Throw on the black dress, mix in with the lot, you might wake up and notice you're someone you're not

 Nu har jag duschat och ska strax gå och lägga mig. Börjar kl tio imorrn, så lite sovmorron blir det. Vi börjar med att vi ska ut och gå, sen blir det till att tillverka läppglans, hahah. Näh, jag ska inte va negativ, det kanske är ganska kul ändå... Efter skolan kanske det blir till att gå på stan, vi får väl se. På kvällen är det träning, så jag ska ju dit och kika. Dock så hoppas jag verkligen inte att det är lika varmt imorrn som det är idag. Isf kommer jag att dö. Men nu ska jag dra, pussciao :-)


Vi är bäst! ;-)(L)

Creatin' space between us 'til we separate hearts

Orkar inte skriva så mycket nu. Hahah, det känns som att det gungar? :o Känns som att man är i båten ;-)
Idag har det varit alldeles för varmt typ! Fast det var ändå ganska skönt ute på Sandskär eftersom att det blåste lite. Vi for hem kring två, halv tre. På vägen hem, så blev det nå cp med nå bränslefilter, så båten bara stanna, mitt ute på vattnet och det gick ganska mycket sjö. Jag hann bli ganska rädd först, men pappa lyckades byta det snabbt och smidigt :-) Hem, tvätta av sig, sen iväg på fotboll med Dagny. Träffade många andra där också. Har hunnit klippa gräset hos mormor och morfar också. Nu ska jag ladda upp bilderna jag har lovat, sen ska jag gå i duschen. Jag skriver nog senare.


Hittade en supersöt klänning på stan! GE MIG! :d




ily.




Hon skulle bada, hahah? :o ily.




Eg0000.




ily.



ily.




ily.




ily.




ily.




Eg0000. Huhuh, vi bytte tröjor :-)

No I know that I can't make you stay, but where's your heart?

Dagen har varit super! Jag började med att stiga upp kring elva, soft. Efter ett tag for jag iväg och klippte gräset hos mormor och morfar. Det tog ganska lång tid, eftersom att jag tog det i omgångar, men det blev klart iaf :-) For hem, solade i ca en timma, sen duschade jag och smeta in mig i BUS (brun utan sol). Huhu, jag har morotshänder! :d Eftersom att mamma och pappa skulle bort och jag inte skulle till Cornelia och hon typ inte kunde komma hit, så blev det så att Emma och Dagny kom hit ist. Vi gjorde pizza och mös på, pratade, käkade godis och snackade allmänt om allt :-) Dagny for hem kring kanske elva elr halv tolv och Emma kring halv ett.
Vi måste göra om det tjejer :-)

Nu ska jag ta och käka nå, sen ska vi cykla ner till båten och sova där. Imorrn bär det av till Sandskär där Erik Och Susan är. Skriver nån gång då och även bilder kommer då! :-)

Pussciao

Jag har aldrig känt så här, som om jag lever i en annan värld

Jag är fortfarande hos sötcornelia. Vi har varit i munksundshamnen och suttit där ett tag, det var riktigt mysigt. Jag tog mycket kort där, så dom kommer senare ikväll elr imorrn. Nu ska jag ut till sötcornelia, pussciao (-:


Du är söt :-)

Don't bring flowers after I'm dead

Sitter nu här hos Cornelia :-) Idag var det ju då nå informationsgrejs om nästa veckas tema vecka. Läraren vi skulle ha verkade jättebra, fast vi ska bara ha hon på måndag, sen ska vi ha en av våra lärare. Det verkade faktiskt ganska roligt och jag vet iaf att jag ska göra ett läppglans med chokladsmak, sen vet jag inte mer vad jag ska göra :-) Vi slutade som vanligt till lunch och då gick jag, Emma och Hajdannn på stan :-) Jag köpte en hårklämma och två par örhängen till examen :-) Efter ett tag for jag hem och käkade lunch, sen for jag tillbaka och träffade Cornelia, Nathalie och Viktoria :-) Vi var på stan ganska länge, prova lite klänningar och sprang efter killar, HAHAHAH, omg så kul! :d Men nu ska jag vara social med Cornelia :-)


Underbar låt!

Höll nästan på att glömma!

Vi fick tillbaka vårat matteprov idag också, huhu, 38/40! :-) Känns riktigt bra, trots att jag inte hade pluggat nå :-)

Sov gott! :-)

Du är så, yeah yeah, wow wow, nananana...

Sitter här nyduschad med blött hår, vi gillare (y) Träningen var rolig, Amanda L var inte heller med, så hon roade sig med att sitta och garva åt mig, så snäll är hon... Näh, skemta bara! :-) Fast dock så var det ändå sant, för hon garvar alltid åt mig och jag tänker alltid ''är det mig elr hon det är fel på?'' Wellwell, spela roll, det var kul iaf :-) Nu har jag planer på att gå och lägga mig och så har vi sovmorron imorrn (yy) Kl tio ska vi på nå information om temaveckan. Jag valde musik, hälsans kemi och databildbearbetning och jag fick hälsans kemi. Buhu, jag har fått reda på att det är typ att sitta och göra egna tvålar, kul liv, emocut. Men nu ska jag sluta klaga, bjuda på tre bilder, sen ska jag ta en lång dejt med sängen och hoppas på att jag inte fryser lika mycket inatt. Det stormade igår natt och smart som man var så har man fönstret öppet... Haha, lyckat, är det enda jag säger till mig själv...


Ebba är mitt cp-barn (L)




Hahah, lämna mig inte? :o



Jag vet att jag är tuff (h)

Ojääh

Jag har hittat nåt som luktar Kreta:











Och när man vill lukta på det hela tiden, ja, då löser man det såhär:

Hahah, dissa minen :o

Going back to the corner where I first saw you, gonna camp in my sleeping bag, I'm not gonna move

Har precis sett klart National Treasure 2. Efter att jag skrev det förra inlägget käka jag lunch och såg National Treasure 1 och efter ett tag kom Moa hem och såg med mig. När filmen var slut for vi och hyrde tvåan och for hem och såg den, heuheu. Det är ganska kul nu nar hon har körkort, för som t.ex. idag då filmen var slut:
Ska vi fara och hyra tvåan? Jag betalar, du står ju för bränslet.
Det är kul :-) Nu ska jag käka, sen blir det till att fara och kika på träningen. Min sjukgymnast tycker att jag ska vila en vecka från min träning, eftersom att jag kände nåt kontigt i ljumsken imorse. Men då vilar jag en vecka, sen får vi se hur det är då :-)


Vad gör du i helgen, älskling? :-)

If you hold tight, shadows will be lost in the light

Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Vi slutar ju till lunch hela veckan. Första lektionen var bild, det var ovanligt roligt och slappt, vi skulle göra lite tokiga bilder, endast ''klippa och klistra'', det skulle bli helt fel med perspektivet. Efter den lektionen var det No och då redovisade vi våra bildspel. Jag garvade hela tiden när vårat visades. Kanske för att det var lite tokigt på slutet, huhu. När vi hade sett bildspelen som var klara lämnade vi in våra matte- och noböcker. Rast efter det, sen svenska/ea. Hon läste först, sen lästa vi. Jag har ju dock läst ut min bok, så då tog jag en liten bok att läsa bara då, det blev ''Jag är en varulsunge''. Hahah, jag tog bara den första jag såg och den var inge bra, hehe. Nu ska mamma läsa riktigt noga:
När vi slutade den lektionen lämnade jag in min bokrecension och så frågade jag efter min spökhistoria som hon sagt att jag inte lämnat in. Hon sa då att hon hade nåra utan namn och att vi kunde kika på dom om nån var min och såklart så var det ju så, så nu är allting fixat och klart och jag är nu redo att sluta sjuan.

Nu ska jag gå och käka lunch, sen får vi se vad jag hittar på.


Huhuh, fulhund :-)

When all that you've tried leaves nothing but holes inside

Kom hem från stan för ett litet tag sen. Killkväll blev det. Vi hade riktigt roligt, träffa lite folk och prata om allt möjligt! :-) Jag bjuder på nåra bilder, sen ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag inte försover mig igen. Puss och sov gott! (-:


Vi schteker (y)<3




Gert Fylking i gallerian (y)




Slänger in en egobild också

So lonely before, I've finally found what I've been looking for

Nu med ny design och ny plattång (tack mamma) drar jag och hajdannn ner på stan. Skriver nog senare :-)


Ett liv utan dig, jag vill inte tänka tanken, att förlora dig, min vän, är som att kapa en handen...

Emma for hem för ett tag sen, designen blev riktigt bra faktiskt :-) Idag vet jag inte vad jag ska göra, kören vart inställd pga av att våran ''körfröken'' håller på att flytta. Vi får väl se vad jag hittar på, smsa om ni vill göra nå :-)


Grym låt!

You can stand under my umbrella

Regnig onsdag, det suger. Faktiskt vart gårdagskvällen lyckad, jag gick och la mig tre minuter över tio (y) Dock imorse så lyckades jag försova mig, hahah. Vaknade kl åtta, så det var då tur att jag och Emma inte skulle cykla tsms idag, för då hade hon nog funderat vars jag var, hahah. Jag räknade då ut att jag inatt har sovit ca tre och en halv timma längre än jag brukar på vardagarna, så det var ju ganska bra. Kom till skolan strax före nio och då hade vi slöjd. Jag hade cyklat i spöregn, och alla från träslöjden garva åt mig när jag kom, kul liv alltså. Kvart över nio skulle jag iväg till flöjten, men såklart så kom ju läraren på då att hon skulle informera oss om temaveckan nästa vecka. Då sa jag att jag måste verkligen gå, för flöjten börjar tjugo över och att nån kan säga vad som sas lite senare, men såklart så gick ju inte det. Som ni kanske redan har räknat ut så kom jag ju såklart för sent till flöjten, men jag har så söt flöjtlärare, så hon sa att det inte gjorde nåt. Spelade till kring kvart i tio, sen skulle jag till tandläkarn kl tio. Förr var dom ju inne i stan, men för ganska längesen så flyttade dom ju till sjukhuset, men såklart så hade jag ju glömt det. När jag var nära det gamla stället så var klockan fem i tio och då kom jag på att jag måste cykla snabbt som fan till sjukhuset. Men jag hann, huhu! Var där till ca halv elva och då for jag tillbaka till skolan. Svenska mellan elva och tjugo i tolv, sen lunch och då sluta vi efter lunchen. Cyklade sakta hem med Emma, hon hade nämligen ingen cykel eftersom att hon sov hos son mormor och morfar inatt. Vi bestämde att hon skulle fixa nå bilder till en header och så ska hon komma hit och så ska vi göra en design till henne :-) Nu ska jag spela gitarr lite, jag håller på att lära mig Stairway to heaven, hahah, det går inte så jättebra... Skriver sen :-)

And here we go again with all the things we said and not a minute spent

Nu ska jag lämna datorn, erkänn att jag är duktig! Ska nog satsa på att lägga mig kring tio, jag känner mig jättejätteduktig! En rapport om hur det gick får ni imorrn elr senare ikväll, hahah, personligen hoppas jag på att den kommer imorrn! Så nu säger jag puss och sov gott.



Tro inte att jag är nån uttråkad fjortis som ställer in kameran på självutlösare
och tar kort då jag ''sover'', för det är Linn som tagit denna bild då jag
faktiskt sov på riktigt, hahah, intressant va? B-)

Fail

Igår lyckades jag tyvärr inte gå och lägga mig i tid, hahah, ovanligt ens. Nu har jag dock bestämt att jag ska lämna datorn halv tio, senaste kvart i och försöka lägga mig kring tio. Jag kommer garanterat somna dirr.

Hej här kommer segertåget rullar in som technodromen tryck på play du sätter på den dansar som på, ähh vi kör igen...

Dagen har varit super! Känns lite jobbigt att skolan snart slutar då alla har blivit så snälla, hahah :-) Dagen började som vanligt med spanska, vi rättade papperna vi gjorde igår och så såg vi film. Dock så var texten inte på spanska, utan på portugisiska, huhu. Halvtimmas rast, sen svenska, efter det halvtimmas rast igen sen Ma/No. Dock så skulle vi arbeta med bildspelet, men jag och Emma är ju klara, så jag hjälpte Dagny och Emma och Haedil gjorde nåt annat. Efter den lektionen var det lunch, sen sluta vi. Dagny följde med mig hem och det var ju som lite kul. Jag skjutsar inte, så då tog Fredde min cykel och skjutsade Dagny och jag tog Freddes, hahah, jag hatar den :o Sadeln lutade bakåt och var jättehård, han har inga växlar och hans sadel är jättelåg, så varje gång mitt ben var uppe stötte jag i det i korsetkanten, inte najs. Dock så överlevde jag, hahah. Hemma gjorde vi inte så mycket och efter ett tag for vi ner på stan där vi träffa Haedil och Pia. Vi kikade också på lite kläder. När vi varit där ett tag for vi och la oss på en gräsmatta och då smsa Linn och sen fick jag veta att hon var på P-däcket, så då for vi dit och var där ett litet tag :-) Världens omväg hem, huhu, käka middag, byta om, sen träning mot Bodens p-95! :d Det var asroligt (-: Dom ska också till Eken cup i STHLM i sommar, NORRLANDSPOWER! Hahah, omg :-) Imorrn ska jag få en ny plattång, jag hoppas att du inte ljög mamma. Vi får väl se vad jag hittar på efter skolan, slutar efter lunch som vanligt, smsa om du vill hitta på nåt :->

Nu ska ni få lite bilder från dagen:


Fotograf: droppdagny ;->




Huhu, sexigt värre.




Faktiskt så lyckades dom med att inte tippa, hahah, grattis ;-)



Sötis :-)




Huhuh, vi hann också göra tattoos på skolan, visst är dom bara för coola?

All winter we got carried or way over on the rooftops just get merry all summer we just hurry so come over, just be patient, don't worry

Just nu sitter jag med blött hår och käkar glass och dunkar musik. Hah, vi får väl se hur det går det där med att lägga sig ''tidigt''. Imorrn är det ju skola och så får vi se vad jag hittar på sen. Det är iaf träning kl sex och då kommer Bodenpojkarna hit och vi ska spela träningsmatcher mot dom :-) Efteråt blir det glass. Vi får ju heller inte glömma att plocka blommor till dom, visst tjejor? ;-)
Jag sitter också och kikar på lite tröjor jag vill ha, handbollströjor dock, men me like :d Och jag ska köpa dom, heuehu :d En träningst-shirt för 50 kr som det står ''Mitt 9'' på och en grå tjocktröja som det står handboll på :-) Jag hittade också en till t-shirt som det stod ''Handbollsskadad'' på, HAHAHAH, passar ju mig skitbra. Jag ska betala halva huhu :-) Bilder kommer senare.
Det här blir kvällens sista inlägg, så jag säger puss och sov gott :-)


Heuheu, 50 kr ;-)


Min snart! :d



HAHAHAH, omg! :d

hehu

Nu går jag och duschar, skriver senare.


majanilssoninmyheart

Måste bara tacka världensunderbarastemajanilsson för att hon tipsa mig om låten. Du är bäst älskling (L)

''Jag gillar inte tröjor, jag gillar inte tröjor...!'' Hahah :-)

Now heres the sun come to dry the rain warm my shoulders and relieve my pain

Ny favoritlåt - igen. Lägger in ett klipp i slutet på detta inlägg.
Precis som resten av denna vecka så sluta vi efter lunch idag, det är för att dom ska flytta över alla grejer till Ch. Första lektionen skrev vi planeringen, det är väldigt mycket i veckan, vet inte hur jag ska hinna... Hah, skemta bara. Det här skrev vi:
Sv: Skönlitt. läsning tors, 25 minuter
No: Gör klart bildspel, glöm inte omprov på tis om ni ska göra det!

Hah, omg, jag har inget omprov, bildspelet är ju som sagt klart, så då är det ju bara svenskan. Men jag slängde mitt papper, det borde ju inte vara så svårt att komma ihåg vad det stod, eller?

Nästa lektion var gympa och jag for faktiskt inte och träna då, utan jag kollade på gympan ist, elr, jag fick vara protokollförare, dom spelade brännboll, fett kul!

Nästa lektion var spanska och då gjorde vi nå papper, sen såg vi film.

Sen var det lunch och vi slutade, jag käkade lite på skolan eftersom att lärarna skulle dampa lös om man inte gjorde det, sen for jag hem och käka. När jag hade käkat klart for jag, mami och mormor iväg till Step In och träna, det går verkligen bra nu! När vi hade varit där for vi till Barnmottagningen för jag skulle kolla nåntig med astman och det var tydligen bara bra. Hem, lära sig en låt på gitarr (min nya favorit, thihi), käka. Nu ska jag strax gå i duschen och jag tror att jag bars ska slappa framför tvn elr datorn ikväll, dock så ska jag verkligen försöka gå och lägga mig i tid ikväll, jag gick nämligen och la mig kring tolv igår, huhu. Kanske inte så sent, men jobbigt när man ska upp kl sju.

Men nu ska jag plonka lite mer på gitarren, sen ska jag gå och duscha, skriver nog senare.

Här kommer klippet jag lovade:


I need to be bold need to jump in the cold water need to grow older with a boy like you

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Reklamen gick bra, bara att jag fick äckligt ont i ryggen, det var längesen sist. När jag kom hem käka jag lite sen middag, sen for jag och mamma och handla lite. När vi kom hem tog jag Panodil och la mig och läste, nu har jag läst ut boken, buhuhuhuhuh. Dock så har jag fått höra att det ska komma en till bok, hela ''historien'', fast Edward berättar, håhå. Men nu ska jag gå och lägga mig, dvs om jag kan somna. Först ska jag nog bädda ihop Linns säng.


Nu är det sommar.

R.I.P. ;(

Huhu, du är saknad redan nu.

24/12 -06 - 20/5 -09.

Every night in my dreams, I see you, I feel you, that is how I know you, go on...

Igår dega jag mest, till nån gång, haha. Sen for jag iväg och sortera reklamen. När det avr klart for jag hem och la mig och läste. Linn kom nån gång kring fem tror jag? Kring sex for vi och käka pizzaaa på Viking. Innan vi for hann Linn göra nån cp frisyr på mig också, buhu. Hemma gjorde vi inte så mycket, jag dammsög, huhu. På kvällen for vi iväg och cyklade. Först for vi till Skogslekparken, sen cyklade vi iväg till Räkan och tog lite kort. När vi kom tillbaka till mig bädda vi ner oss i soffan och såg Titanic, jag kärlekar. Linn storböla på slutet. Vi somnade strax före två och kvart över så ringde ett alarm på min gamla mobil, mupp, vad sur jag blev. Så jag slet bara ut batteriet och efter det var min kommentar:
-Faan, jag skulle ju precis börja drömma.
Sen somna jag hahah. Vi vaknade typ, elr, jag vaknade kring elva, jag vet inte hur länge Linn hade varit vaken då, heuheu. Vi käkade frukost, dega, käka lunch. Vi har inte gjort nåt alls. Hon for för kanske en timma sen.

Nu ska ni få lite bilder:


jag älskar dig.



sommar.



sommar.



sommar.




sommar.




sommar.




faller du så faller jag.

I rock’n’roll with my rockstar swagger got a Iced’ out skullhead next to the dagger

Kom precis hem från Maja, kvällen har varit riktigt rolig. Vi började med att käka en tårta som Maja hade gjort, sen skicka vi iväg dom andra på tipsrunda, vi kan ju nämligen inte medverka själv eftersom att det är vi som har gjort den. Sandra vann över Sara när hon gissade på utslagsfrågan. När vi hade gjort det lekte vi kurragömma med vink, heuhehu, vi är supermogna, vi vet. Efter det chillade vi mest och pratade. Vi lekte också sanning elr konka, HAHAH, OMG VAD KUL! Jag fick springa runt Majas hus och utanför varje fönster skulle jag ropa ''kuckeliku''. HAHAHA, HENNES BRORSA MÅSTE TROTT ATT JAG KOM DIREKT FRÅN PSYKET ELR NÅT SÅNT. När det sen blev Saras tur skicka jag henne ett varv runt huset, men hon skulle knacka på fönsterna och säga ''klockan är sju''. Det klara hon jättebra. Även lite mer galna grejer hände, men det behöver vi inte ta upp här. Nu är jag dock jättetrött så jag ska gå och lägga mig. Imorrn är det Linn som gäller, vi får väl se vad vi hittar på.

Pussciao ;* / H

Clearly I remenber from the windows they were watching while we frose, down below

Jag skrev inget igår, men jag hade inte tid. Sov ca tolv, timmar, fett najs. Steg upp strax före tolv och då gjorde jag mig klar, sen skjutsade Moa mig till Maja. Vi planerade inför kvällen då vi ska va med handbollstjejorna. Vi cyklade till mig kring halv sju och åt middag, sen for vi förbi LF för att se om det var nå roligt folk där, men det var det inte, så då for vi till skolan och var där ganska länge. Där fjanta vi oss väldigt mycket, det var äckligt roligt. Hon for hem kring tio och då gjorde jag inte så mycket mer, mest slappa typ.

Idag steg jag upp kring halv tio, sen for jag och mami och tränade. Nu har jag även fått lite övningar för knät och lite mer för armarna. På vägen hem for vi in på Dollar Store och köpte lite saker, bl. a. godiiiis! :-) Hem, duscha, käka, sen for jag till Emma och så gjorde vi klart bildspelet, det var riktigt bra faktiskt. Nu ska jag cykla iväg till Maja och så kommer resten av kvällen spenderas där :-)

Ring/sms'a om det är nåt.


Hej mamma :-)

I'm falling in love with your favourite song, I'm gonna sing it all night long, I'm gonna dance with somebody, dance with somebody, dance, dance, dance...

Nu ska jag gå och lägga mig, ska bli riktigt härligt. Sms'a imorrn om ni vill hitta på nåt.

Pussciao ;*


Hehu, stek.

So come over, just be patient, don't worry

Dagen har varit bra, dock lite smådåligt väder, men man kan inte alltid få som man vill. Skoldagen började med slöjd och min råtta är snart klar, jag ska bara göra öron och ögon, huhu. Smet iväg lite tidigare för att spela flöjt och så spela vi in en låt och det var jag inte förberedd på, så det gick ju lite som det gick... Men hon sa att hon kunde klippa ihop den och då kändes det lite bättre. SO efter det då vi såg film, en gammal Narnia, Prins Caspian. Den var lite småkul, alla var så fula, heh. Efter SOn var det svenska och då skulle vi göra en massa i studieboken och jag hann allt! Dock så var det bara två sidor, men det var typ om gamla gudasagor och så -.-' Soppa till lunch, ingen större hit. Efter lunchen var det matteprov och det kändes som att det gick bra, det handlade om tabeller och diagram. Efter provet slutade vi, huhu. När jag kom ner till skåpen sa en kille i min klass att våran förra lärare som har fått barn var här, så då gick jag och träffa henne och vi pratade ett tag, hennes pojke är verkligen urgullig! Hem, sen bar det av till Step In. Nu börjar det gå riktigt bra, det går lättare och lättare att cykla. Dock så börjar jag känna av en gammal ''knäskada'', så på måndag ska vi träffa min sjukgymnast och höra om nå övningar för knät. Hem, duscha, käka middag, sen for vi till Svensbyn för att gratta min farbror som fyller år, grattis!  Huhu, det är ganska kul nu när Moa har körkort, för då får mami och papi sitta bak, håhå.

Imorrn vet jag inte vad jag ska göra, vi får väl se, men jag är iaf säker på att jag ska ta sovmorron! Annars är det ju bara höra av sig om nån vill hitta på nåt :-)

På fredag ska jag nog till Emma och så ska vi fortsätta på vårat bildspel, det enda vi har kvar är typ att ta några bilder till, redigera dom och så lägga in dom, sen ska vi bara läsa in text och sen är det klart! :-)

Hahaha,  dock igår hände det en lite småläskig sak. Som sagt så låg jag ju och ''solade''. När jag sen skulle stänga av min Green Day skivka och stänga av stereon så råkade jag skjuta en knapp för långt, så den slog över på radio och såklart så spelas ju precis samma låt, på exakt samma ställe, som jag nyss hade lyssnat på. Men då börajde jag fundera på om det kanske hade laggat och fortfarande läste av skivan. Så då öppna jag stereon och upptäckte att skivan inte snurrade, så då tog jag ut skivan och satte i en annan, men den fortsatte spela och så lystna jag låten ut och det var på radio! Det var ganska så coolt, hahah :-)

Och så måste jag få fråga en sak som nog ingen kan svara på, men jag funderar på om jag är läskig på nåt sätt då jag cyklar på Step In? Hahah, omg :-)


Jag ska även passa på att säga att jag har grymt tråkigt, så ni får smsa och ringa hur mycket ni vill!

Linnepinnegulleplutt

Jag kom ganska nyss hem från linnepinnegulleplutt som är sjuk, men jag får hoppas att hon blir frisk till på lördag då antingen hon ska sova här elr jag ska sova hos henne (-:
Strax efter förra inlägget så smsa Moa och fråga om jag skulle följa och skjutsa hem Martin och då sa jag att jag ville det. Så då kom hon och hämta mig och sen hämta vi han på stan och så for vi till Norrfjärden. Martin bjöd på mjukglass, tackartackar :-) När vi sen hade lämnat han och började fara hemåt fick jag vara Moas coach, huhu, dock så sa jag inte så mycket. När vi kom hem käka vi middag, sen skjutsa Moa mig till träningen, eftersom att vi käkade middag så sent (a) Jag cyklade dock hem och på vägen for jag förbi Linn.
Men nu ska jag iaf försöka gå och lägga mig i tid. Det känns verkligen att det är slutspurten på skolan nu, jag lägger mig nämligen tidigast elva på kvällen och är ju såklart jättetrött då jag vaknar. Och det känns så hemskt att sitta inne på lektion när det är strålande sol ute! Näh, nu får det ta och bli sommar!



Jag hoppas ju såklart på sjösättning av båten snart också så att jag kan ta fler såna här härliga bilder :-)

Nu ska du plågas

Jag ska även säga grattis till storasyster som idag tog körkort! Precis som rubriken säger, ''nu ska du plågas'' ;-) Puss på dig och kör försiktigt (-:


¡Viva la Gloria!

För ca en minut sen gick jag en från verandan där jag har legat och solat, även magen! Heuheu. Det har varit äckligt kallt hela tiden, men jag har stått ut, har lyssnat på musik och chillat. Under dagen har jag förståss varit på skolan och som alltid har det varit roligt. SO-lektionen var nog roligast, huhu. Men nu ska jag ta en filt och lägga mig ute på verandan igen (-; Skirver sen ;)


Det skulle ju vara roligt om man var tvungen ligga i skuggan för att inte
bränna sig, visst mamma?! :-)

Moondag

Dagen har (som vanligt, heuheu) varit bra :) Tränade på morron och eftersom att jag var extra duktig och klarade hela programmet så fick jag en Gainomax efter ;d Inget spec hände på skolan, vi slutade bara en lektion tidigare, eftersom att vi kompar in då vi gick över för att vi hade prov en gång. Efter skolan gick jag och Emma på stan och jag köpte två linnen och en adidas-kofta, huhu :d Vi for hem till mig och hämtade lite grejjer;
Min kamera
En gammal peruk
En sladd som jag trodde passade till kameran, men som inte gjorde det
Och en tom typ sprtiflaska
sen for vi till Emma. Orsaken till grejerna vi hämtade var att vi gör ett bildspel om Alkohol, Narkotika och Tobak på skolan och vi skulle leka fotograf och modell idag, huhu. Tyvärr så får ni inte se bilderna än, men nu kanske får se dom senare ;-) Kom hem för inte så länge sen, vi har verkligen haft jättekul och pratat både om det ena och det andra under tiden ;-) Nu ska jag dock börja gå och lägga mig, så därför säger jag nu pussåsovgott till bloggen och alla läsare! En extra puss till Alexander Rybak, heuheu (-;



Men jag är tjej, hej?! ^o)

Dagen har faktiskt varit rätt bra. Jag vaknade kring kvart i tio och hade tänkt fara och sortera reklamen direkt, sen hade jag tänkt va med nån och dela på kvällen. Men nejnej, så vart det såklart inte. Jag vaknade, käka frukost, sen satte jag mig på verandan och läste/solade tills klockan var kring halv två, två tror jag. Då for jag och sortera lite, sen for jag hem och käka, tillbaka och sortera, hem och hämta cykelkärran, sen tillbaka för att dela. När jag börjat göra hyreshusen kom Linn och hjälpte mig, sen for vi och cyklade. Elr, vi cyklade inte så mycket, vi for till bowlen för att träffa Emelie och då vi kom dit var Jonas också där :-) Efter ett tag kom nåra fler också. Kring halv nio for jag och Linn till södra hamn och pratade. Det kändes riktigt bra. Tog långa vägen hem, huhu (a) Pratade med Linn i telefon då, huhu.
När jag prata med Linn så blev det lite missförstånd, hahah:
Jag: Hur var nu våra koder igen? Visst var det ''jag vet vars din brevlåda bor'' och ''jag ska köpa ett nytt linne''?
Linn: Ja, så var det.
Jag: Hahah, men jag ska ju köpa linnen!
Linn: Vem är där?!
Jag: Men jag vet inte vars din brevlåda bor än. Det var, ehm, vad heter det nu igen...? Just det, det var falskt alarm! Det måste vi ha nån kod för också!
Linn: Jag har slut pengar!
Jag: Men jag kan ringa till dig, jag ringer gratis till Telia!
Linn: Men det är ju det som kan vara koden!
*asgarv*

HAHAHAA, OMG! :d bara jag och linnepinnegulleplutt som förstår (a)

Kom hem kring halv tio och gick direkt hit. Men nu ska jag ta och dejta sängen, heuheu.


Vi kommer klara det här, det kommer bara göra oss starkare.

Good night

Nu går jag och lägger mig, pussåsovgott :-)<3


Alexander Rybak <3

Tycker ni...

...att jag ska ha frågestund? :-)

I'm in love with a great song



Omg, jag älskar låten! Och han är så grymt söt, huhu (a) Jag röstade två ggr, ojä ;-> Ojoj, rubriken stämmer verkligen!

Always on my mind, always in my dreams

Ursäkta att jag inte skrev igår, men jag var jätteslö när jag kom hem.
Dagen började som vanlig med skola och strax före tre gick jag från hkn till kyrkcenter för att sen ge mig av till Glommersträsk. Jag åkte med Sara, Erik, Linda och Frida i bilen :) Heuheu, det var ganska kul när vi stötte på renar, Erik stack ut skallen och typ skrev åt dom? HAHAH. Konserten gick jättejättebra, det var ca 20 st i publiken, huhu. Vi började rulla hemåt strax före nio. Hemma strax efter tio, då for jag och mamma och köpte glass, heuheu. Ben&Jerry's half baked, omg så god! Gick och la mig kring halv tolv, somnade direkt.

Idag vaknade jag kring tio, halv elva och då kom mamma in i mitt rum och spelade upp skivan som jag köpte i fredags, Green Day's nya! :d Den heter ''21th century breakdown''. Den är verkligen jättebra! Kring tjugo över elva for jag till stan och halv tolv började vi rigga upp grejjerna i Småstaden. Konserten började kl ett och även då gick det jättbra! :-) Plockade bort grejjerna igen och sa hejdå till alla, sen gick jag och träffade Haedil. Vi gick och käka glass och sen gick vi bara mest omkring. Strax före fyra drog vi till LF och smet in bakvägen (a) Där träffade vi Dagny, Amanda, Hanna och Lilly :-) Vi stannade inte länge utan, gick till den andra fotbollsplanen och la oss och sola och prata ett tag. Kring halv fem drog vi oss hemåt, hon till sig och jag till mig. Sen dess har jag inte gjort så mycket, skalat potatis och kekat, heueheu 8-) Men nu ska jag nog gå och se Eurovision song contest, skriver senare (-:



100

Heuheu, detta är inlägg nr 100 ;-) retard, jag vet.
Nu ska jag börja gå och sova, men måste käka nåt först, är hungrig som as, heuheu.

Sov gott, för det ska jag göra.


nejnej, jag gillar inte adidas


;-)

Since u benn gone I can breathe for the first time

Nu dunkar musiken för fullt i högtalarna och jag ska strax gå och fixa håret. Dagen har bestått av skola och träning. Det gick inte så bra då jag skulle träna, för jag var astrött, hueheu. Jag slopade cykeln och gick lite på rullbandet, sen gjorde jag mina övningar. For hem, duschade, käka och gjorde mig klar sen for jag på handbollsträning och såklart så hamna jag ju här då jag kom hem, huhu. Jag har också haft utvecklingssamtal idag och det gick super! Huhu, vi garvade massor! Men nu ska jag gå och fixa håret, vi får se om jag slänger in ett inlägg lite senare.


Glass för 5€, huehue ;-)

So shut your eyes, kiss me goodbye and sleep...

Nu ska jag börja gå och lägga mig, så jag säger godnatt till bloggen och alla läsare! Vi får väl se vad jag hittar på imorrn, sms'a? :)

Hej mamma 8-)

Without you I wouldn't survive

Sry att jag inte skrev nåt igår, men jag orkade inte. Dagen bestod av en liten försovning, ca 20 minuter, men det gjorde inte så mycket, eftersom att jag skulle träna, så jag behövde inte fixa mig. Emma och Haedil kom förbi som vanligt kring tio över åtta och vi cyklade iväg till skolan. Lektion mellan halv nio och tio i nio då vi bara skrev veckans planering. Tio i nio kom mamma och hämtade mig och vi for till Step In. Tränade, det var hur härligt som helst efter min lilla ''sjuktid''. När jag hade tränat klart fick jag massage, mohahah (a). Jag duschade, for till skolan och spenderade då dagen där fram till tjugo över tre då vi slutade. Cyklade med E och H hem. Slöade med syrran framför tvn ett tag, sen då mamma kom hem for vi och keka på frasses (h) Efter det for vi hem igen och dumpa syrran som skulle plugga. Jag och mami for till stallet för att fixa lite grejjor där. När vi var klara där for vi först hem och gick på toa, sen for vi till min kusin och hennes sambo. Det var riktigt kul där, vi inspekterade deras hus som dom ganska nyss flyttade in i. Var där till ca nio. När vi kom hem började jag fundera på hur jag ska göra i mitt rum, jag ska nämligen möblera om, elr jag vill ;-) Jag har ritat lite, så ni får bilder imorrn ;-) Och jag satsar också på att få en bredare säng, heuheu (a)

När jag vaknade imorse låg jag så långt ut att jag höll på att ramla ner på golvet, men jag klarade mig, huhu. Vi började med spanska, sen hade vi svenska, sen matte och efter det hade vi lunch. Efter lunchen var det SO och då sa våran lärare så här:

Britt: Ja sjuor, jag tycker som lite synd om er...
Vi: Vadådå?
Britt: Ja, i åttan och nian har dom roligare kurser med mer filmer och så, men ni har ju inte fått se så mycket film, så imorrn så tycker jag att ni tar med er filmer och så röstar vi vilken vi ska se och så ser vi den imorrn och nästa vecka.
Vi: Får vi ta med oss godis?
Britt: Självklart får ni det!

Thihi, Britt är så söt :d Efter so:n var det EA och jag har bara matten kvar för i veckan (h) Det ahr också kommit upp nå listor om vad vi ska göra på Temaveckan tsms med Ch. Jag ska nog välja musik, databildbearbetning och kanske hälsans kemi, men jag är inte säker. Vi får välja tre grejjor, men vi får ju såklart bara en av dom. Jag vill helst ha musik, heuheu. När vi hade slutat for jag och Emma på stan och letade examenskläder till henne, hon hittade en jättesöt tunika. Hem, läsaläsaläsa, keka, sen handbollstrejning. Det var ganska trevligt idag, eftersom att Sandra inte heller var med :-) Jag cyklade hem med Cornelia och på vägen hem köpte vi godis till imorrn, en chokladbit, en liten godispåse och en dricka, hueheu (h) Men nu ska jag börja avrunda, känner för att lägga mig lite tidigare ikväll, men det kommer jag nog inte göra, hehu.

;-) Dagens Kretabild:



Nu kan jag försöka fjäska för pappa ist, heuheu (-;

Minnen

Hösten och vintern 08, är det bara jag som önskar att det kunde gå i repris?

Linn Nilsson
Cornelia Carlsson
Sara Wikström
Amanda Bergman
Maja Nilsson
Eric Abrahamsson
OCH ALLA ANDRA, tack för en härlig tid, jag saknar den.


Bodeeeeeeeen

Kom hem från Boden strax för ett idag, har varit skitskojj! Vi fick rosor av pojkarna, hahah, det var som lite smågulligt :) Orkar inte berätta om lördagen i detalj, men vi kom dit, spelade match, käka lunch, spela igen, snabbdusch (hur då det gick till?), bil till Brottarnas hus där vi sov, middag, handboll på tv utan ljud, SM-guls till Alingsås herrar och Sävehofs damer! :d Film, godis, sova. Just det, två straffar under dagen, satte båda, mohahah :d Imorse väckte dom oss kl åtta, så vi käka frukost, den kom min kusin (även kallad brottar-emil) och hade träning med oss. Jag var paparazzi och emma tittade på. Dusch på Nordpoolen, krypa ut, bil hem, lunch, läsa i en och en halv timma, sortera reklam, hem, käka middag, läsa en halvtimma, dela reklam, hem, dator. Hihih, busig sammanfattning (-: Kvällen på förläggningen med fotboll i samma rum som vi sov i var dock roligast, heuheu, Håkan hade lite otur. Nu ska jag gå i duschen, får se om jag hinner skriva något senare.


Såklart blir det ju en Kretabild (-;



Heuheu ;-)

Let me hold you for the last time, it's the last chance to feel again

Maja for precis hem, vi har haft riktigt kul! Vi var ute och cyklade en sväng, sen for vi hem och såg hockey, kanada-sverige. Kanada vann, precis som jag sa före att dom skulle göra, hah, STOLT! Och så har vi hittat hockeypojkarnas nya hemsida, det var ganska lätt, det stod bara på deras gamla vad den nya var, hahah, egd fredde!

Imorrn blire till att fara till boden, träningsläger lördag-söndag, kommer inte kunna skriva då, men jag vet att ni klarar er, det är bara att kämpa, hahah (-;

Maja var så söt då vi '''såg'' hockey, hon somnade.

Då hon kom tidigare idag hade hon mjukisbyxor, intersport sockar, vitt linne under en tröja som jag har en likadan av, bara en annan färg. Så jag bytte till det, hahah. Hon hade också rosa nagellack, samma frisyr som mig och båda har likadana mobiler. Det var lite småkul, thihi.

Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorrn.

Och såklart så glömmer jag ju inte Kretabilden i detta inlägg heller:


Thihi, äckligt gott (-;


Sov gott sötnosar, vi ses på söndag ;* / H

A seven nation army couldn't hold me back

Dagen började med en försovning, hahah. Jag vaknade tjugo i åtta, emma skulle komma tio över. Så jag smsa direkt till henne att hon inte skulle komma förbi och att hon skulle säga till våran lärare att jag var hos tandläkarn, hahah (a) Det skulle ju bara verka liiiiite konstigt om man hade försovit sig och så kommer man till skolan och har fixat håret, hehe. Så jag hade då till tjugo över nio på mig att göra mig klar, så det var chill. Skoldagen har gått jättejättefort känns det som, dock så sluta vi halv fyra. Det har varit skitkul idag, alla har varit så glada hela dan! :)
Dagens asgarv:
Fredde skulle slå till Durre elr nåt sånt och så flytta Durre på sig och skrek som en tjej, hahahah, omg!!! :d

Kanske inte lät så jätteroligt, men jag orkar inte gå in på detaljer ;)

På hk:n gjorde vi matmuffins och det var ändå ganska gott. Efter hk:n cykla jag hem med Emma, Haedil och Fredde.
Kvällen ska tillbringas med Maja, hon kommer när som helst :)

(-; Dagens Kretabild:


Mm, apelsinjuice (-;

Onsdag och torsdag

Gårdagen började med en försening hemifrån, förlåt emma och haedil. Vi kom iaf i tid och första lektionen var slöjd, jag flätar fortfarande till svansen på min råtta som ebbs lillasyster ska få, jag hoppas verkligen att hon gillar den, särskilt svansen, för jag har lagt ner VÄLDIGT mycket tid på den. Hahah:) Jag hade också flöjtlektion och det gick bara bra, SO, matte, sen lunch, efter lunchen hade vi NO igen och då såg vi film, chill. Dagny var bara för rolig. När skolan var slut cyklade jag hem, sen for jag, mami och hunden ivåg till Gammelstad där vi skulle träffa veterinären, våran hund mår nämligen inte så bra, men det blir nog bättre. När vi varit där for vi in till Lule för att leta bikinis och jag hitta två stycken, sensation! Vi käka på Max, sen begav vi oss hemåt. Just det, medans mamma och hunden var inne hos veterinären och skulle röntga magen läste jag ut min bok, buhuhu )-: Nu har jag bara den sista kvar... När vi kom hem var det bara snabbt av med skorna, snabbt toabesök, sen bar det av till Christinasalen där vi skulle lyssna på ett föredrag av Mikael Andersson, armlös, benlös, men inte hopplös. Det var jättebra! Svårt att sammanfatta, men en sak som en gympalärare hade sagt till han fastnade verkligen ''Jag säger inte att det kommer att bli lätt, men det kommer vara värt det i slutändan''. Det är så jag måste tänka nu och det där föredraget var verkligen en hjälp! Hem efter det, göra sig klar och ligga och läsa alldeles för länge.

Imorse var jag klar i tid, jippie! Det var bara emma som cyklade med mig. Haedil fyllde år idag, grattis fjortis! Hahaha, humor. Bild första lektionen, där jag lyckades klura ut vad jag skulle göra när vi fick bestämma vad vi skulle ''skapa''. Jag ska bara kleta en massa färger på pappret och kalla det konst, våran bildlärare kommer nog inte hålla med om det hahah. Men det är ju så konstnärer gör, varför får inte jag göra så? :o Nåväl, nästa lektion var MA/NO då vi först arbettade med bildspelet, sen hade vi matte, det gick bara bra. SV/EA, där lärarn läste för länge, så jag höll nästan på att inte hinna klart, men det gjorde jag iaf, heheh. Lunch, MA igen, sen engelskaprov. Det gick faktiskt bra, jag tror på ett VG, men det var nog bara för att jag vart peppad av en person före, tack snälla du! Efter engelskan fick jag fara hem, byta om, sen bar det av till Step In! :d Jag cyklade inget idag, eftersom att jag fortfarande är sjuk, men jag gick lite på rullbandet (får ju inte springa) och så gjorde jag mina andra övningar (-: Det gick finfint. Innan vi for hem stannade vi till hos Wikströms för att se hur det vart när dom gjort om, det var supersnyggt! Hem, käka duscha, fixa håret, klä på sig, sen bar det av till konsert. Elr, egentligen var det bara genrep, men jag måste säga att jag är imponerad! Dom var jätteduktiga!
Men nu ska jag sluta babbla och gå och se hockey!



Kreta, ett minne för livet, visst mamma? (-;

senare

Ursäkta att jag inte skrev igår, men jag hinner inte sammanfatta dagarna nu, gör det senare. Ha det bra tills dess! :)


Mamma, jag vet att du läser ;)

Jälla jit

Dagen har spenderats på skolan, faktiskt var det en riktigt rolig dag idag. Det brukar ändå va kul, vi asgarvar väldigt ofta åt dåliga skämt, men idag var det extra roligt, jag vet egentligen inte varför. Jag fortsätter att hosta hela tiden, inte kul. Efter skolan for jag hem och gjorde inte så mycket. Kring halv sex for jag till Amanda och vi cyklade till träningen. Hon cykla ifrån mig i Durrnäsbacken, jag var tvungen gå upp, hahah. Men det var faktiskt för att jag fick ont i halsen och hosta, typ. På träningen var det kul också, Ebbs häl barkade och då sa hon ''jälla jit'' och kom och satte sig med mig. HAHAH, FETT KUL! Vi fjanta och höll på och sen skulle hon gå och göra situps med dom andra, men hon klara inte det, hon skratta så mycket, ovanligt ens, hahah. Efter träningen cykla jag hem med Johanna och Ebbs och så följde jag Ebbs hem en stund för att kika på hennes hus, jag har nämligen aldrig varit där, hahah. Vi bestämde att jag kanske skulle vara med hon på fredag, hoppashoppashoppas! :d När jag cyklade hem stanna jag till i Norra hamn och när jag hade suttit där ett tag så såg jag en utter, det tror jag det var iaf. Den simma mot mig, men då jag skulle ställa mig upp och försöka filma den så vände den och simma tillbaka under bryggan, buhu.

Jag har också kommit på ett sätt att kanske få mamma att gå med på att vi ändå far utomlands och det är att jag ska lägga upp en massa bilder från Kreta, mohahah.


Det står ''Jag har bikinilinje, ser ni?!'' men ringarna jag rita kanske skymmer den, hahah. Mamma, jag vet att du läser och jag vet att du också vill dit!

Måååndaaaag

Ursäkta att jag inte skrev något igår, men jag var med Linn till typ kl 12, halv ett på LF, sen for jag hem, käka lunch, dela reklam, duscha och sen hade vi kalas här, syrran fyllde 18, grattis! Av mig fick hon en bok, heuheu, andra boken i Twilightserien, fast på engelska, så den heter ''New Moon''. Jag ritade jättefint på hennes paket också, hahah, NOT! Strax före sju for jag och Linn och gick överallt och prata om allt. Du är bara så bäst, tack för att du finns vännen! Kom hem kring nio, då for vi (jag, mami, papi och Sarah) och kika på en båt! ;d En Orrskär, den är ca två meter längre än våran heuheu. Hoppas vi köper, jag vart kär, i en båt, HAHAHAH! Fast vi mst bli av med våran innan isf (-;

Idag började vi som vanligt halv nio och då fick vi veta att vi inte skulle ha nån gympa, så vi hade håltimme mellan kvart i nio och elva, hahah, fett kul liv. Jag och Emma for till henne för att börja på vårat bildspel, det ska handla om ANT, Alkohol-Narkotika-Tobak. Hahah, vårat kommer bli bäst! Skoldagen i övrigt var som vanligt, råwligt folk, hahah (-: Efter skolan for jag hem, käka nå mellis, sen for jag på Step In, men dock så vart det ingen cykling idag, eftersom att jag är sjuk. Men ist så gjorde vi ett träningsprogram för armarna, me like! På vägen hem svängde vi in på Statoil och köpte korv, Moa provjobbar där, heuheu. Hoppas hon får sommarjobb där, då ska jag gå in och säga till hon ''Det vanliga tack''. Fett najs!

Får väl se om jag far till Emma sen,  om hon bara vill svara mig. Emma, kolla din mobil när du ser det här!

Och som kanske vissa vet så kommer ju Green Day till Sverige i oktober och ska spela i Stockholm. Jag, min kusin och hans moster ska dit då, fett råwligt! Biljetterna är klara och allt, dom släpptes idag kl nio, så dom är nog slut nu om ni inte har hunnit köpa nån, hehe, egd.


Och idag ska jag även bjuda på en bild, hahah.



Hej sommarhår, Kreta, ca 1 år sen.
TA MIG TILLBAKA!

Härlig dag

Dagen började med att jag röjde i mitt rum, sen for jag och Dagny på stan. Jag köpte en bok till mig själv, ''Så länge vi båda andas'' av Stephenie Meyer, fjärde och sista boken i serien. Jag köpte också en present till min syster som fyller år imorrn, thihih. Vi såg lite roligt folk på stan också, HAHAH. När vi var färdiga där for vi hem till mig, gjorde mackor, fyllde en vattenflaska, tog en fikabit var och stack ner till södra hamn. Vi la oss i lä och det var riktigt varmt. Vi käkade/drack upp det vi hade med oss och sen for vi hem till mig för att lämna det och sen bar det av till LF där vi skulle träffa Linn. Även Anders, Nisse och Crille och nåra fler var där. Det var match där, damallsvenska. PIF förlora med typ 4-0 tror jag? När matchen var slut for jag hem och packade och sen bar det av till Linn. Jag käkade middag här och vi har mest bara slappat. Kring tio kom mami och papi och hämtade oss och vi for in till stan för att kolla på bilar, det är nämligen crousing, elr hur det nu stavas, hahah. Det var kul, mycket roligt folk och snygga bilar;)
Men nu ska jag vara social med linnepinnegulleplutt, ring/smsa om det är nåt.

Pussss / H


And without you is how I disappear

Tänk att få vara en snöboll. Födas genom kramar, flyga genom livet för att till sist träffa den man faller för.

Det var bara jag, min bok, en penna och min mobil.

Jag har typ varit helt borta hela kvällen. Jag satt bara med gitarren i famnen och spelade nån liten melodi ibland. Vi käka middag och jag fortsatte att bara vara. Så då bestämde jag mig för att vara till dagiset och skriva. Så jag sa till mamma att jag skulle fara dit och då fråga hon vem som skulle komma dit och jag sa att ingen skulle det. Och så var det. Det var bara jag, min bok, en penna och min mobil. Det var riktigt mysigt faktiskt. Jag var där i ca en och en halv timma. Jag fick verkligen skriva av mig och det är inget som jag vill skriva här, det är för privat.

Imorrn får vi se vad som händer på dan, men senare ska jag iaf se fotboll, dagny, hör av dig om jag kunde gå med dig! På kvällen ska jag sova hos Linn, jag längtar verkligen, måste få prata med hon.

Pussåhej / H



Vintern 08-09, ett minne för livet.

Just det!

Jag lyckades verkligen lura Linn idag, förlåt gumms, men nu är vi kvitt;)<3

Första maj

Ursäkta att jag inte har skrivit, men det har bara inte blivit av.
I onsdags fick vi sluta till lunch, eftersom att vår lärare skulle bort lektionen efter lunch och vi har bara en lektion efter lunch på onsdagar. Så då for jag och Dagny på stan igen och fortsatte jakten på examenskläder till henne. Vi hittade faktiskt jättefina kläder! Vi köpte också varsin t-shirt. När vi var klara på stan for vi till mig och slöade här ett tag och hon for hem efter ett tag. Senare på kvällen for jag till kören och det var lika kul som vanligt:d Den slutade kl nio och jag tog en omväg hem för att träna lite, mohahah;)
Igår började vi tio över åtta med bild, sen hade vi Ma/No och efter det Sv/Ea. Sen sluta vi:d Jag och Dagny hade våra t-shirts och tights som vi hade köpt;) Till lunch var det soppa, men jag smaka den bara och den var inte god, så då for jag hem och käka och sen for jag och mami till Step In för att träna:d Det var skitkul! Jag cyklade i 33 minuter och 49 sekunder och hade en genomsnittspuls på 166, hahah:d Jag fick en Gainomax innan vi for:d På väg hem handlade vi inför kvällen. När jag kom hem gick jag i duschen och sen gjorde jag mig klar och efter ett tag kom Dagny. Ganska precis efter att hon hade kommit for mami och papi till stallet. Jag käka middag och ganska snart kom resten av tjejerna, Sara, Haedil och Linn:) Vi for ner till kanalsimmet, elr vi tog en omväg dit, HAHAH!!:d Störtkul;) Vi kikade där och träffa lite folk, sen for vi till mig. Vi bar ut lite grejer, godis, chips och sånt:) Jag och Dagny for upp till skogen för att leta pinnar till pinnbrödet och vi hitta två stycken, hahah!:d Vi for tillbaka och under tiden hade dom andra gjort upp en brasa;) Så resten av kvällen spenderades på våran baksida:) Haedil for hem kring tio och strax efter det tog vi som var kvar filtarna och la oss på verandan och mös. Kvällen var verkligen jätterolig och mysig, tack för en lyckad kväll tjejer, vi måste göra om det nån gång!<3

Idag ringde mamma och väckte mig kring elva, skönt med sovmorron! Jag slöa framför tvn till och såg Nils Karlsson Pyssling, fett bra alltså, hahah!:d Jag funderade vars mami och papi var och när dom skulle komma hem och efter ett tag ringde hon och då kom jag på att dom var på stugan, hahah, fail! Jag fortsatte slöa framför tvn till typ tre, halv fyra, sen gjorde jag mig klar och for till mormor och morfar och sortera reklam. Jag var där ett tag och prata lite med dom och slöa lite till ute på deras veranda. Jag for hem, sen har jag inte gjort nå mycket mer. Kanske ska va med Linn sen, vi får se hur det blir.
Men nu ska jag gå, skriver kanske senare.

Pussss / H

RSS 2.0