Söndag 25/1

Är inne i en period nu då jag inte känner för att skriva så mycket, men jag har kommit fram till en sak; Även om ryggen är skit och det hindrar mig ganska mycket från att göra det jag vill, så har jag ett bra liv. Jag har äkta kompisar och annat folk som hjälper och stöder mig då jag är ledsen. Och så har jag min familj och det är dom allra bästa, tack. <3


Tisdag 20/1

Just nu sitter jag på Dannis data och skriver, hon är nere och käkar middag :) Idag har jag varit på skolan och så, efter skolan gick vi till Danni och såg nån film och gjorde inte så mkt, sen gick vi ut och gick en sväng, riktigt härligt :) På vägen träffade vi Sofie och snackade med hon ett tag :) ikväll händer väl inte så mkt, ska väl va med Danni ett tag till, sen får jag väl se vad som väntar mig. Kanske lite läxor?
Nu är det iaf bestämt att vi börjar på Ch nästa år. Men det vill inte jag och det är det många som inte vill, största orsaken är att vissa tror att vi inte kommer bli lika sammanhängande och så. Men vi får se hur det går, vi har nog iaf tänkt fara till Göteborg på klassresa i nian och det får vi då hoppas blir av. Men nu ska jag inte skriva nå mycket mer, för Dannis brorsa vill ha tillbaa sin datormus :)

Ciao.

Lördag 17/1

Sitter och lyssnar på musik just nu, ska snart gå och vara social me nåra som är här. Vi har typ sett handboll, spelat Guitar Hero World Tour och så har vi spelat lite spel ;pp Imorrn blir det reklamutdelning och sen får jag väl hitta på nåt annat :) Idag har jag tigat bort julpyntet och städat i mitt rum, är riktigt stolt över mig själv, jag tycker att jag var riktigt duktig! Igår var det skola, en riktigt rolig och mysig skoldag, det var riktigt kul :) På kvällen for jag till Cornelia och vi gjorde som ingenting,  bara var och gick ut en sväng med hunden :) Men nu ska jag dra, hejjs :)

Torsdag 15/1

Vad ska jag göra? Vad kan jag göra? Jag vet ingenting, jag var hos ortopeden idag och det är nå tjafs i en kota som inte har växt ihop, jätteroligt, näh. Där fick jag som inte veta nåt, så han remiterade mig till Ume och jag får inte träna nå förrens jag har varit där och träffat en barnortoped, det suger, för jag vet inte vad jag ska göra under tiden, det kommer ju säkert ta flera månader. Det blir väl inget spel i Sundsvall för mig i år, får väl nöja mig med en titt från sidan. Men nånting som jag verkligen vill är att spela i sommar då vi far till Stockholm på Eken Cup... Jag vill verkligen spela då! Hoppas jag är bra då, annars får det väl bli som det blir... Jag känner mig inte så glad längre, för handbollen är verkligen mitt liv, men jag vet fan inte vad jag ska göra nu d det har blivit så här, jag får väl bara bita ihop och hoppas på det bästa... Hejjs för idag.


JagTypGillarDig

Tisdag 13/1

Skolan var som vanlig idag, inget spec hände. Efter skolan skulle jag till Danni, så vi var på stan ett tag medans vi väntade på bussen. En bit efter vägen klev några gamla kompisar på, så vi följde dom hem och kika på deras kaniner som hade fått ungar medans som hade varit på skolan, en överraskning för alla fyra. Vi var där ett litet tag sen gick vi till Danni. Där hände inte så mkt, jag var där ett litet tag, sen hade hon träning, så då vart det till att fara hem. När jag kom hem var det middag. Och för tillfället så käkar vi i vardagsrummet, för vårat bord är inne och lackas om elr nåt sånt, så då vart det ju såklart lite dega i soffan efter maten. Sen gick jag hit till datorn. Gör inte så mkt nu, sitter mest och överväger om jag ska ringa till Linn, men det blir nog inte, eftersom att jag tror att hon har träning och det är högst privata saker som jag måste prata om, men jag är rädd att mina ''päron'' ska höra, det är inte särskilt lätt att ha hemligheter i det här huset. Kanske ''går ut och går'' en sväng, då kan jag iaf prova ringa och jag får mig lite frisk luft. Just nu känns jag väldigt hemlighets full, inför alla, så jag måste få berätta allt om allt för nån, och jag har en utvald. Men nu ska jag ta och dra mig till hallen tror jag. 

Ciao.

Måndag 12/1

Idag var det skola. Första lektionen skrev vi planeringen i tjugo minuter. Sen hade vi gympa och det både var roligt och gick bra, mitt lag vann alltid ;) Sen hade vi 50 minuter på oss att duscha, så vi skyndade oss inte precis. Efter det hade vi spanska, sen lunch. Efter lunchen hade vi engelska och inget spec hände, elr, vi ska göra nå grupparbeten och vissa har hört elr kommer få höra saker om det. Lektionen efter var det EA, men större delen av tiden ägnades till att peka på olika delar på folk med en laserpekare, strålen var riktad mot mig och ett spec ställe på en tjej flera gånger. Jo, jag ramlade av stolen också, smidig som man är (aa). Efter den lektionen hade vi NO och även där ska vi göra nå grupparbeten, BOOOORING. Efter skolan gick jag hem, spelade gitarr, såg tv, åt och sen vart det handbollsträning, men jag var inte med, för det hade gått så bra med ryggen på gympan, så jag ville inte sumpa det. Jag och Alva sprang omkring och roade oss lite, så helt still var jag ju inte. Så, nu sitter jag här och känner inte för att skriva nå mer. Det här vart nog ett väldigt tråkigt inlägg, men jag kände bara för att skriva nå.


Man får va som man är när man inte blev som man
skulle (;


Lördag 10/1

Började dagen med att döma nå matcher för 98erna tillsammans med Maja, roligt och vi tjänade faktiskt 50 kr ;) Sen for jag hem och duschade och gjorde mig klar och så bar det av till Linn. Vi gick ut en sväng på ''fotorunda'' och lyckades knäppa några riktigt fina bilder! Kanske laddar upp några på pixbox lite senare. Efter ett tag ute började vi frysa så vi kravlade oss hemmåt, till Linn alltså. Sen for vi och Amanda till Hemmakväll och Kvantum och köpte lite gott och hyrde en film, så senare blir det mys hos Linn, mysit :) Just det, matchen i torsdags slutade 20-9 till Lillpites fördel, men vi skyller förlusten på otur ;) Jag fick vara fotograf med Håkans kamera och det gick bra, jag kunde ta några finfina bilder. Jag höll också på att få en boll i huvet, där jag stod på läktarn, men jag hann precis ducka, annars kunde det ha gått illa. Men nu ska jag inte skriva nå mer, jag hoppas mest på en lyckad och trevlig kväll med mycket skratt och förmodligen lite gråt pga filmen.

Hej så länge :)

Dock en låt värd att lyssna på: http://www.youtube.com/watch?v=oIHFPvZsXlc


I'm no superman, I hope you like me as I am.

Fredag 9/1

Idag har varit en bra dag. Elr, inte så spec, men ändå bra. På skolan var det väl som vanligt, lite folk var borta. Vi hade första HK-lektionen för sjuan, vi har tidigare haft musik. Vi gjorde fruktsallad, det vart gott, vi fick glass til :) Just nu sitter jag och spelar gitarr, mycket trevligt. Ska dra till Maja och se film och mysa med nåra, ska nog bli kul. Så nu ska jag inte skriva nå mer, Hejjs :)

Torsdag 8/1

Orkar inte säga så mkt idag. Skolstart och bekanta ansikten, skitkul! Lite fönsterkrig och dissade skratt, alltid lika roligt (y) Handbollsmatch ikväll mot LIF 1, resultat kommer senare. Vi hoppas på bra spel :)
Ta aldrig ut något i förväg, varken seger elr förlust.



PUMA <3

Onsdag 7/1

Har inte så spec mycket att säga. Imorse tog jag hunden och gick till mormor och så for vi och kolla då syrran red och det gick bra för hon :) Sen jag hem och käka lunch, sen stack jag ner på stan med Cornelia och Sara. Om ni vill höra nåt jävligt roligt så får ni fråga, för det blir lite tjorvigt att skriva det här ;) Elr, ni kanske inte tycker att det är nå kul, men det var som lite tokigt xD;) Från stan for vi till lasarettet och gjorde magnetröntgen. Var lite nervös innan, men jag bestämde mig för att det skulle gå bra och det gjorde det. Och jag lovar att det inte är nå hemskt! Så om ni ska göra det nån gång, var bara lugn, jag höll på att somna i det där röret ;) Efter det for jag och mamma och handla och sen käka vi på Max, gottgott ;) Och nu sitter jag här :) Imorrn blir det en till röntgen, det hette typ dartotomografi elr nåt sånt, haha (y) Och imorrn börjar skolan om (y) Och som sagt, jag är inte galen, jag gillar inte att sitta på lektioner, men jag saknar folket  (aa)
Idag på röntgen lärde jag mig att
Man ska inte vara rädd att prova nya saker och man ska inte banga ur före för att det är hemskt, för det vet man ju inte.

Hej så länge :)


Linn Nilsson, you know our place? <3


 


Tisdag 6/1

Har inte hänt så mycket. Igår var det handbollsträning mellan tolv och två, men jag var ju såklart inte med och surt var det. Efter träningen for jag, mamma och pappa till Susan och Erik, men Erik sov i soffan, så det var bara Susan som var social. Efter det for vi och handla och sen for vi hem, jag däcka i soffan ett tag och sen käka jag middag. Efter middan såg jag klart en film på tv ''Föräldrafällan'' (y). Sen for jag till Cornelia. Vi gjorde inte så mycket, bara chilla lite, mysigtmysigt :) Idag vakna jag kring halv tolv och duscha, klädde på mig, käka och sen har gjorde jag typ ingenting. Linn kom kring tre och vid halv fem gick vi ut. Våran slutstation var Nolia, men vi skulle vara där först halv sex, så vi tog en stor omväg och var där fem i halv sex :) Väl där kolla vi på hockeyträning och frös. Linn skulle få skjuts hem och jag skulle gå, men då var Linns pappa så snäll så han skjutsa hem mig också :) Sen när jag kom hem käka jag middag, sen satt jag mig vid datorn, sen käka jag glass med chokladsås (mums) och nu sitter jag här. Imorrn blire nog stan me Cornelia, flumigtflumigt :) På kvällen är det träning, men jag får ju inte va med, som vanligt. På torsdag börjar skolan om och äntligen får man träffa folket! :D Det gamla vanliga, hederliga FOLKET! :D Fy faan vad jag har sakat dom! Jag har saknat alla tokigheter och allt fjant. När man är på skolan och så kan dom vara jättejobbiga, men sen när man inte träffar dom på ett tag så saknar man dom verkligen, jättemycket.

Dom personerna som man träffar varje dag är livet, för dom är ju där varje dag och dom finns alltid där.

Det är dock vaniljglass, men jag gillar chokladsås (aa) ;)
Linn frös om sina fötter :)
Linn Nilsson du är bäst.

Söndag den 4/1

Som sagt, har ett svullet knä och jag vet inte varför. Fast jag vet ju typ ingenting om hur det egentligen är med mig. Och läkarn fattar ingening heller känns det som. Varför finns det egentligen läkare om dom inte kan göra nå? Sist jag var hos läkarn så berätta hon om röntgen, men sen sa hon att hon inte kunde göra nå. Inte heller påskynda magnetröntgen. Jaha, tänkte jag, och...? Men jag fick som inte veta nå, inte nå nytt iaf, jag får bara höra samma saker hela tiden och det är ju vekligen till hjälp, hosthost... Egentligen borde ju vi barn och ungdomar ha förtur på röntgen, jag menar, vi har ju hela livet på oss att uppleva saker och det är ju inte nå lätt om man har en skada som man kanske inte hade haft om dom hade upptäckt det tidigare, men ist för att upptäcka det så låter dom flera gamlingar som redan har gjort allt dom har velat, då får dom gå före, men dom ska ju ändå dö snart, dom har ju inget mer att uppleva kanske. Det är väldigt orättvist... Men jag har iaf lärt mig att livet inte är rättvist, så är det bara. Oh nästan mest orättvis är kärleken. Ibland får den en att må skitbra och allt känns frid och fröjd. Men ibland känns allt bara skit och man vill bara lägga sig ner och aldrig ställa sig upp igen. Elr, så är det iaf för mig. Iaf, jag har varit på bio ikväll och sett Australia och allt jag kan säga är att jag aldrig har sett en så bra film. Det var så himla mäktiga scener i den och jag gillade verkligen handlingen, det var riktigt mysigt. Och såklart börja man ju gråta lite där på slutet. Imorrn ska jag nog vara med Cornelia och jag hoppas att vi hittar på nåt roligt, det behöver jag verkligen...



Jag lärde mig faktiskt en sak av filmen...

Utan kärlek i hjärtat har man ingenting.
Inga drömmar.
Ingen historia.
Ingenting.

svullet knä

Mst ha gjort nåt igår då jag var ute och sprang, höger knä är typ svullet som satan. Och så har jag reklamutdelningen idag, får väl se  hur det går. Men jag mst ju fixa det så att jag tjänar lite pengar ;) Men nu ska jag göra mig klar och sticka ut ;)

Hej så länge.

total breakdown, kan man bli sjuk av kärlek?

Det gick som jag trodde, elr, det barka redan före, jag bröt ihop totalt och med föräldrarna i Skellefteå är det inte så roligt. Men jag tog mig ändå ut efter lite gråtande, pratande i telefon och nåra chokladbitar, mums. Iaf skulle Sara egentligen komma och sova med mig ikväll, men ist blir det Sarah Lyxell som kommer, ska bli trevligt. :)
Jag funderar vad det här kan bero på. Kan det vara desperat letande efter kärlek och bekräftelse, elr är jag rädd för att inte kunna spela DMet? Jag vet inte själv. Skulle gärna vilja veta. Elr så kanske det bara är ''tonåringshormoner'' som gör att jag inte mår så bra. När jag vakna imorse kändes det som att jag hade feber, men det hade jag inte. Hela kroppen kändes tung och jag ville verkligen inte stiga upp, men jag gjorde det ändå. Jag var snurrig och det kändes som vätskebrist, så jag drack massor, men det vart ändå inte bättre. Det viktigaste är iaf att jag känner mig bättre nu och hoppas på en trevlig kväll med Sarah (hon sa att hon skulle köpa glass, kan det bli nå bättre?).
Iaf, den största frågan i min skalle just nu är; kan man bli sjuk av kärlek? Det tror Cornelia, jag tror nästan också det, men är ändå fundersam. Det borde ju isf vara vi som själva framkallar ''sjukdomen'', egentligen. Så, om det är så att man kan bli det, varför gör vi så att vi blir det då? Varför tar vi risken och låter oss själva gå och bli kär? Elr är det känslan av saknad av den personen som gör att vi mår dåligt? Elr mår man så här dåligt för att man är rädd för något? Som jag och min rygg, jag är ju rädd nästan hela tiden. Ska det va så?
Tänk om jag inte var rädd att säga till den jag gillar, att jag gillar han. Då skulle jag ju direkt veta om det är kärlek elr rädsla som får mig att må dåligt.

Jag önskar att jag inte hade varit en sån fegis.


Kan man bli sjuk av kärlek?


lördag

Sitter och gör ingenting just nu. Ska käka nåt och sen dra med mig själv på en joggingtur (y) Får väl se hur det går, känns som att det kommer barka idag.

Hej så länge.


En fredag med datumet 2/1 2oo9

Jag är nöjd med början på det nya året. Har dock inte hunnit göra så mycket än, men det känns bra ändå. Det är nog just den där speciella känslan i magen som gör det. Har mest bara degat än så länge. Varit med Cornelia och Frida och bara gjort ingenting, ett besök på Nolia är den största ansträngning vi har hunnit med än. Där satt vi och skrattade ''lite'' och flamsade, mycket trevligt. Efter det gick vi hem till mig och käka och började prata om handboll, vilket gjorde att jag bröt ihop när jag börja tänka på min rygg och jag inte vet hur det blir med DM:et som är om några veckor. Hoppas på att kunna spela iaf lite kant, får se hur mycket jag klarar av. Måste iaf börja träna snart igen, iaf lite uppbyggnadsträning nån gång i veckan. Har lagt av helt nu, var nog flera månader sen sist, inte bra... Mår bra i övrigt, säkert pga den där känslan i magen, som sagt. Vet som inte vad jag ska skriva. Har som så mycket i mitt huvud just nu, men jag kan bara inte få ut det på nåt sätt, jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Jag har då trogna kompisar som jag kan vända mig till när jag vill och jag kan verkligen prata med dom om vad som helst och jag vill bara säga tack för att ni finns, ni betyder verkligen och jag behöver er, jättemycket. Tack. Sitter och snackar med Cornelia, och jag kan då säga att vi är bara för bäst, riight? ;)<3 Har inte så mkt mer att säga nu.

Pussåhej leverpastej :)


Jag hoppas att du kan acceptera mig som
jag är, för jag tänker inte ändra på mig för
din skull,


farväl 2oo8

har inte gjort så mkt dom senaste dagarna, Linn sov här inatt och vi skrev en liten visa (aa) den hette ''En DA-visa'' ;) det är för att det är bara ackorden D och A i den (aa);) vi gick en sväng på stan, sen gick vi hem till mig, var hemma ett tag, sen gick vi ner på Max och käka. på vägen hem köpte vi chips och gick på toa. väl hemma lira vi lite guitar hero world tour, såg film och mös, väldigt härligt :)<3 vi somna nog kring halv tre :) nyårsafton spenderades hos Amanda med familj, mycket trevligt. på vägen hem svängde vi förbi Linn så att jag fick ge henne en nyårskram :) orkar inte berätta allt i detalj, kan bara säga att det har varit bra :) har laddat upp lite bilder på pix, det är alltid välkommet att kolla :) hannaisaksson.pixbox.se

det har varit ett bra år. mycket blandade känslor, nya kompisar och kärlekar. förluster av kompisar som har gått till sig till slut. just nu känns allt bra, med lite fjärilar i magen, härlig känsla. sitter och funderar på vad jag förväntar mig av 2oo9, om det är nåt spec. jag och Linn har iaf ett nyårslöfte, men det är hemligt ;) till sommaren ska jag ´göra en liste på saker som jag mst göra under sommaren, har jag inte gjort det blir det ett hemskt straff. jag hoppas att det blir en bra sommar också, fullt med äventyr och upplevelser och båt såklart :) jag vet inte vad mer jag ska skriva, jag hoppas det kommer att bli ett bra år. för det har varit ett bra år.

farväl 2oo8 vi kommer aldrig mer ses igen.



RSS 2.0