Maja, min Maja, min bitska lilla piraja...

Nu är det så här att jag kommer att ta en bloggpaus under sommaren, elr, inte helt utan jag kanske kommer skriva nån gång. Orsaken är att jag inte kommer att vara på datorn så mycket nu, jag vill hellre vara ute och så, men jag ska iaf fortsätta till hösten, om jag fortfarande känner för att blogga då, men det tror jag :-)

Nu sitter jag iaf och väntar på Maja som är på väg hit. Vi ska cykla ner till södra hamn och ha picknick. Det kommer bli grymt härligt! Men nu kommer min lilla piraja, så nu ska jag dra, pusscaio!

Du är min kvinna och jag vet du vill så gärna vinna, men domarn suger så det går ju ej, jag älskar dig

Nu åker jag iväg :-) Kanske skriver ikväll, men det får vi se. Puss på er och sköt om er! :-)

Hey little girl on your way to class, loved by all cause you got that ass, cutest eyes and the greatest smile, for a year, for a time, for a little while

Emma for hem ganska nyss. Vi steg upp kring elva, hahah, jag hade ställt mobilen på halv sju först och då skulle jag upp och ge hunden mat och sen gå och lägga mig igen. Dock så har jag stängt av alarmet i sömnen, så då Emmas mobil ringde typ kvart i elva så vaknade jag, hahah, stackars hund... Dock så verkade hon inte lida, hon sov väldigt gott. Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag packa sen får vi se om Moa elr Lena skjutsar ut mig till Havsbadet. Jag slänger in ett inlägg innan jag far :-) Puss på er!

Fredde, vi skojjar bara, vi var inte utanför ditt fönster inatt ;-)

Little girl, little girl why are you crying? Inside your restless soul your heart is dying

Vi är faktiskt vakna fortfarande, men det blir ingen vaka, hahah, Emma är typ jättetrött och jag ganska speedad, men det kommer nog gå om strax. Vi har bäddat i soffan, så vi kommer sova där inatt :-) Vi får väl se när vi vaknar imorrn. Om det är bra väder far jag till Havsbadet där jag blir hämtad med båt och följer med ut till Sandskär för att sova där till söndag. Blir det dåligt väder stannar jag nog hemma och antingen sover hos nån elr så sover nån här med mig. Hör gärna av er om det låter inbjudande, haha :-) Nu ska jag dock gå till Emma och så får vi se när vi somnar. Puss på er! :-)

I've been tryin' so hard not to love you but I love you anyway

Kom hem igår från Stockholm och det har verkligen varit super! Orkar inte skriva nu vad vi har gjort och så, men vi åkte iaf ut i åttondelsfinal i B-slutspel, men det var domarns fel, haha :-) Just nu är jag med Emma. Dagny och Hajdannn for typ hem nyss :-) Vi har käkat tacos, och nån efterrätt, typ rostad sockerkaka med jordgubbar och grädde. Såklart så har vi garvat också :-) Nu ska jag och Emma gå och plocka bort det sista, sen ska vi se en film, hahah. Vi har tänkt försöka vaka, men vi får väl se hur det blir med det :-) Skriver nog senare, puss :-)


Himlen blå, vill jag nå, när jag fångas utav vinden, sommarlov, sköna sommarlov

Hinner inte skriva nå nu, Amanda kommer strax och hämtar mig, sen blir det STHLM! :d Dagen ahr varit underbar, jag grät inte, men var väldigt nära. Bilder kommer senare, typ när jag kommer hem. Kommer kanske kunna blogga där, men vi får se, jag kanske kan be Emma skriva lite åt mig när jag är borta? :-) Puss på allihopa och ha ett bra sommarlov! <33

As we go on, we remember all the times we had together

Nu har jag solat, varit deppad, sur och stressad, dock har jag inte börjat packa än, ska jag göra det imorrn och så har jag ju inte gått och lagt mig än. Men just nu sitter jag här och kan börja storböla när som helst. Jag vill verkligen inte att skolan ska sluta nu. Jag är ju less skolan, men jag kommer sakna alla jättejättejättemycket! Fyfan alltså, vi har haft det så jävla roligt. Som Emma skrev för nån dag sen, igår när dom fick sina gamla saker och vi kollade på nå gamla filmer med dom, det kommer aldrig mer hända. Vi kommer aldrig mer vara halvklass och det tycker jag faktiskt är roligast. Vi har alltid så jävla roligt tillsammans. Dock så är man ju ganska less vissa, men jag kommer ändå sakna i stort sett alla. Tio veckor är ju seriöst länge. Men nu, alla från klassen som läser det här, vi måste ju träffas nån gång under lovet? Det hoppas jag verkligen att vi kan göra, helt seriöst, jag tror det här lovet kommer bli det jobbigaste. Och examen imorrn, fy helvete, jag kommer börja gråta! Vissa kommer ju säkert tycka att jag är fjantig då, men det är faktiskt så att jag tycker om er så helvetes mycket! Jag hoppas verkligen att åttan kommer bli lika rolig som sjuan, men det tror jag nästan inte, för det här året har varit oslagbart. Och tack alla för att ni har stöttat mig då det har varit jobbigt och alltid tröstat mig, jag önskar ni var här nu, för nu gråter jag. Så nu är det väl dags att börja avsluta. Men jag vill inte. Men jag gör det ändå. Jag måste släppa taget nån gång. Men ni ska bara veta att jag kommer sakna er förbannat mycket!

Puss på er allihopa!


fortsätting

Nu är jag hemma och jag blev verkligen nöjd med håret! Bild kommer senare.
Iaf, jag for hem kring fyra-, femtiden. När jag kom hem käka vi middag, sen for vi till stan för att leta fler linnen att ha under korsetten, men vi hitta inga. Så ist fick jag mig en ny bh, huhu. Efter det for vi förbi hemmakväll och köpte glass, sen hämta vi upp erika och sen skjutsade mamma mig till ebbs. Först fick ebbas lillasyster elsa råttan som jag gjort, sen gick vi in i hennes rum för att börja med benen. Jag tyckte inte det gjorde så ont, efter vad jag har hört så trodde jag att det skulle vara mycket, mycket värre ;-) När vi var klar med mina ben började vi med ebbas, men hon hade fegat med hårborttagningsmedel. Det blev också bra :-) Vi smorde in benen och sen pimpade vi ebbas mobil (y) Efter det käka vi glass och pratade. Ebbas snälla lillebrur kom in med bullar till oss också :-) Jag for hem kring nio, elr mamma kom och hämtade mig då och så for vi till kansliet för nå möte med styrelsen och det var typ jättelänge. Men jag fick fika (yy)

Idag steg jag upp kring halv nio, fast jag hade kunnat sova till nio. Men då hann jag u blogga imorse ;-) Emma kom kring kvart i och vi cyklade iväg till stan. Det var verkligen jätteroligt idag, dock inte första matchen, för det var nå fel på min väst, så jag fick inte spela nå. Mitt lag kom iaf tvåa och vi vann ett Mentosrör var ;-) Vi käkade pizza till lunch där. När vi hade ''slutat'' gick jag, emma och emmas lillasyster ida på stan. Jag for dock hem ganska tidigt, för att hinna lägga mig lite innan jag skulle till frissan. Jag var där i ca två timmar. Nu ska jag gå och fixa lite saker.
Jag ska:
Packa
Sola
Vara deppad över att jag kommer sakna alla i klassen
Vara stressad, sur
Ha svårt att somna ikväll

Nu ska jag ni få lite bilder:


Very nice (y)



Hahahah, dissa att jag flashar.



När man vaxar benen, så försvinner även lite hjärnceller, så var försiktiga...



Ojaah (yy)(L)



I like it (yyy)



I väntan på mami...



I väntan på mami...



snabbis

Huhu, jag är verkligen dålig på att uppdatera ;-)
Igår började vi som sagt tjugo över åtta som vanligt, med slöjd. Jag gjorde klart råttan och började klippa i en t-shirt som jag kan ha under korsetten, eftersom att det inte är nå sömmar på sidorna. Nästa ''lektion'' skulle vi städa ut våra skåp och få tillbaka gamla papper och sånt från sexan och sjuan. Hahah, även saker vi gjort på bilden... Jag är verkligen inte bra på att rita/måla xd När vi skulle torka ur våra skåp så fick jag en trasa urkramad i mitt, så det vart en stor fläck med vatten, tack så jättemycket Durre -.-' ;-) Vi fick tillbaka lite pengar som vi hade dragit in till att fara till Gbg i nian, fast det gick inte så bra, heheh. För dom gick jag och Emma och Hajdannn och käka på sunes (y) Kring halv ett hade niorna avslutningskonsert. Efter det slutade vi. Då gick jag och Dagny hem till henne och lämna lite grejer, sen gick vi till Max och träffa Emma'a :-) Vi gick på stan ett tag och jag köpte vax till benen (tack så jättejättejättemycket sara för att jag fick låna pengar!) och så köpte jag hudfärgade strumpbyxor till examen. Vi fortsatte att bara gå omkring och efter ett tag kom Anton också. Vi gick till Dagnys mammas jobb för att hämta nå skjortor och lekte lite i hissen, huhu. Nu hinner jag dock inte skriva nå mer, för Emma kommer strax och vi ska cykla iväg ner till lasergame där vi ska vara hela klassen och ha en turnering och keka pizza, senare ska jag slinga håret. Så jag skriver sen och då får ni även bilder från gårdagen. Puss!

Nu säger jag god natt till bloggen och alla läsare, puss på er! :-) <3

Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol...

Vi vann inte skattjakten, buhu ;-( Imorrn ska ni få en lista på allt vi skulle fixa, hahah ;-) Sluta kring halv ett, då for jag hem, sen for jag och sola. När jag hade gjort det for jag och mami till mormor och var där ett tag, hem, käka middag, dushca, sen for vi till träningen. Vi provade ut storlekar till våra nya overaller som vi ska få, ADIDAS! :d Vi var tvungen vänta ganska länge efter, så då gick jag och Frida och apade oss på en scen som stod i sporthallen, HAHAH. Ni får ett videoklipp sen ;-) Dock så måste ni höja volymen då vi pratar, det är väldigt dåligt ljud ;-)
Imorrn börjar vi tjugo över åtta med slöjd, sen ska vi städa ur våra skåp och typ hela skolan? Buhu, jobbigt. Jag tror vi slutar ett som vanligt. Vi får se vad jag gör efter skolan, men då jag har käkat middag så ska jag fara till Ebba och vaxa benen. HAHAH, JAG KOMMER DÖ!


HAHAH, ni måste se då Frida bailar på slutet. Omg vad du är bra gummsi ;-)<3

Manamana, dodudidudo...

Huhuuh, första gången jag hinner skriva före skolan typ, hahah ;-) Vi börjar kvart över nio idag och jag steg upp halv åtta, hah, alldeles för tidigt för mig. Som sagt så är det ju skattjakt idag. Dock så vet jag inte precis vad vi ska göra eftersom att jag var på Kreta sista veckan förra året och missade allt sånt ;-) Dagens outfit är ett par mjukisbyxor som är lite kortare, träningströja (årets sundsvall) och adidassockar, huhu. Hah, så lite kläder har man när man ska till STHLM. Nästan allt är i tvätten och det som inte är i tvätten har jag börjat packa.

OBS! OBS! Kära klasskompisar, jag kommer ha väldigt snygga kläder i veckan, huh, n00t! OBS! OBS!

Little girl, little girl you dirty lier

Städningen gick bra, det tog typ hela dan, hahah. Vi har möblerat om också, det blev jättebra! Jag laddar upp bilder imorrn ;-) Dock så ska jag få nå garderober också, så det är inte helt klart :-) Jag hann dock inte klippe gräset, huhu. Jag och Moa har också provat examensfrisyr och det blev också bra :-) Imorrn är det skattjakt på skolan och vi börjar kvart över nio :-) Nu ska jag gå och lägga mig i mitt rum, huhu :-) Puss och sov gott! :-)

Btw, måste också säga att statistiken stiger, sakta men säkert ;-) Fortsätt läsa sötisar! :-)


Run away, from the river to the street

Steg upp kring tio. Nu ska jag göra mig klar och klä på mig, sen ska jag städa klart, sen blir det nog till att klippa gräset, men vi får se. Picknick någon?

This much I know is true, that God blessed the broken road that led me straight to you

Nu har jag precis duschat. Tänkte att jag kunde slänga in ett kort inlägg innan jag stänger av datorn och spänner på korsetten för att sen lägga mig i min sång och somna och under natten förhoppningsvis drömma härliga drömmar. Hahah, onödigt lång mening. Iaf, om det är bra väder imorrn så kanske nån är sugen på en picknick? :-) Hör av er isf! Puss och sov gott! :-)

New Moon

Huhu, trailern till New Moon kommer här:


Pointing me on my way into your loving arms

Nu har jag varit och solat, kom hem för ca en timma sen. Huhu, det var ashärligt! Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag nog gå och lägga mig. Imorrn ska jag klippa gräset och städa klart, sen får jag se vad jag hittar på :-)
Hör av dig om du vill hitta på nåt.


Stek.

!!

Måste bara meddela att mina tröjor har kommit nu också!! :d:d

Others who broke my heart, they were like northern stars

Usel updatering, jag vet. Jag orkar inte berätta så mycket om  vad jag gjort i helgen, men vi har iaf varit och kikat på två båtar. Den första var i lule och den var sunkig som fan. Det stod vatten inne under golvet och den var typ möglig, jättemysigt... Den andra var i råneå och den gilla jag verkligen! Just nu är papi och en som är intresserad av våran båt och kikar på våran, så jag hoppas att vi blir av med våran och köper den från råneå :-) Faktiskt så har jag inte gjort så mycket i helgen, mest slappat. Idag har jag städat och jag ska snart städa klart. Eftersom att vi är lediga imorrn så ska jag och mami nog möblera om i mitt rum, woho! :-) Eftersom att jag inte har så mycket vettigt att skriva så kan ni få veta hur våran chillvecka kommer se ut:

Måndag: Lediga! :d
Tisdag: Skattjakt, börjar 9.15
Onsdag: Börjar 8.20, sen ska vi typ städa skolan och skåpen. På kvällen ska jag och Ebbs vaxa benen och tröstäta glass, HAHAH, glöm inte cykelhjälmen Ebbs! ;-)(L)
Torsdag: Hemgruppsdag, börjar kl 10. Nån som har nåt förslag vad man kan göra för 1300 kr? På eftermiddan ska jag även slinga håret :-)
Fredag: Examen! Dock halv nio på morron, så jag måste stiga upp typ halv sex, haha? På kvällen kl 17.35 går vårat tåg till STHLM!! :d:d

Nu vet jag dock inte vad jag ska göra, men jag hittar nog på nåt :-) Pussciao! :-)

Every long lost dream led me to where you are

Nu går jag i duschen, sen ska jag gå och lägga mig. Puss och sov gott! :-)

I couldn't see how every sign pointed straight to you

Ursäkta att jag inte skrev något igår, men jag kände helt enkelt inte för det. Det hände typ inget spec hur som helst, jag försov mig, så jag fick göra mig klar på 40 minuter, men jag hann! Vi såg konserter i stort sett hela dan. Jag smet ca en timma tidigare på sista eftersom att jag skulle till Sunderbyn och byta band och spännen på korsetten, så nu sitter den mycket bättre :-) Vi köpte också hundmat i Gammelstan. Vi kom hem strax före fem. Då käka vi middag och sen då pappa kom hem for vi till Boviken, utanför Skellefteå för att titta på en båt. Dock så var varken jag, mami elr papi särskilt förtjust i den. Innan vi kom hem svängde vi förbi Munksundshamnen och kollade på en båt där också. Fast det blev it nå där heller. Hem, sen kom jag på att min cykel var kvar utanför bibblan, så då skjutsade papi dit mig, sen cyklade jag hem. Som vanligt så gick jag och la mig alldeles för sent. Resultatet av det var att jag försov mig igen, så det blev till att göra sig klar på 40 minuter, igen, men jag hann och jag stressa inte ens. Vi började med hälsans kemi och jag gjorde läppcerat och en hudkräm till mamma. Efter det var det rörelsepass och då hade jag ju valt promenad igen. Tog ca en halvtimma som i måndags, så då hade vi ju jättelång rast. Jag, emma och hajdannn satt på ett ställe och då kom emma på att vi kunde välja rörelsepass till imorrn. Då lät det ungefär så här:
E: Vi kan ju gå och välja nu, vi har ju ändå inget att göra.
Jag: Jo, vi gör det. (Jag och E ställer oss upp)
H: Va? Är det sjunde juni idag? Och får ni rösta?
Jag och E: HAHAHA, MEN RÖRELSEPASS TILL IMORRN DUMFAN!
H: Jahaaaa...
Sen börjar alla
asgarva.

Hahah, omg va dålig du är Haedil! ;-)

När vi hade valt träffa vi Dagny och Cornelia och så bestämde vi att vi skulle käka på Sunes, för det var ingen god mat. Så då gick vi ner och käka stripsmeny (y) Sista ''lektionen'' spelade niornas musikklass och det riktigt bra! :-) När vi hade slutat for jag hem och slöade. Kring fem kom mamma hem och gjorde middag och efter det for jag till mormor och morfar för att klippa gräset. Det tog ca 45 minuter. Efter det har jag typ bara suttit här :-) Nu ska jag dock gå i duschen, elr, snart ska jag gå i duschen* Sen blir det nog till att slöa ännu mer och sen ska jag sova. Men jag skriver nog senare, pussciao! :-)


Dagens ;-)
Tights: Lindex
Linne: JC
Kofta: InterSport

But I got lost a time or two, wiped my brow and kept pushing through

Filmen slutade för ett litet tag sen. Haha, alltid lika bra :-) Nu ska jag börja gå och lägga mig. Imorrn börjar vi klockan nio och vi ska typ bara se på konserter hela dan. Halv tre ska vi vara i Sunderbyn för att byta ut spännena på korsetten, det sitter inte så bra längre. När jag sen kommer hem ska jag till mormor och morfar och klippa gräset, moneymoneymoney. Men nu säger jag puss och sov gott till bloggen :-)


I set out on a narrow way many years ago, hoping I would find true love along the broken road

Sitter just nu och vill att klockan ska bli åtta, dirr! Då börjar Shrek, heuheu :d Iaf så har det varit riktigt roligt idag. Började kl tio, då gick vi till Svartudden, eftersom att jag och Emma hade valt promenad på rörelsepasset. Där fanns det en orienteringsstämpel, så vi tryckte den genom våra papper, sen vände vi tillbaka. Kring halv elva var vi tillbaka på Ch och då fanns det inget vi kunde göra före tjugo i tolv då vi skulle käka lunch. Så jag och Emma gick ner på stan och hon köpte två linnen. Efter det gick vi tillbaka och satt på en bänk och degade länge. Kring halv tolv gick vi till cafeterian för att välja rörelsepass till på onsdag, det blev promenad igen, huhu. Soppa till lunch, sen hade vi hälsans kemi. Det var förvånansvärt roligt. Vi började med att göra ett rosa läppglans, sen gjorde vi läppglans med chokladsmak. Dock så smakar/luktar det inte choklad, det smakar/luktar bara mint, haha. Mamma fick det rosa i en liten försenad morsdagspresent, men hon kommer få mer också ;-) Vi slutade kl två och då for jag hem ochs en dess har jag bara degat framför tvn.
Nu ska jag gå tillbaka till tvn och jag gissar att jag kommer varva mellan tvn och datorn hela kvällen, hahah :-)


RSS 2.0