Måndag

Idag har det inte hänt nå mycket, jag var på skolan och efter skolan var det lite småkul, vi slutade tjugo över tre, men jag var hemma 25 över fyra, så roligt var det... (aa) När jag sen kom hem så ''vädrade jag naveln''. Jag har nämligen fått nå sår i naveln från korseten, men jag hoppas att det går till sig, annars blir det inte roligt... Jag och mamma käkade middag, vi är nämligen ensamma med hunden hela veckan eftersom att Moa är i Berlin och pappa jobbar borta:) Efter middan la jag mig och läste ett tag och sen var det träning, vi tog lagfoto i matchkläder, liggandes i en snöhög, kallt var det iaf. Jag och Emma vart angripen av snöloppor och det kliar, usch. Amanda är inte heller med och tränar, så efter att tag for jag, mamma och Amanda hem till henne och så fika vi lite och snacka:) Mohahah, nu har jag i stort sett beskrivit hela min dag i detalj, så lite har jag gjort idag:D

Jag bjuder på en bild idag också:



Hahaha, grymt kul, visst Emma?:D


Ciao ;* / H

Bilder

Nu har jag hunnit duscha länge, torka mig, ta på mig trosor, bh och linne, fatt hjälp av pappa att ta på korseten, sen tog jag på mig sockar och mjukisbyxor. När jag hade gjort det gick jag och fixade håret och jag tog lång tid på mig, fönade det helt torrt, sen platta jag allting hur länge som helst, det var riktigt härligt faktiskt. Sen gick jag och tog på mig en kofta, sen gick jag hit och började rensa min pixbix på gamla album, jag har typ bara fyra album kvar!:o;) Nu har jag suttit ett tag och fört över lite bilder från den gamla kameran till ett USB-minne.

Ursäkta detta tråkiga inlägg, här kommer bilderna som jag lovade:


Mmmm, varm choklad.





Steek i grymt roliga hissar:D





Tillverkning av korset, ursäkta hålet i strumpbyxorna...xD






Det tog ett tag för plasten att svalna och under tiden sms'a jag med en
massa folk:D





Ciao ;* / H

snabbis

Ska gå i duschen alldeles strax men tänkte skriva en snabbis först. Jag kan sammanfatta min skolvecka, dvs onsdag-fredag;
Jag har inte gjort ett skit. När jag kom hem i onsdags slängde jag mig i soffan och där tillbringade jag resten av dan. Jag vart ledsen, för äckelkorseten är så GRYMT JOBBIG, JAG HATAR DEN. Torsdagen erbjöd skola på dan och en titt på handbollsträningen på kvällen, ingenting spec där emellan. Elr, jo, en radioreporter kom och intervjuade mig om skolmaten också, sänds på långfredagen typ kl tio elr elva på P4 Junior. I fredags var det skola, fick sluta lite tidigare och sen skjutsade mormor mig till bussen som gick till stugan där jag har varit hela helgen. Har inte varit superkul, får nämligen inte köra/åka skoter pga korseten, men jag har iaf åkt en bit ner till där vi brukar vara, that's it. Fast det har varit avslappnande att vara där i helgen, samla nya krafter inför nästa vecka, då det är Sundsvall till helgen, får väl se hur det går.

Men nu ska jag dra i duschen, ska bjuda på lite bilder från Ume senare.

Ciao ;* / H


Ume dag 2

Idag træffade jag ortopeden och enligt mig så gick det jættebra! Han sa att det var troligtvis en stressfraktur och jag ska ha en korset i ca 10 veckor. Under dom veckorna så blir enda træningen att gå och cykla. Nær jag inte ska ha den længre blir det ju såklart en massa uppbyggnadstræning. Men om det dock inte går till sig så blir det operation och dom sætter in en liten skruv som ska gøra att det håller ihop. Men han sa att jag skulle nog iaf kunna træna handboll nær det hær ær øver och det kændes jættebra. Nær jag kom hem från sjukhuset så ringde jag lite till dom nærmaste och då jag ringde till Linn så børjade båda bøla; Førlåt mammas telefon før att du vart bløt. Under tiden med korsetten så blir det godisløfte också, før att han rekommenderade så lite socker som møjligt. Dærfør kommer det inte riktigt bli specialkost, men jag kommer måsta æta ordentligt, særskilt bættre frukost och så kommer jag måsta æta ordentligt på skolan dær jag verkligen inte vill æta. Men jag hade tænkt att jag kan hålla lite koll på matsedeln, kanske kan ta med mig mat om det verkar vara nåt som inte ær ætbart, t.ex. grøt.

Egentligen så var det ju meningen att vi skulle fara hem idag, men det blir så att vi stannar en natt till, før dom hade inte tider så att vi kunde prova ut korsetten idag. Men jag lider ju inte av att vara borta en dag længre ;) Dock så kom jag på lite tidigare att jag inte hade några linser till imorrn, så jag och mamma gick ut før att køpa det. Vi gick en svæng på stan och gjorde lite mer inkøp; Några glasfigurer, hårinpackning, hårgegg till mamma, sushi, chips och lite nøtter, så nu ska vi nog gå och mysa i relaxen elr sola solarium :) Jag måste rækna lite matte också, boooring.

Jag kan berætta att vi hade lite roligt på sjukhuset också, vi kom dit før tidigt, så vi gick omkring lite på sjukhuset och kikade, det ær grymt stort! Vi hittade ett par roliga hissar också, det var ingen dørr på dom och dom stannade inte, utan dom gick hela tiden och dær spenderade vi lite tid, jag ska ladda upp nå bilder då jag kommer hem ;)

Dock så har jag ju bara varit borta en dag och kommer bara vara borta två, men jag saknar alla jættemycket! Jag saknar alla tokigheter och bus... Och jag kommer ju inte riktigt kunna busa likadant nu på ett tag... Men det kommer ju bli bættre och jag kommer att kunna lave ett vanligt liv igen, det har jag bestæmt! :)

Men nu ska jag gå upp till rummet :)

RING OCH SMSA MASSOR!

Ciao ;* / H

Umeeeee

Ursækta att jag inte har skrivit på ett tag, men det ær det att våran dator ær så trøg, så jag vill helst inte anvænda den.
Men iaf, just nu skriver jag från daotrn på hotellet i ume :) Inatt ska vi bo hær då och det ær typ asfint hær! :D Imorrn blir det till att gå på stan en svæng, sen blir det till att fara till sjukhuset før att træffa ortopeden. Jag ær vældigt nervøs och beroende på vad jag får høra så ær jag inte sæker på om jag vill høra det. Men jag har længe sagt att jag har bestæmt att det ska bli bra, så jag får væl hålla fast vid det.
I helgen har det ju också varit DM. Vi kom på fjærde plats, men vi ær nøjda ændå :) Jag vet inte om jag har sagt det, men jag ær iaf strafflæggare nu då jag inte kan spela och jag hade som mål att sætta minst hælften av dom straffarna jag skøt. Jag satte fem av nio! :D Så jag ær vældigt nøjd och jag har gjort det jag kan gøra før laget :) Det var dock vældigt næra att bli en tredjeplats, men den tog Boden från oss. Dom vann med knappa 10-9 i matchen om tredje-fjærdeplats. Menmenm, vi ær nøjda ændå :)
Men nu ska jag dra till restaurangen med mami och papi :)

Ciao ;*/ H

Kortis

Blir bara ett kort inlägg idag, ska ta och packa, sen ska jag till Sara. Jag ska sova där, sen imorrn far vi till Ume med handbollen :D Vi ska shoppa på dan, sen senare på eftermidadn blire lite matcher :) Jag ska få lägga straffar ;) Idag på skolan var det hk, vi bytte grupper, jag vart med Fredde, så det ska nog gå bra, vi har kök bredvid Emma och Durre, PERFEKT! Men nu ska jag dra och packa, skriver nog inget imorrn.
Jag nås på mobilen hela helgen.





Som sagt, man är inte alltid beredd...



Ciao ;* / H

God natt

Som sagt, jag skulle städa mitt rum idag... Och det gjorde jag! :D Nu är jag riktigt stolt över mig själv. Men jag ska nog ta och ta mig nå nya sängkläder, käka nån macka och sen ska jag gå och lägga mig.

Pussåsovgott.




Jag bjuder på en gammal goding ;)



Ciao ;*


Vi gillar att sluta tidigt (y)

Idag började vi kl tio över åtta med bild. Vi har börjat måla färgtoncirklar? Iaf, det går ganska bra än så länge, men jag har bara hunnit måla gul, röd och blå :D På den lektionen så fick vi veta att vi skulle ha klassfoto idag också och ganska många fick panik, men jag själv var nöjd med vad jag hade på mig, så jag var bara lugn :) Vi var då alltså ca 29 stycken som fick klämma ihop oss på en ganska liten yta för att rymmas på kort (y) När vi var klara med gruppkortet så vart det ju såklart porträttfoton också, och det kändes verkligen inte bli bra, vi får väl se när det kommer. Efter fotograferingen hade vi rast, sen var det svenska mellan halv elva och halv tolv. Sen fick vi sluta! :D Så jag for hem och nu sitter jag här :) Jag måste städa mitt rum också, men först ska jag käka och gruva mig ett tag, sen är det bara att börja. Men nu ska jag dra och käka.


Så här mycket arbetar vi på lektionerna.




Dagens outfit (;



Ciao ;*

Tisdag

Wellwell, i fredags var jag på stan med Linn, Nisse, Maja och Jennifer, det var riktigt roligt, vi mest bara fjantade runt och så, pallar inte gå in på nå detaljer ;) Jag köpte också lite kläder :)
Råwligt var det iaf :D

I lördags var det handbollsmatch, A-laget vann sin serie ;) Efter handbollen skulle jag och Cornelia gå och se hockey, men vi ändrade oss och gick på stan ist. När vi hade varit där ett tag gick vi till mig. Först gjorde vi inte så spec mycket, bara finkammade varandras mobiler ;) Senare gick vi till mitt rum och bara låg och pratade och så började hon kittla (stavning?) mig ;o;) Jag är typ grymt kittlig, så såklart så skrek jag ju ganska mycket, mamma undrade vad vi höll på med (aa) Hon for hem kring åtta och då kom Amanda och så for vi ut och gick till Nolia och tillbaka :) När vi sen kom tillbaka till mig så såg vi en film, sen for hon hem och då gjorde jag inte så mycket mer.

I söndags var det hemmasammandrag med tre matcher mot Kalix, Älvsbyn och Boden. Första matchen vann vi och dom två sista förlora vi. Jag fick dock vara straffläggare, så jag fick alltså sitta på bänken i matchkläder och springa in när det vart straff, eftersom att jag inte kan spela ;) Första straffen var mot Älvsbyn och den drog jag rätt i vänstra stolpen som inte verka gilla mig. Andra straffen var också mot Älvsbyn men den satte jag på höger sida och den gick in ;) Tredje straffen vart mot Boden och den satte jag nere till vänster och även den gick in :) Nöjd och glad for jag hem och slängde i mig två mackor och ett juiceglas, sen bar det av till Linn. Vi var ute och gick i typ drygt två timmar och var lite överallt, ''spontanpromenad'' kallas det ;)<3 Bilder finns på linnsiis.blogg.se.

Igår var lovet slut och det var dags för skola. Vi hade gympa, skidor, men jag var ju inte med, som vanligt, men jag och Haedil var ute och gick och vi gick nog nästan längre än dom som åkte ;o Det hände som inget spec under dagen, annat än att vi ska börja med ett grupparbete på kemin och jag är i samma grupp som Emma, Haedil och Mia, skitbra :D
På kvällen var det träning och jag och Sandra som också är skadad satt på sidan och knarkade Dextrosol, mohahaha.

Idag var det ju såklart skola igen och på en lektion där vi skulle ha vikarie så dök hon inte upp ;o Men då hade jag och min klass lektion på egen hand, det var en EAlektion där vi arbetar med planeringen, så vi kunde faktiskt sköta oss själva. Bortsett från att nån klädde ut sig så var det som en vanlig lektion, elr, det hade iaf varit sådär stökigt fastän vikarien hade varit där, min klass har nämligen ingen respekt för vikarier.

Tyvärr så hann jag inte vara med Linn idag ;(<3


Nu hade jag tänkt bjuda på lite bilder, enjoy!



Mohahaha, den bjuder jag på (;




ADIDAS <3



Jag älskar dig bästavän <3



Yeah :D(y)<3



Nytt (;



Nytt (;



Bara för att vi har dom bästa minnena <3



Linn Elisabeth Nilsson, du är så underbar, du går inte att beskriva med ord.

Trött

Idag så blir det inget om vad jag har gjort idag, för jag orkar inte skriva det. Det blir för jobbigt, är alldeles för trött... Ska försöka gå och lägga mig, men jag vet att jag ändå blir uppe minst en timma till. Jag kan iaf berätta att jag hade väldigt trevligt idag, det hade jag verkligen.
Jag nås på mobilen om det är nåt.

Ciao ;* / Trött H


Linn Elisabeth Nilsson <3

Dagen har spenderats tsms med världensbästalinn. Vi har varit på stan och kollat på lite kläder och sånt. Köpte ingenting, men hängde av lite saker som jag ska tillbaka och köpa imorrn, bilder kommer ;) När vi hade varit på stan gick jag hem till mig ich Linn gick hem till sig. Lite senare träffades vi utanför bibblan och så gick vi och hyrde film och köpte godis, mums ;) Vi såg filmen ''Dumpad'' och mös på :)

Jag ska nog kanske va med Linn imorrn också :)<3



Gårdagen spenderades som sagt i Lule med Maja och Danni :) Vi tog bussen dit kvart i elva, var ett tag på stan där, sen käka vi, efter det fortsatte vi vår vandring på stan. Vi fikade lite senare och sen började vi som dra oss mot bussen hem som gick halv fem.
När vi kom tillbaka till Pite följde Danni hem med mig och vi for på hockeymatch på kvällen, trevligt :) Danni var lite cp och skuttade omkring på läktaren där ett tag, men det gick om ;) Efter hockeyn var vi utanför Nolia och cpade oss lite, mohaha ;)

Här kommer lite bilder från idag:



T-shirt, Vila

3/4 tröja, Vero Moda

Jeansleggings, Vila

Kofta, Vila

Lite fundersam på den här.

Kevin Borg i Gallerian :)

Kärlek på hög nivå.


Bilder från igår:


Skumgodisar, sovmask, tablettask, minttabletter och choklad ;)

Daniii :)<3

Danni är min lilla apaa ;)<3

Nån cpsak?

En cpsak till?

Brudar, <3

Brudar, <3

Fikapaus ;)

Jag vet att jag äger på att ta kort ;)

Stek, elr, hur var det nu igen?

Arhgarhg, gå på plankan.

Slitna tjejor ;)


Puss å sov gott, blir en tidig kväll ikväll för mig :)

Ciao ;*

Skridskoproffs?

Som sagt, så sov ju Amanda hos mig inatt. Vi gjorde inte så mycket, vi sov mest :) Vi steg upp kring halv elva, Amanda klädde på sig direkt, sen käka vi lunch och jag sprang omkring i pyjamas som typ halv ett? När vi vakna imorse var jag lite flummig och börja prata om hur det skulle ha ett ''Stringtäcke''. Det är alltså som ett duntäcke, men ist för dun så har man stringtrosor (y)
Sara kom hit vid halv två och då for Amanda, för vi skulle och åka skridskor. Och jag gjorde en upptäckt; Sara och jag är grymt bra på att åka skridskor! :D Vi åkte runt lite och gjorde en massa handbollskontringar och växlar med snöbollar (y) Sen for vi hem till mig och gjorde typ inget, såg tv och slappade. Och nu är jag ensam sen ett tag.

Jag är grymt avis på Sara, för hon far till Kanarieöarna imorrn! Jag vill också!!

Imorrn blir det Lule med nå bruds, råwligtråwligt :) Vi ska nog dra runt lite på stan och kolla på lite kläder och sånt :)

Men nu räcker det för den här gången, kanske skriver lite senare, har typ ändå inget att göra, ska nog tråka framför datorn hela kvällen, kanske ringer nån :)
Ciao ;*



Ge mig sommar!

MATSTREJK!

Vet inte om ni har sett det, men jag och min klass har inlett en matstrejk som har spridit sig även till andra skolor. Jag har blivit intervjuad om det också och det är som lite roligt :) Det har varit i 24 Norrbotten, PT, Sveriges Radio, Lokala TV4 Nyheter och Norrbottenskuriren. Om ni går in på internet och letar er fram får ni läsa där, för jag orkar inte skriva om allt här ;)

I veckan är det ju sportlov och jag har inte gjort nånting alls. Nu ska jag snart till stan där jag ska träffa Amanda som ska sova hos mig inatt :) Igår var det konsert och det gick bra, efter den for jag, Sara och Danni till mig och mös :) Men nu måste jag borsta tänderna, skriver mer senare :)
Ciao ;*

RSS 2.0