nässköljning (y)

for till doktorn halv tre, tog ett litet blodprov i fingret och så tog hon temp, ingen feber, men ett värde som skulle vara på kring 10 var 34, ojdå säger jag bara... ;oo då bestämdes det att jag skulle få penicilin. Så dom skicka ett recept till apoteket och vi for dit och skulle hämta ut det och sen då vi får det så är det för barn kring 40 kilo... xDxD och det är ju låååångt ifrån vad jag går omkring med xD då vänta vi ett tag och så fick vi rätt sen :) så då for vi hem och sen vart det mycket; jag började med att snyta mig, sen sköljde jag näsan, och det var lite roligt! sen tog jag kortisonnäsaspray (stavning?)  efter det gick jag och la mig så att det skulle rinna runt och blablabla :)  senare tog jag nå piller så att jag inte skulle bli dålig i magen när jag tog penicilin xD;) och sen tog jag då penicilin ;) så det är mycket mediciner, för en förkylning som var ganska besvärlig -.-' jag funderar lite på varför såna här dåliga och tråkiga saker som förkylningar och ''sjukdomar'' överhuvudtaget, varför det bryter ut? jag är inte troende elr nå, men kan det va för att man har gjort nåt dåligt? typ haft för lite kläder då man gick ut och så, elr varit nånstans där man inte skulle. haha, jag vet då varför man får körtelfeber och det kan man ju säga är som ett straff... ;)
men nu räcker det för den här gången ;)

puss å hej leverpastej ;)

förlåt, men...

jag har nyss skapat den här bloggen pch jag vet inte så mycket om hur man gör den snygg och så, så kom gärna med tips? (aa)
ni får stå ut med att den kanske är lite ful... (aa)

jaa...

jag hatar datorer, jag hade typ skrivit ett lååååångt inlägg och så lagga den här jävla saken -.-' men iaf, utifrån det här har jag lärt mig att man ska inte skriva långa inlägg, det lönar sig aldrig :) jag är sjuk har varit hemma fredag, måndag tisdag och på onsdagsmorgonen hade jag utvecklingssamtal och då bestämde jag att jag skulle tillbaka till skolan och käka lunch med tjejerna och sen vara med på sista lektionen som i detta fall vart matte -.-' i måndags då jag vakna hade jag typ ögoninflammation i mitt vänstra öga ;oo så mamma ringde till doktorn och doktorn han svara; ''i sängen får inga små apor vara'' ;oo haha! :D näh, vi fick en tid och så prata vi och så ville han ta typ ett litet blodprov och temp och det var tydligen ''bara'' ett virus(?) ;oo men han trodde också att jag skulle få nå i höger öga och såklart fick jag ju det en dag senare. han tykcte även att jag skulle försöka undvika kall luft, så tydligen inte vara ute i onödan? wellwell, vi gjorde lite grejer och blablabla :)  när vi kom hem såg jag lite film och sen kleta vi på nån salva i ögonen och det sved! så jag ville inte kolla, för man såg ändå ingenting x) så blundande la jag mig i soffan och somna, sov i typ två timmar och så vakna jag, var vaken ett tag och så somna jag kring tio för natten :) men nu vart det ett lite långt inlägg x)

puss å hej leverpastej ;*

RSS 2.0