

Har du gråtit i skolan nångång?
jodå!

Har du någonsin sminkat dig som punkare?
ne, tror inte det

Vilken färg har din jacka?
röd ffs! ;-)

Använder du långkallingar?
hahaha, jo, börja typ idag ;-)

Vem var den senaste som fick dig att skratta?
haha, jag garva precis åt mig själv :d

Vad ska du göra NU?
trycka på rätt tangent :-)

Hur äter du ett äpple?
jag tar en bit, tuggar, sväljer?

Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
Nå så jävulskt!

Bästa tv-program?
scrubs elr 2 ½ män ;-)

Rent spontant, bästa present du kan få?
hm, en dator elr en iPod kanske ;-)

Resmål som fascinerar?
vet it, allt utan norden?

Förätt eller efterätt?
efterrätt, lätt ;-)

Tre saker du alltid har med dig?
mobil, pengar och kläder kanske?

Den senaste komplimangen du fick?
vet it, så bra minne har jag inte ;-)

Vilken mobil signal?
Mando Diao - Dance With somebody ;-)

Minimorötter eller pommes frites?
pommes, lätt!

Första sporten du gick på?
handboll skulle jag väl tro ;-)

Vad längtar du mest till just nu?
jul, kanske? ;-)

Hur gammal har du tänkt bli?
tillräckligt

Vad drömde du inatt?
kommer faktiskt inte ihåg, men jag kommer ihåg att det var nå tokigt ;-)

Vilken TVserie är bäst?
scrolla upp så står det där

Kan du gå ner i spagat?
HAHAHHAH, ONEJ!

Vad åt du senast?
en gurkbit :-)

Höga eller låga strumpor?
höga ocf ;-)

Vad är du mest rädd för i hela världen?
monster

Har du varit kär i en kändis?
haha, jo, nog tror jag det ;-)

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
jodå ;-)

Vad har du för färg på ditt påslakan?
atm grönt och vitt ;-)

Vad ska du döpa dina barn till?
ingen aning

Sommar eller snö?
SNÖÖÖÖÖÖ! :d

Bikini eller baddräkt?
bikini

Är du mörkrädd?
jodå

Riktig gran eller plastgran?
riktig, det luktar så gott!

Vem ringde du senast?
mormor, haha, men hon ville inte svara :-)

Vem fick du senast sms av?
cornelia ;-)

Har du haft vattkoppor?
japp

Har du gjort en snöängel i år?
nej, men jag måste nästan göra en imorrn ;-)

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
fem dagar?

Platt eller lockigt hår?
lockigt, är så jobbigt att platta det och det håller ändå inte ;-)

Vad gör du när det regnar?
ibland skuttar jag runt ute, annars ser jag nog en film elr sitter vid datorn :-)

Har en dröm gått i uppfyllelse?
jo, säkert

Titta vad jag hitta

Jag hittade en gammal bild på den förra korsetten, så nu får ni se hur den såg ut. Kanske kan fixa en bild på den nya också



!

NU SKA JAG HÄMTA UT MIN MOBIL SOM HAR VARIT PÅ LAGNING! :d

Ett helt onödigt inlägg

Sitter och msnar med cornelia och vi har bestämt att vi ska göra det hela kvällen, men jag kanske går och tar en liten paus nån gång ;-) Har inte så mycket mer att säga, så jag bjuder på en helt onödig bild ist :-)


I'm sorry for the druggo eyes ;-)


Wohow, här kommer en till bild på såret

Mamma tog ett kort när vi bytte förbandet sist, så här får ni en bild:


Snyggt va? ;-)


Annars, livet flyter på som vanligt. Ska alldeles strax plugga lite, sen kanske jag skulle vara med cornelia, men vi får se hur det blir. Nu ska jag nog plugga, usch så länge!

Nobody knows, nobody sees, nobody but me

Nu går jag och lägger mig.

HAHAHAHAHHAHA, BÄSTA REKLAM EVER ALLTSÅ!


Skumtomteattack!


Just nu sitter jag och äter skumtomtar och jag upptäckte precis att


tomtarna har bajsat i min påse ;(

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, nu blir det roligt, HURRA!

Nu blir det vinter, nu blir det vinter, som jag har önskat, HURRA!

Japp, det snöar! Riktigt härligt alltså! Nu är det vinter på riktigt, det är inte bara kallt och blött, utan nu är det snö också. Jag tror ändå att jag gillar vintern allra bäst, nog kan det ju vara kul med varm sommar mellan, men vintern är som mysig på ett speciellt sätt.

En liten lista med (y) för vintern:
-Större anledning att kramas, man måste ju hålla värmen ;-)
-Det är ingen större idé att fixa håret, för det blir ändå förstört så fort man gå ut
-Sitta framför en brasa med världens bästa människor och dricka varm choklad när man har varit ute och haft snöbollskrig.
-Försöka vaka, det går bara inte när det är mörkt ute.
-Jullovet, riktigt mysigt och en massa hockey ;-)
-Spela i stort sett hur mycket handboll man vill, när man får alltså ;-)


Vila i frid, Viktoria Wiklund

Vi träffades inte så mycket, men du ska veta hur mycket du betydde ändå. Jag tänkte på dig väldigt ofta oh undrade hur du hade det. Nu tänker jag ännu mer på dig, och jag hoppas du har det bra på andra sidan. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har så många tankar, men kan inte sätta ord på något. Men vila i frid, jag kommer aldrig att glömma dig! ♥

There's a place in the dark where the animals go, you can take off your skin in the cannibal glow

Blir bara en snabbis nu, har tänkt försöka lägga mig tidigt ikväll. Skoldagen har gått riktigt bra, träffade på en spindel på matten, bajs på fredde. Började väva på slöjden som var sista lektionen, riktigt drygt må jag säga! Men jag får väl stå ut ett tag, klarar det helt själv, så jag isolerar mig med musik i öronen. Efter skolan for jag hem och la mig, kring halv sju for jag på 98ornas träning, riktigt söta tjejer alltså! Var där till ca halv åtta, sen for jag och mamma och körde en sväng, för att efter det fara till mormor och käka mackor och svamla lite. Nu ska jag dock slita mig från datorn (!), borsta tänderna, ta ut linserna och lägga mig och vädra naveln ett tag, sen ska jag sova, är trött som satan!

I feel so useless in the murder city

Nu ska jag och hälsa på mina 98or! :-) Skriver senare!

God natt!

-

I feel like walking the world, like walking the world

Jag lyckades få med cornelia på träningen och såklart så var det ju lika trevligt som alltid, bortsett från att nu på hösten/vintern så är det ju väldigt kallt när man står utanför efter träningen och väntar på att dom ska komma ut, haha :-) Under kvällen så hann vi bestämma att nästa vinter så ska vi starta ett hockeylag, med hennes pappa som tränare, min pappa kommer säkert också kunna hjälpa till lite ;-) Om ni inte redan visste det så ska ju jag och cornelia ge upp handbollen och se till att bli hockeyproffs ist! Öhh...


And here we go again, with all the things we said and not a minute spent

Klev upp halv sju imorse och gjorde mig klar för att sedan dra iväg till skolan. Kändes faktiskt riktigt bra att börja om, känns inte som att jag ligger efter så jättemycket. Här är saker som jag har missat:
-No-prov, sex och samlevnad
-En massa genomgångar om franska revolutionen, men min snälla so-lärare ska gå igenom det igen, eftersom att det har varit många sjuka
-En massa mattelektioner, som gör att jag ligger efter lite där och vi har prov nästa vecka, men jag ska nog hinna plugga in det
-Svenskaläxförhör, grammatik

Jag fick också veta idag att jag fick MVG- på min deckare, som jag inte ens trodde skulle bli godkänd, eftersom att det stod på pappret att den skulle vara ca 4-5 sidor lång och jag skrev bara en och en halv, men då passar jag på att tacka mamma som hjälpte mig att göra den lite längre genom att påminna att man kan dela upp den i stycken :-)

Annars vet jag inte vad jag ska göra med resten av dagen, försöker övertala cornelia att följa på hockeyträning ikväll, hehe ;-)


Another promise, another seed

Nu går hanna och lägger sig, sov gott!

Muse - Uprising



GAAH, JAG ÄLSKAR LÅTEN! Vad tycker ni? ;-)

RSS 2.0