Statistik

Måste också tillägga att jag har haft bra statistik även nu då jag inte har skrivit, kring 12 besökare varje dag, härligt att ni läser även nu på sommaren då jag inte skriver, känns riktigt roligt faktiskt! Annars kan jag inte annat än hälsa glad sommar, så får vi se när jag skriver nästa gång :-)

Stenskär efter handbollsskola

Nu sitter vi i våran nya båt på Stenskär. Vädret är bra, men något kallt. Den nya båten är en Swemax 750 oh är ca 1.15 m längre än den andra, men den känns mycket större! Jag har en egen typ säng, det är en koj som sticker in, så bara huvudet sticker ut. 
Handbollsskolav började i söndags och slutade igår. Det har verkligen varit jätteroligt och man har träffat mycket roligt folk! Igårmorse blev vi väckta tio sju av 94pojkarna som sprang omkring i vårat rum i bara kalsonger, sprutade vatten på oss och spelade musik. Min första tanke när jag såg dom var ''Oh no, dom kommer våldta oss!'', men det gjorde dom såklart inte, haha. På handbollsskolan kommer det som altid kända handbollsspelare och är instruktörer och i år var det Kristian Bliznac, Bella Gulldén, Emil Berggren, Daniel Svensson, Micke Franzén (och såklart hans charmiga son Vincent som är sju år gammal) och Jenny Alm. Autografer sitter nu finfint på årets t-shirt. Jag har dock inte tränat i år, som ni kanske har listat ut om ni läst bloggen tidigare. Jag har ju som sagt en stressfraktur i kotan L5 i ryggraden. Vill ni läsa mer om det så kan ni googla Spondylolysis pars invertebralis bilat, haha, shit vad bra jag är som kan det utantill ;-) Jag har dock inte heller varit sysslolös, jag har varit fotograf under hela handbollsskolan och om man räknar med alla raderade bilder också har jag nog tagit ca 2000 bilder, huhu.
På måndagkväll bär det av till ume och på tisdag ska vi träffa läkarn igen. Jag har då haft korsetten 16 veckor och hoppa på att få börja ta av den då, men vi får ju se. Men nu har jag slut ström i datorn och måste börja avrunda detta inlägg. I övrigt om detta sommarlov så har jag haft det himla bra och roligt. Jag har också blivit fjortis, den 29 juni ;-) Men nu kan jag inte skriva nå mer, puss och ha det så bra!

RSS 2.0