Om jag kunde drömma.

Jag varnar er, här kan komma ett lååååångt inlägg. Jag kan börja med att säga att just nu sitter jag och käkar glass, lyssnar på musik och surfar runt lite på internet. Början av dagen spenderades i Kalix med handbollskillarna och Maja och Jojjo, dom spelade och jag var paparazzi (y) Har inte gjort nåt spec på sistone, en sak som jag kan säga är att vi har fått kontakt med Umeå och jag kan få komma dit tidigast vecka 11, men det är ju snart så :) Men jag har gått och blivit kär. Jag har blivit förälskad. Jag har blivit förälskad i en bok. Den heter ''Om jag kunde drömma'' och som många vet så är det den boken som filmen Twilight är baserad på. För några dagar sen så lästa jag nånting väldigt vackert. Det finns väldigt mycket vackert skrivet i den boken, men jag fastnade för en sak. Edward är ju vampyr och dom sover inte. Han berättar för Bella att han brukar kolla på henne då hon sover och så berättar han att hon har ropat hans namn i sömnen. Bella skäms, men då säger han nåt av det vackraste jag nånsin har hört: '' Om jag kunde drömma så skulle jag drömma om dig.'' Kalla mig konstig, men det var nog det finaste jag nånsin har hört...

Jag själv kämpar på med ''kärleksproblemen'', men känslorna har nästan börjat svalna. Jag och Cornelia har gemensamt kommit på att det kan bero på att inget händer. Jag själv är för feg för att satsa och han bryr sig som inte om tjejer, har jag förstått.
Vissa tankar har fått mig att fundera på att skriva en bok, en bok om saker som jag vill ska hända. Men vi får ju se, jag är inte precis den som kan sätta mig ner så mycket. Men jag har iaf idéer om vad jag kan skriva och personligen hoppas jag på att det blir av nånting iaf :)

Jag har också fått en ny favoritlåt, något gammal, men väldigt härlig! Kiss Me, med The Cardigans. Jag tycker att den är jättemysig och den får mig bara att tänka på sommaren. När jag hör den föreställer jag mig en killa och en tjej på en strand i solnedgången. Jag får gåshud så fort jag tänker på det, så himla mysig låt! Kände att jag vart tvungen att lyssna på den nu ;)
Tänkte att jag kunde länka till den : Kiss Me - The Cardigans

I övrigt så mår jag goda bra nu, livet flyter på som vanligt. Har haft matteprov och spanskaprov i veckan. Matteprovet gick super! Jag fick 39 av 40 och poängen som saknades var bara ett slarvfel som jag själv kom på och räknade ut det, så jag ger mig själv rätt för den ;) Spanskaprovet har vi inte fått veta, men det känns som att det gick bra där också, blir nog ett mvg, iaf ett vg ;) Det som är bäst med det här är att jag har lätt för att lära mig och har knappt pluggat nå, endast lite på spanskan :) Då är det endast fysikprovet till veckan nu som jag är lite osäker på, fysik är inte min starka sida precis och jag är inte så förtjust i ämnet heller. Men det ska nog gå bra, elr det har jag bestämt iaf :)

Men nu ska jag gå och mysa med mamma, hon har klagat ett tag nu på att hon har tråkigt :)
Ciao ;*

Här kommer lite gamla bilder, bara för att :


Bara för att jag saknar sommarn,





Bara för att jag gillar bilden,





Bara för att du är bäst,




Bara för att du är min livskraft,




Bara för att jag tycker att bilden är härlig,




Bara för att jag diggar bilden,




Bara för att man inte alltid är beredd,




Bara för att du är grymt söt,




Bara för att jag kände för det,




Bara för att namnet tillhör en underbar person,




Bara för att jag är kär i kärleken,



Bara för att blomman var söt,




Bara för att du och jag är dom bästa i världen,




Bara för att den är fin,




Allt det här, bara för att jag älskar dig.

Linn Nilsson, du får mig att må bra.

Det finns en speciell person här i världen. En mycket speciell person som betyder oerhört mycket för mig. Jag har inte träffat henne på länge nu, men jag vet att snart är det dags. På tisdag. På tisdag får jag träffa min Linn igen.

Till Linn:
Jag saknar dig enormt mycket, du kan aldrig förstå hur mycket. Vi har så mycket att prata om, så mycket att jag har glömt bort en del. Och jag kommer vara i extas när jag får träffa dig igen, så jag kommer inte kunna säga nåt. Jag kommer krama dig så hårt att det kommer vara helt omöjligt att släppa taget. Jag kommer aldrig släppa taget om dig och jag kommer alltid att stötta dig till 1000%! För DU är mitt liv. DU är den mest underbara person jag nånsin har träffat och det kommer du alltid att vara. DU har den där alldeles speciella platsen i mitt hjärta och den kommer föralltid att vara din. Det finns ingen som kan ersätta dig. DU är den där personen som jag kan säga allting till och jag vet att det kommer stanna hos dig. Linn Nilsson och Hanna Isaksson, så ska det va för alltid, right? <3

JAG SAKNAR DIG LINN NILSSON ! <3


Jag älskar dig bästavän.


Kärlek till flickan.

RSS 2.0