Tisdag

Japp, imorse var jag då och tränade:d det var askul, jag og typ hela tiden, hahah. Jag hade en pulsklocka på mig oc jag hade väldigt hög puls redan från början, ca 105, hahah, så mycket hade jag längtat. Min sjukgymnast skrev ett papper om vilket tempo och motstånd jag ska ha och hur länge, jag ska ändra lite under tiden. Jag var klar typ kl nio, så då gick jag och duschade och gjorde mig klar och jag fick en Gainomax:d Var på skolan kring kvart i tio. Strax innan jag kom till skolan fick jag ett sms av Droppdagny (nytt smeknamn för danni, hahah;)) där det stod ''HANNA DU MÅSTE KOMMA OCH RÄDDA MIG!'' hahah, det var lite småkul;)
Efter skolan gick jag och Droppdagny på stan oh skulle kika efter examenskläder till henne. Vi hittade nåra klännigar som var jättefina!:) Vi hitta också en t-shirt var och så ska jag köpa ett par jeanstights till, likadana som Dagny;)
När jag kom hem från stan skulle jag fixa håret, men det vart totalfail. Så jag platta det bara som vanligt. Strax före sex kom Amanda och hämtade mig (elr, det var hennes pappa som körde) och vi for till Sporthallen för att medverka på stora avslutningen med alla lag. Det var faktiskt ganska kul, jag fick träffa Ebbaälsk!<3 Det enda vi egetnligen gjorde där var att sitta på läktaren och vänta på att vi skulle få gå ner på golvet, sen när vi var på golvet så delades ett flitpris ut och ett utvecklingspris. Utvecklingspriset gick till Emma Eriksson och flitpriset gick till Frida Norberg, puss på er gullisar!



Nu får ni några bilder från imorse:




Så här glad var jag:d





I'm lovin it:d





Home again

Nu har jag varit hemma ett tag, kom hem typ strax efter fem tror jag? Iaf, röntgen gick jätte bra, det var lite småkul, hahah. Det tog längre tid än väntat, för först var det tänkt att dom bara skulle scanna framsidan sen baksidan, uppfatta jag det som iaf och det skulle ta ca 55 minuter. Men när framsidan var klar gick sköterskan och hämtade en räntgenläkare tror jag det var och då han kom så ville inte jag lyssna på vad dom sa, för jag trodde typ att hon hade sett nåt som var jättekonstigt och jag ville inte höra det. Men ist så bestämde dom att dom skulle göra en tomografi (?) Så då fick jag ligga där i typ 50 minuter till? Så jag låg där i typ en och en halv timma:o Men det gick bra, jag vart bara ganska rastlös på slutet. Vi gick och käka lunch kring halv två och träffa läkarn tio över två. Det gick jättejättebra. Han visade bilden och man såg där det höll på att växa och det var typ handlederna, knäna, typ nyckelbenen tror jag(?) och bäckenet. Och såklart så håller kotan på och växa också!:d Så han sa att på sju veckor ska vi komma dit igen och då ska vi göra samma röntgen och då får vi se hur det ser ut då. Men han sa att han trodde att det skulle räcka med bara korsetten och inte behövas nån operation. Men det kan också bli så att det blir bra (växer ihop som det ska) och jag börjar träna och så och sen så kan det bli dåligt igen och isf så måste det opereras, och han sa att jag måste vara beredd på det också. Men vi hoppas på att slippa operation.
Han frågade också om jag hade tränat nå och vi sa ju då att jag har börjat cykla, men inte träningscykla, men då sa han att jag skulle börja tränigscykla en timma på förmiddan och en timma på eftermiddan varje dag, fatta äckligt glad jag blev! Så vi sa som hejdå och tacka han och så och han ringde ner till ortopedtekniska, för jag har justerat korsetten också lite (jag har fått rosa ludd på den så att det inte ska göra ont mot huden(a)hahah), sen, så fort vi hade kommit därifrån så ringde mamma till min sjukgynmast och redan imorrn ska jag och träna, hahah!:d Vi sak va där halv nio och så ska jag få cykla till typ nio och så ska jag duscha och göra mig klar, sen ska jag till skolan. JAG SKA FÅ TRÄNA, HIIIIHIIII!!:d Hon skulle tydligen sätta ihop ett träningsprogram för ö

Umeåååå

Vaknade då idag kl halv åtta och så gjorde vi oss klara, gick ner och käka frukost, sen gick vi till sjukhuset. Det gick ganska fort där, vi anmälde oss, sen gick vi och satte oss i väntrummet och fick komma in efter typ tio minuter. Det var bara jag och mamma som gick in, för pappa har lite fobi för sprutor, hahah (-; Men allt gik bra, när vi gick ut skulle ut därifrån till pappa så skulle vi låtsas att jag hade svimmat, men det gick inte så bra, jag skrattade när vi kom tillbaka till väntrummet. När vi kom tillbaka till hotellet hyrde vi biljardgrejer och gick och spelade det. Det gick inte jättebra, jag vann dock första omgången för att pappa satte ner åttan då han hade en boll kvar, men då vi spelade nummerboll vann han med 62-12, hahahahah, bilder kommer nedan. Nu har vi typ precis kommit upp till rummet och vi gör inte så mycket, bara ser tv och slappar på.

Nu får ni bilderna:



Här gick det fortfarande ganska bra, hahah.



Ingen kommentar...




Hahahah, jag var tvungen för att kunna nå?:o;)



Fail...




Asgarv...xd




Jag ger upp, hahahah:d


Pussåhejleverpastej ;* / H

We could live forever in a lovers dream

Nu har vi kommit fram, elr, vi kom hit typ strax före nio tror jag? Nåt sånt iaf. den här gången bor vi på Patienthotellet typ hundra meter från sjukhuset, så vi får lite sovmorron imorrn, till halv åtta hahahah. Känner mig inte så road det kansnke märks. Är ganska nervös inför imorrn. Jag undrar egentligen hur jag kommer reager aom han säger att det blir operation. Om jag kommer bli överlycklig och ropa högt ''JA, JAG SKA UTOMLANDS!'' elr om jag kommer börja storböla. Elr om jag inte kommer reagera alls, att det kommer kännas som att det inte är sant. Wellwell, jag får väl se imorrn. Men nu ska jag se om jag kan hitta på nåt att fördriva tiden med, hah.

Rubriken har inget att göra med inlägget egentligen, haha.


RING OCH SMSA MASSOR!

Ume idag

Ursäkta att jag inte skrev något igår, men jag hann inte, var borta typ hela dagen.
Hinner bara skriva en snabbis nu, för jag ska gå och packa, sen ska jag på LF.  Ni får nog bilder från i helgen på tisdag elr onsdag, hahah:)

Men nu måste jag dra, skriver nog ikväll när vi har kommit fram.


RING OCH SMSA MASSOR!

Pussss ;* / H


Sverige!

Kom hem från LF för ett tag sen, det var fett kul! Första matchen var mellan Schweiz och Finland och då var det typ astråkigt. Efter den matchen gick vi ner och käka på Sunes, sen gick vi tillbaka. Då gick vi och satt oss i klacken och det var typ världens tryck hela tiden! Det var askul!:D
Är typ jättetrött, så ni får lite bilder och mer detaljer imorrn;)

Pussss / H


Ananaspaj

Jag hade tur idag. Vi köpte inte biljetter igår, utan chansade på att det skulle gå att köpa under dagen på LF. Så på lunchen for jag och Cornelia och skulle köpa, men det var typ helt dött där. Sen när vi började rulla tillbaka mot skolan så ropade en man på mig och jag kände igen rösten, men jag kunde som inte komma på vem det avr. Så jag vände mig om och såg att det avr en gammal klasskompis pappa. Han frågade om vi skulle köpa biljetter och jag sa att vi skulle det, men det verkade helt dött. Men ist, då fick vi varsin helhelgsbiljett av han!:D Tack så jättejättemycket!
På hk:n gjorde vi ananaspaj och det var typ bara jag som tyckte om det?:o hahah. Men nu ska jag fara till LF strax, ska bara byta om, mohahah:D

Pussss / H

Biljetter

Nu ska jag strax boka biljetter till innebandyn, sweet! Jag väntar bara på att Cornelia ska svara på mitt sms;)
Dagen har väl varit som alltidm skola, sen hem och slappa. Just det, på gympan (jag går ju bara ut och går) så fick vi som inte var med en uppgift; vi skulle ta reda på hur långt det var mellan Fåröbron och Centrum och då var vi tvugna att gå till bron och kolla på skyltarna där. Så jag gick ivåg typ direkt och på sklten så stod det ''Centrum 2'' så då vände jag när jag hade memorerat det. På vägen tillbaka mötte jag två killar i min klass som skulle ha mig till att avslöja hur långt det var så att dom slapp gå, men det gjorde jag inte, fast då följde dom efter mig hela vägen tillbaka och låtsades som att dom hade gått med mig. Men jag tror inte våran gympalärare gick på det. Men spela roll, jag gick iaf det jag skulle.
Men nu ska jag och Moa snart fara och hämta ut biljetterna och lämna tillbak en film.

Pussss / H

Good night

Nu ska jag strax gå och lägga mig så jag säger godnatt till bloggen och alla läsare!

Pussss / H

Onsdaaaaag

Idag har det inte hänt nånting typ? Slutade kl ett, sen gick jag, emma och hajdan(hahahah:D) på stan ett tag, sen for jag hem. På sista lektionen  hade vi no och först såg vi nån film som typ hette ''På tiondelen''. Det var del 2 vi såg idag, vå sig del 1 i måndags. Den handlar typ om Rattfylla och sånt. När vi hade sett den klart sa Karl nåt om nån film han hade sett på youtube, så då såg vi den också:

Jag diggar dialekten, hahah:D Fast nu har jag inte så mycket mer att skriva, skriver nog senare.


Ciao ;* / H

Dålig fantasi

Jag har alltid dålig fantasi när det gäller det här med rubriker. Jag kommer tp aldrig på nåt! Men, hur som helst, jag och mamma har skakat hand på en sak; om det blir operation så ska vi ta en sista minuten nånstans innan, hahah:) Det är iaf för att det inte bara ska vara jobbigt utifall det blir operation, utan att det faktiskt kan vara lite roligt med det också. Men nu ska jag ta en dusch, härligt som fan! Sen ska jag dejta sängen.

Kommentera och säg vad ni tycker om designen:)


Ciao ;* / H

Ny design, igen!

Då vart det den nya deisgnen, har iaf sparat den andra så att jag kanske kan byta tillbaka om jag vill;)

Kom precis hem från skolan, så jag har som inte hunnit göra nå än. Vi gick en timma längre idag eftersom att vi ska jobba in så att vi går halvdag på Valborgs;)
Till helgen ska jag och Cornelia på innebandy på LF, störtkul! Jag längtar asmycket:D
Men nu ska jag fixa lite smågrejs i kodmallar;)

Ciao ;* / H

Rösta!

Nu vill jag att ni läsare ska gå in och kolla på den andra designen jag har gjort och rösta på vilken jag ska ha, jag kan nämligen inte bestämma mig själv(a) Adress: hannaisakssons.blogg.se/prov

Jag skriver nog inte nå mer idag, har suttit här typ sen jag kom hem från skolan.
På skolan var det som inget spec, bara det gamla vanliga typ, hahah:) Och så var det lite extra jobbigt för mig, för jag hade en riktigt trög dag, HAHAHAH!:D


Ciao ;* / H

Jag arbetar för fullt

med att göra en ny design på min provblogg. Elr, jag har bara hunnit göra headern än så länge, eftersom att den jag gjorde igår var för bred. Därför har jag nu typ fem olika, men den jag ska använda är som den jag gjorde först, men jag har tryckt ihop bilderna lite, så det kan hända att det ser lite trångt ut. Men jag är inte klar med hela designen än, så jag återkommer senare med en helt ny Ü

Ciao ;* / H


Just det!

Eric är bäst!;)


Sov gott

Nu har jobbat lite på en ny header och har tänkt att göra en ny design när jag har tid att sitta ett tag, lovet är ju nämligen över, men eftersom att handbollssäsongen är slut och jag som inte har något spec att göra efter skolan kan det hända att jag fixar det någon av dom närmaste dagarna. Men nu ska jag gå och lägga mig och sova jättegott, det är planerna iaf, men jag sov till halv elva idag, så det kommer nog ta ett tag innan jag somnar. Men nu har jag babblat på alldeles för mycket.



Sov gott.



Ciao ;* / H

Sensation!

Jag lyckades faktiskt igår att fördriva tiden. Jag gick och satte mig framför tvn och efter ett tag började en film som faktiskt var ganska bra. Phone Booth hette den, jag var säkert inte den enda som såg den. Idag for jag till mormor för att dela ut reklam och när jag hade gjort villorna så gick jag in och vilade ett tag. Efter en stund kom mina kusiner och så när jag skulle ge mig ut för att dela till hyreshusen fick jag hjälp av min kusin. Tack Emil, det var jättesnällt. Jag skickade han i alla trappor, mohahaha:D Men nu måste jag gå och röja i garderoben, skriver nog sen.



We could live forever in a lovers dream.



Ciao ;* / H

nu

ska jag gå och tråka framför tvn ett tag, får väl hoppas på att det blir lite trevligare. Ni kan fortfarande ringa?(a)

tråk

TIO JAG.
1. Heter: Hanna
2. Ålder: 13
3. Bor: Piteå 
4. Längd: 1,67?
5. Har en bästavän: Inte bara en
6. Parfym: Puma
7. Har på mig: Jeansleggings, t-shirt
8. Har kompisar av det andra könet: Jies
9. Ska nu: Fortsätta tråka, buhu, ring? 
10. Har bra självförtroende: Ibland, ja.

NIO HAR
1. Har en sjukdom: Räknas cp-rygg som sjukdom?
2. Har många kompisar: Jaaooo
3. Har ett par svarta string: Noep
4. Har haft självmordstankar: Nej?
5. Har vart kär i en som inte känt samma sak: Japp
6. Har en kompis nu sedan barndomen: Jies;)
7. Har duschat idag: Yes(-;
8. Har vart full: Nej
9. Har skilda föräldrar: Nepp

ÅTTA ÖVRIGT
1. Vart utomlands: Självklart;)
2. Vart var du utomlans sist: Kretaaa(-:
3. Vem berättar du allt för: Det spelar ingen roll.
4. Vem litar du på mest:  Mina bästa kompisar.
5. Senaste inköp: Blus(;
6. Ljuger om vart du är till dina föräldrar: Nej.
7. Tycker om någon just nu: Alltid(;
8. Har åkt skidor: Jodå:)

 SJU SENASTE
1. Du pratade med: Mami elr papi;)
2. Du pratade i telefon med: Linnepinnegulleplutt(-:<3
3. Smsa med: Corneliaaa;)<3
4. Du kramade: Linnepinnegulleplutt:)<3
5. Du pussade: Kommer inte ihåg;)
6. Du msnade med: Droppdanni;)<3
7. Du sov bredvid: Linnepinnegulleplutt;)<3

FEM ANTINGEN ELLER

1. Chips eller godis? Chips(a)
2. En bästa vän eller många kompisar? En bästa vän(a)
3. Strul eller förhållande? Förhållande.
4. Jeans eller shorts? Jeans
5. Svart eller gult? Vet inte, svart kanske?:)








inte allt för längesen.


Härliga tider.

omg, fail.


Linn is the shiet!

Har nu varit på stan med linnepinnegulleplutt. Vi gjorde som inte så mycket, hon köpte bara en foundation och jag bara följde efter, hahah;) Nu ska jag ta och käka lunch, sen får vi se om jag hinner va med henne igen en snabbis, innan konserten, ni kommer väl?;) Kl fem i EFS Bergsviken;)


HAHAHHA, NI MÅSTE BARA SE DET HÄR!



Eric är bäst!:d


Ciao ;* / H

Hellu

Jag vaknade kring tio, men jag tror att Linn hade varit vaken ett tag då, hon klagade nämligen på att jag har legat typ på henne inatt?;o(a) sry gumms;) Vi steg upp och käka ganska precis efter att vi/jag hade vaknat och sen gick jag i duschen, medans hon fixa håret. Nu sitter jag här i underkläder och alldeles blöt i håret och väntar på att min mage och rygg ska torka så att jag kan ta på korsetten(y) Fast jag ska nog gå och höra om linnepinnegulleplutt behöver hjälp<3


Ciao ;* / H


Eric är bäst!:d


Najtinatji

Nu har vi bäddat och sitter och ser en film i soffan. Vi ska sova i päronens säng, hahah;)
Men nu säger jag godnatt för ikväll.

Och btw, Eric är bäst!:D mohahahh, ägd;)


Ciao ;* / H

Don't worry, I'm hungry, be happy!

Nu sitter jag här hos Linn och bloggar medans hon kekar, sen ska hon duscha och sen ska vi fara till mig. Hon ska sova hos mig inatt och det ska bli kul, det vet jag:)

Idag har jag inte gjort så mycket, sorterat reklam, slöat i soffan och städat, elr, jag har inte precis städat, bara röjt och dammsugit, det fick duga.

Bilderna från igår kommer antingen senare ikväll elr imorrn, ursäkta fördröjningen.

Just det, jag har fått röntgentid i ume nu, den 27 april. Kl nio på morron kommer dom att spruta in ett så kallat spårningsämne i min arm och det ska i 2,5-3 timmar få sprida sig i kroppen, sen ska dom röntga med nånting som hette gammakamera och det kommer ta 30-60 minuter, jooooobbiiiiiigt! På eftermiddan ska vi träffa läkarn och då kommer han att se om det håller på att läka och då får vi också veta om det blir operation elr inte, jag hoppas på att jag slipper. Vi kommer att fara till ume redan på söndag och sova på hotell, mohahahah!!:d


Btw, kommentera gärna och säg vad ni tycker om designen, jag provade mest för att lära mig, men jag vart ganska nöjd med den:) Har dock inget jättebra redigeringsprogram, men har tänkt ladda hem nåt så att jag kan göra en lite roligare header.


Ciao ;* / H

Ny design

Nu är jag ganska så klar och är ganska så nöjd:) Jag har som bara provat lite, så jag vet hur det funkar, ska nog göra om den snart, men den duger då ett tag:) Har nämligen inget jättebra redigeringsprogram, men jag ska fixa det:)
Orkar inte skriva om dagen ikväll, skriver och bjuder på bilder imorrn, om ni dock inte kan vänta så kan ni läsa på Linns blogg, hon är bra på att uppdatera(-;

Fast nu ska jag gå och lägga mig, för jag är dötrött.


Ciao ;* / H



Vill bara tipsa om designadinblogg.se, jättejättebra hemsida som är till stor hjälp när man ska designa sin blogg.

Prov

Jag håller på och provar göra en design, det är därför det kanske kan bli lite konstigt, bara så ni vet;)

Ciao ;*/ H

snabbis

Har varit på LF och stan idag me Linn, köpte en supersöt blus (bild kommer senare). Jag for hem typ halv tolv och nu ska jag fara till LF och träffa Linn igen, sen ska vi på stan, igen, hahah;)

Sms'a/ring om det är nåt.


Ciao ;* / H

Han finns i min mage!

Jag och Linn har nu varit ute och gått/cyklat och det var väldigt mysigt:) När jag sa till mamma så sa hon ''Jaha, jag kan ju gissa att ni ska till Annelund?'' Då svara jag ''Näh, vi ska bara gå runt, vi får se vars vi hamnar.'' Självklart, så mötte vi ju mamma på ett ställe och självklart var det på Annelund, hahaha:D
Men vi gick bara och som sagt så gick vi ju förbi Annelund, mohahah:D När vi hade varit ute ett tag gick vi hem till mig och drack varm choklad och käka annanas, mums!

Morgondagen bjuder först på LF med linnepinnegulleplutt, sen får vi väl se, ska iaf till kusinen på kvällen:)

Men nu ska jag duscha sen ska jag dejta sängen.

Ciao ;* / H

LinnInMyHeart

Jag och linn har varit på lf idag och där var vi med anders, jonas, clara och emelie, det var kuligt:) Vi gjorde som inte så mycket, linn stekte lite;) senare for jag och linn hem och gjorde plättar mums;) jag for hem från henne kring fem och halv sex for jag till musikhögskolan för att repa med kören: vi har konsert på lördag i bergsviken, EFS, kl fem, komma?;)

Men nu ska jag dra mig ut och möta Linn vid bibblan, vi får se vad vi hittar på:)

Ciao ;* / H

Linn Nilsson -v- Hanna Isaksson

Ursäkta att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har varit på stugan några dagar, kom hem igårkväll.

Tidigare idag var jag med Madda och Pelin på stan, väldigt trevligt:)

Just nu har jag lånat Linns dator. Vi gör som inte så mycket, bara myser på och ser lite tv:) Det var jättelängesen jag träffade henne och det är verkligen jätteroligt att prata om den ista tiden som vi inte har hunnit prata om än;) Och vi kommer ha mycket mer tid att prata, för jag ska sova här inatt:D



ILY! <333333




Man måste vara social med mammsen också (y)




UGUG MAMMUT!




Storstek(-;



Men nu ska jag vara social med linnepinnegulleplutt:D<3

Ciao ;* / H





UGUG MAMMUT!

rubrik

Kom hem från skolan för ett tag sen, det var väl som vanligt idag. Har egentligen inget intressant att skriva om, så jag ska ta och käka nå, sen ska jag renskriva so:n och sen ska jag städa-.-' Men jag måst verkligen göra det, kommer knappt in i mitt rum(aa)

Ciao ;* / H

Sov gott

Nu har jag pluggat och faktiskt hunnit slöa lite också. Just nu ligger jag och halvsover i soffan, ska gå och lägga mig, men jag orkar inte riktigt. Wellwell, dagen har varit bra i övrigt och det har varit kul:) Hahaha, jag ligger och ser Scrubs och det är förjävla bra:D Hahaha, men nu ska jag snart gå och lägga mig. Ciao ;* / H

God kväll

Skit. Jag hade planerat att plugga idag på eftermiddan, men min lilla tupplur tog den tiden och jag ville inte hoppa över den så kallade ''tjejkvällen''. Det vart bara jag och Emma, men det var kul ändå, vi såg Twilight, älska filmen, och mös på, kollade lite insändare och sånt. Vi gjorde inte så mycket mer.
Jag och Moa är ensamma hemma hela veckan, mamma och pappa är nämligen på stugan, jag far upp på torsdag. Det kommer bli skitkul, mohahha:D

Imorrn ska jag:



  •  Vakna
  • Göra mig klar
  • Fara till skolan
  • Komma hem
  • Slöa
  • Slöa lite till innan jag börjar städa
  • Dra en djup suck och slöa ännu mer
  • Dra en djup suck till och sen ta tag i problemet
  • Städa så länge det behövs
  • Plugga
  • Slöa
  • Äta
  • Slöa
  • Slöa
  • Sova

Jag ska alltså slöa ca 35 % av dagen imorrn.


Men nu måste jag plugga till provet IMORRN, sen ska jag dejta sängen.



Så här gott sov jag idag.


Ciao ;* / H

Godmorgon

Är helt utmattad efter helgen, har varit i Sundsvall och fastän man inte spelar så är det ganska jobbigt. Det gick väldigt dåligt för oss, vi förlora alla matcher, men det har varit en rolig helg, så vi var nöjda ändå:) Det vart bara en straff på hela helgen, men jag satte den, så jag är nöjd:) Men jag säger godmorgon för att när jag kom hem från skolan gick jag och la mig och hade tänkt vila bara lite, men jag somnade visst och sov ändå i kanske en timma? Jag har hunnit duscha också och det var väldigt härligt. På skolan så har killarna hittat på ett nytt sätt att ''mobba'' mig och Danni, dom säger ''Vad är klockan?'' och då får vi damp, vi behöver inte gå in på nåra detaljer varför:)
Men nu ska jag ta och käka, sen kommer Emma och kanske Haedil och då ska vi se film och mysa på:)


Ciao ;* / H


Najtinajti

En ny dag väntar, så jag säger god natt nu, tack för en underbar dag allihopa!


Ciao ;* / H

Let the world see what you have got

Idag slutade vi tidigt och när vi hade Linn kommit till skolan och satt och väntade på mig:) Först gick vi på stan en sväng, men ingen av oss hade pengar, så då gick vi till lf där Anders, Crille och Simon var ist:) Vi gjorde egentligen inte så mycket där, sola lite och bara fjanta på. Just det, jag och Linn försökte stå målis, tsms också, men det gick inte så bra... (aa) Vi var där ganska länge och sen börja vi gå hemmåt. Jag följde Linn en bit och sen gick jag mot mig. När jag kommit ganska långt kom jag på att Linn hade två av mina böcker, så då fick mamma komma och hämta mig och så for vi och hämtade dom hos Linn:) Sen dess har jag inte gjort så mycket, käkat, renskrivit en berättelse som handlar om när jag sprutade ''Livsmedelsspray'' på stugan och den började berätta en massa saker xD

Till helgen är det Sundsvalls cup och jag längtar!:D Vi far dit på fredag, men jag ska dock kliva på bussen först i ume, eftersom att vi ska tillbaka dit och träffa ortopeden, för korseten sitter inte som den ska, utan jag ska nog få en ny som inte går lika högt upp, men den kommer nog vara lite längre på framsidan:)

Nu ska jag bjuda på lite bilder, enjoy!



Jag älskar dig.



Väcker äckligt mycket sommarkänslor.



Väcker äckligt mycket sommarkänslor.




Väcker äckligt mycket sommarkänslor.


Linns bild.

Väcker äckligt mycket sommarkänslor.



Sometimes, fate and your dreams will collide.

RSS 2.0