hannaisakssons.blogg.se har tagit jullov

återkommer snart, god jul och gott nytt år!

Idag har jag gjort absolut ingenting

Annat än att hälsa på farfar och mormor och morfar, så därför har jag inget mer att skriva, tack å hej!

Nu är mitt pepparkakshus klart


nån mer än jag som tycker att det skulle passa in i en misslyckad
Prideparad?

Tänkte skicka ett julkort till umeå


Inte så speciellt, men det duger väl? Till nästa år blir det en
handbollsbild! ;-)

Tänkte lägga in en dagen-efter-bild, men kom på att ni aldrig mer skulle våga besöka min blogg isf, hehe.

 

Meet me at the Equinox, meet me half way.

Kanske ska skriva om världensbästafredag som ägde rum igår! Började med att jag hade musik på skolan hela förmiddagen, fick sjunga själv och spela piano, och därför blire ett MVG i musiken ;-) Fotbollsturnering var det också, men som vanligt så var jag ju inte med, dock så hade jag svårt att prata efter min klass två matcher som vi förlorade, eftersom att vi inte hade några avbytare. Fast det var inte därför jag hade svårt att prata, jag hade skrikit väldigt mycket när jag försökte få spelarna lite gladare, vilket misslyckades.
När vi hade slutat gick jag, cornelia och emma ner på stan och fikade. Efter det gick emma hem, men jag och cornelia fortsatte för att möta hennes mamma och kika på en klänning till cornelia.
Hem, duscha och göra sig klar, bli sminkad, sen iväg till cornelia för att gå vidare till Hawaii och käka middag. Fick skjuts till cornelia, fixa oss lite mer bytte om och sånt, sen kom tove och vi drog iväg på disco! ;-) Där träffa vi alexander som vi såklart var med. Kvällen var väldigt trevlig, bortsett från ont i ryggen till och från. Vi blev hämtade vid ett och jag bllev hämtad från cornelia vid kvart över. Hem, tvätta bort sminket, sen i säng där jag somna direkt. Nu ska ni få lite bilder, sen ska jag dekorera mitt pepparkakshus som tack vare mamma nu är ganska helt.


Pucko! ;-)



Det här trodde ni aldrig va? ;-)



Disco! ;-)



Disco! ;-)

Jag bakar pepparkakor och krossar pepparkakshus,

då behöver man ju julmust! ;-)


har it lust att skriva

jag har ont i nacken, god natt!

mmm, marabou ;-)


Dock tom nu

jag har trååååkigt


var med mig ikväll någon?

 

skolan

jag är busiiig ;-)

Nyduschad

Ojoj, ni har ingen aning om hur heligt det känns när man får duscha om man har en kostjärt, men jag kan lova er att man känner sig riktigtriktigt fräsch efteråt.
Iaf så det enda vettiga jag ahr att säga är att jag är besviken på mig själv att jag startade datorn, hade tänkt gå och lägga mig tidigt som tidigare i veckan. Hur som helst så blir det iaf tidigare än vanligt. Sov gott!

datasaleeen ;-)

busigt alltså ;-) nån som vet någon bra sida med info om samiska?

Don't stop me now, I'm having such a good time

Nu ska jag dra igenom lite engelskaglosor, sen far jag till cornelia!
Puss!

OCH NU ÄR JAG KLAR!

Nu ska ni få en bild på mig för tillfället:


Wohow, nu har jag bara reflektionen kvar!

JAG ÄR HAPPY!

 


Lever än

tack vare My Chemical Romance.

 


Kärlek till er! ♥


If I'm so wrong, how can you listen all night long?

Kom hem kring ett. Slutade som vanligt efter gympan då dom andra hade dans, hehe, men jag stack ut så fort jag kunde, dunkade Kings of Leon i headset och gick efter vattnet mot Fårön. Förbi logen och vände där gångvägarna går ihop, längdrekord efter operationen tror jag? Iaf så gick jag och emma ner en sväng på stan när vi hade slutat, skulle köpa nya leggings eftersom att båda mina par har pajat på samma ställe, men hitta inga, så är typ deprimerad nu... Dels också för att jag måste göra klart mitt arbete om katolska kyrkan som ska in på onsdag. Fast förresten, jag tar nog självmord ist, ungefär lika roligt... Skriver senare om jag överlever!


Visst ser jag happy ut?


Tillbaka efter kort uppehåll, men det ser ni ju själva?

Nu ska jag börja om och vi får se hur länge det blir den här gången. Nu ska ni få veta vad jag har gjort sen torsdag:
Torsdagkväll: Mys med cornelia, vi drack glögg och julmust och snackade, puss på henne.

 

Fredag: Lucia på skolan, så jag hade såklart med mig kameran, kan bjuda på nå bilder sen, på kvällen var det vaka med emma.

 

Lördag: Handboll på Pitholm, julbord i öjebyn på kvällen.

 

Idag har jag varit på handboll i Hortlax med 98orna, fan vad bra dom är alltså ;-) Jag och Lilly har utbytt lite hemlisar också ;-) For hem strax efter tre, gjorde mig klar, sen for jag iväg på hockey. Var där med A.L, Cornelia och Albiin, riktigt trevligt må jag säga! :-)

Nu ska vi alldeles strax iväg till Svensbyn, får se hur länge vi blir där, smsa!


Btw

Jag jobbar på lektionerna och denne nån som ''hackade'' min blogg var fredde, men jag loggade faktiskt in så fick han skriva och då var han så dålig att han lyckades ta bort det första inlägget ;-)

Bloggpaus

Startar nu, får se hur länge he blir.

Jag jobbar inte på lektionen ;(

Jag pallar inte jobba på lektionen, och det var nån som hackade min blogg!! Vet nån hur man gör det=?


Ursäkta mitt lilla uppehåll, hoppas ni har överlevt

Kan skriva lite om dagarna jag inte skrev nå:
Torsdag: Som vanligt, skola + 98orna på kvällen. Gjorde också bort provet i sex och samlevnad

Fredag: Skola, kemiprov, MVG ;-) Kiruna med 98orna :-)

Lördag: Kiruna hela dan, hemma vid tio, sen till mormor och morfar och sova

Söndag: Slöa typ hela dan hos mormor, såg handboll, hem kring halv fyra, sen nån konsert på kvällen

Idag slutade jag som vanligt efter lunch. Jag och hajdannnn gick ner på stan och käka lunch, sen har vi kollat på lite julklappar, köpte dock inget. Efter ett tag kom erika och sen hon kom tror jag vårat längsta uppehåll mellan skratt kanske var en minut typ? Nåt sånt iaf. Varm choklad på Nodo, sen började vi röra oss hemmåt. Var hemma kring sex, käka middag och nu ska jag börja röra mig mot haedil. ska hjälpa henne med spanskan och snacka ;-) Bilder kommer senare ikväll elr imorrn ;-)


SNÖMULNING! ♥

 


En onsdag som känns som en torsdag, ovanligt ens?

Började med min muntliga svenskaredovisning om klassiker idag, kändes gå riktigt bra. Nu ska jag dock fara på handbollsträning! Intressant inlägg, eller hur? ;-)



SNÖMULNING! ♥


Sov gott!

-

USM steg 3 = STHML - IGEN!

Jupp, vi hamna i Stockholm igen och denna gång ska jag följa ;-) Höjdpunkten blir nog landskampen på fredagkväll! ;-) 9-10 januari är det, så veckan efter det så blire ume och bort med kostjärten ;-)
Iaf så äre ju första december idag, så jag fick mig u en chokladbit och jag är verkligen förvånad över att jag lyckats hålla mig och inte käkat upp den redan ;-) Ska inte skriva så mycket mer nu, utan ska hoppa in i duschen, dock så måste jag nämna att igår städade jag mitt rum oh pynta lite och det är riktigt, riktigt fint nu ;-)

RSS 2.0