The dark of the alley, the break of the day

Kom hem från 98ornas träning för ett tag sen, var riktigt roligt idag, jag fick hålla i lite försvarsövningar ;-) Orsaken till att jag inte har skrivit var att på lördagmorgon så for jag och sortera och börja dela reklamen, sen for vi till Mosesholmen, även kallad spindlarnas ö, och sov där lördag till söndag. I söndags var det träningsmatch mot Älvsbyn och jag blev ganska förvirrad då. Vi spelade 5x15 minuter, jag spelade höger- och vänsternia, jag började lite försiktigt och gasade på mer och mer när jag kände att det gick bra. Jag visste ju att jag ändå skulle få ont och det var så kul, så jag fortsatte gasa, men jag fick inte ont. Jag fick inte ont på resten av kvällen. Men dock, ikväll när jag var med på 98ornas uppvärmning lite, då fick jag ont. Det låter ganska ologiskt va? Nu förstår ni säkert varför jag är så förvirrad... Igår skrev jag inte därför att... Well... Det blev bara inte. Jag gjorde inget specielt egentligen, eftersom att vi har temavecka på skolan såg vi film hela dan och på kvällen så pluggade jag lite och rensade bilder. Idag har jag inte heller gjort så mycket, sett film, gått och när jag kom hem så läste jag lite, vi for och kollade på en ny dator och så var jag ju med 98orna :-)

Imorrn så blir det till att ta bussen till backa, fastän det egentligen inte är så långt, men emma ville så gärna åka eftersom att det är gratis buss i veckan ;-) Klockan åtta ska vi vara där i matsalen och vara statister till filmen Jag saknar dig. Det håller på till ca kl fem, så vi får se om jag skriver nåt imorrn eftersom att jag ska träna på kvällen också :-) Nu har jag dock babblat på jättemycket oh ska börja avrunda med två bilder ;-) Puss på er och sov gott :-)



Fredags ;-) haha, jag var precis på väg att börja garva :d




Bara för att jag kände för det ;-)


Peace


videoklipp ;-)


He took my heart, I think he took my soul

Bråttom tillmskolan imorse eftersom att jag skulle lämna igen en bok på bibblan. När jag sen kommer till skolan och är ganska uppjagad så öppnar jag mitt skåp och alla mina böcker ramlar ut, kul. Dock så vet jag vilka som har tippat skåpen, hehehe. Annars har skoldagen varit bra. Efter skolan var jag med Sandra, och vi var lite tokiga, huhu. Ni ska få nåra videoklipp ;-) Jag ska också bjuda på lite bilder.

Dagens sensation:
Discotagg!

Dagens suris:
Hockeypojkarna är i Jokkmokk på träningsläger och var inte på skolan idag. Eftersom att dom är borta hela helgen och inte har nån träning som jag kan se så blir detta helgens suris också.



Hajdannn




HAHAHAHH! :d




:d<3




sötisar!




huhu, jag fick lift av j-fär :d




helt obetydlig, men sånt gillar vi ;-)




hahahah, visst gör vi det? ;-)




Sandra, du suger ;-)<3




gulläh :-)




Är det verkligen så här det ska lösas?

just det, jag lova ju en film också ;-)

men jag har lyckats ta bort den, HAHAHHA! Kanske kan få fanny att spela cp igen imorrn ;-)

Peace

tant sigrid =>

Dagens utmaningar:
Matteprovets A-del - (Y)
Engelska läxförhör - (Y)
Spanska läxförhör - (Y)

Imorrn blir det B-delen på matteprovet, efter skoln ska jag vara med sandra och på kvällen blir det disco med hajdannnn!
Dagens träning med 98orna var bäst, eftersom att Munksundarna hade fotbollsavslutning och dom som var på träningen var få oh ojämna, så jag fick hoppa in och vara med på allt ;-)

Dagens sensation:
Jag har haft jeans för första gången på ca 3/4 år? (Moas räknas inte ;-))

Dagens suris:
Dett finns inga snygga vinterjackor nånstans!

Nu ska ni få några bilder + en film, förlåt fanny ;-)



Haha, helt obetydlig ;-)




Det står ''By Dagny och Hanna'' där uppe, men dagny lyckades måla över det ;-(





Och med färgen som blev över från vårat mäserverk så passade jag
på att måla naglarna ;-)




Efter skolan var jag duktig och läste.


Nu ska jag gå i duschen, sen ska jag gå och lägga mig.
Peace


Skriver deckare, elr?

Medans jag hämtar ner min deckare från SkyDrive så passar jag på att skriva ett inlägg. För första gången på väldigt länge så har jag jeans(!) på mig. På överkroppen sitter ett svart linne från JC och Ekencup-tjocktröja. Nu måste jag dock börja skriva, tragiskt...


Tant Sigrid =>



Peace

2½ män, b&j och matte

Sorry Haedil, jag stannar hemma, ser på tv, äter glass och räknar matte, men vi ses imorrn ;-)


Back on track, AGAIN!

Nu ska jag börja om igen, fan också, tagg. Har tänkt ta en nystart och inte skriva något om under bloggpusen, huhu, ni har missat mycket roligt (fast det är ju mitt fel). Nu ska jag nog dra till hajdan och tvinga henne plugga med mig. Elr, jag ändra mig jag är inte där så länge utan far hem och pluggar ist. Jo, det lät bättre. Tre bilde sen sticker jag.


Emobild, kanske ska satsa på det? Eh, näh.



Me like Johannas blogg! Tummen upp för det (y)



Dissa fjortisminen, men här har ni dagens outfit:
Tröja: Herravdelningen Cubus
Leggings: Gina Tricot
Halsbandet har min kusin gjort och på fötterna har jag under dagen haft bruna Converse.

Peace

Umeå!

Ursäkta att jag inte har skrivit, men jag har inte haft lust bara. Inget spec har hänt egentligen. Imorrn far jag iväg till ume med Maja och hennes familj kring sju på morron. Vi kommer att sova på hotell lördag till söndag eftersom att hennes brorsa har nå matcher i Robertsfors, men jag och Maja ska mest gå på stan, haha :-) Eftersom att jag far så tidigt imorrn så har mamma sagt att jag inte får fara på hockey ikväll, men jag ska nog hitta på nåt sätt att fara ändå ;-)

Dock så är det så här att jag ska ta en bloggpaus nu. Jag vet att jag nyss har kommit igång igen, men jag har verkligen bloggtorka, det blir bara att skriva samma saker, om och om igen. Vi får se när jag börjar om och skriva igen, men jag tror/hoppas at det inte blir så länge.

Nu säger jag trevlig helg och ha det bra så länge!

Puss! :-)

VARNING!

Kära klass, tag varning.
Imorrn kan jag inte garantera att jag kommer vara särskilt snäll, men det avgör min rygg när jag vaknar, beroende på hur ont jag kommer ha.

Bara så ni vet.


Det är så synd att du är så söt, det är så synd att du är så söt...

Nu är jag hemma från älvsbyn, har haft träningsmatch :-) Det blev ett mål denna gång :-) Dock så har jag nästan bestämt mig att ag ska bli kant igen, idag så spelade jag linje, men kant, ooo, det är så helvetes rroligt! :d Inget spec har väl hänt idag, haha, känns som att mitt liv har blivit ganska tråkigt. Nu ska jag dock bjuda på en bild, tro det elr ej. Det är Cornelia som har tagit den, i fredags när vi hade varit på hockey! :-) Fett roligt alltså, en av dom roligaste kvällarna på länge! ;-)





Puss! :-)


Yo Hana!

Hinner inte skriva så mycket nu. Jag och Emma har iaf haft jätteroligt i lule, vi har typ varit flummiga som fan, haha :d På vägen hem åkte vi buss med Mats Lavander, för dom som vill veta, haha :-) Nu ska jag iaf cykla iväg och hämta Yo Hana som ska sova här inatt :-) Jag kanske skriver sen, men vi får se.
Puss! :-)

rubrik

Idag har jag gjort absolut ingenting. Kom precis hem från mormor och morfar efter att ha delat reklam och käkat jordgubbar med grädde. Snart ska jag få en b&j's, Moa och nåra kompisar for på Ica, så då bad jag hon köpa en åt mig ;-) Imorrn efter skolan så far jag och emma med bussen till lule eftersom att jag ska göra nya sulor till handbollsdojorna. Troligtvis käkar vi middag där innan vi tar bussen hem igen :-) Nu har jag dock inget mer att skriva och jag skriver nog först imorrnkväll igen ;-)
Puss så länge! :-)

soffpotatis

Angående rubriken, huhu, så sov jag i soffan inatt. Jag lås och sov på tv och så gick jag och hämtade kuddar och mitt täcke och hade bara tänkt se på tv, men så somnade jag och då jag vakna till så orkade jag inte gå till mitt rum, så jag sov där inatt, haha. Som vanligt så har jag inte gjort så mycket än. Jag och mamma ska förhoppningsvis snart fara till stan och köpa Esperitox (?), eftersom att jag är förkyld. Kanske kan tigga till mig en b&j's också (a)
Idag far pappa och farfar till stugan eftersom att älgjakten börjar imorrn, så vi hoppas på att dom skjuter nån i år, efter att ha varit utan i två elr tre år, haha ;-)
Jag hoppas också på att jag är frisk till på tisdag, för att vi har träningsmatcher i Älvsbyn då oh jag ska få skutta lite på kanten (a)
Nu ska jag dock försöka få mamma att klä på sig så att vi kan fara till stan, skriver nog sen.
Puss! :-)

You have stolen my heart

Strax efter att jag skrivit det förra inlägget gick jag till mitt rum och kikade mobilen. Då hade jag ett meddelande från Ebbs och hon hade också ringt tre gånger. Jag svarade på smset och sen ringde hon igen. När jag lagt på hade jag bara på mig trosor, pyjamas, en tjocktröja, glasögon och väldigt risigt hår. Ca fem minuter senare hade jag hunnit klä på mig, satt i linser och satt upp håret någorlunda bra, sen bar det av till LFdär jag mötte Ebbs och Johanna, hahaha :d Hockeyträning, sen satt vi drygt en halvtimma till och väntade på att dom skulle komma ut från omklädningsrummet, hahahaha, fett kul :d När vi suttit där och råkat jaga in Karl i nåt rum så gick vi ut och kollade lite på fotboll. Efter ett tag for jag hem, sen vidare till mormor och sorterade. Det gick rätt så fort, sen for jag hem och fixade i mitt rum och efter ett tag kom Ebbs och Johanna till mig. Vi gick iväg till Viking, men tydligen så tog dom inte kort, så då gick vi till Pentryt och käka där. När vi hade käkat gik vi till Kvantum, köpte godis och konstaterade att Fanta är gott, huhu ;-) På vägen hem var det lite småkul, huhu ;-) När vi kom till mig käka vi godis och lekte katter, förhoppningsvis kan jag bjuda på lite bilder snart :-) Imorrn ska jag nog dela ut reklamen ganska tidigt, sen får jag se vad jag hittar på. Dock så kan jag inte träna, eftersom att jag har blivit förkyld ;( Men nu ska jag nog börj gå och lägga mig.
Puss :-)

Du kom som en ängel, JUST DANCE!

Jag steg upp strax före elva, med ont i halsen. Har inte hunnit göra nåt än, jag och mamma har bara röjt ur typ allt i mitt rum för att vi ska sätta in mina nya bokhyllor :-) Har dock inte bestämt nåt med nån än, så hör gärna av er. Nya ska jag nog börja göra mig klar, sen sticker jag iväg till mormor och sorterar reklamen, efter det hoppas jag på att vara med nån.
Puss :-)

kärlek

Jag hatar Cornelia, för man blir alltid kär när man är med henne!
Puss på dig bajskorv! (L)


Vill ni ha några äpplen från trädet elr har ni redan från coop?

Ursäkta att jag inte har skrivit nå, bloggtorka. Skolan blir bara roligare och roligare eftersom att folk blir bara trevligare och trevligare :-) När jag kom hem från skolan så (tro det elr ej!) städade jag mitt rum! ;o Det blev riktigt fint, nu ska jag bara röja i bokhyllan ;-) Kvällen spenderades med Cornelia och ni har säkert räknat ut vad vo har gjort och vars vi varit haha :-) Eftersom att vi är busiga så har vi pallat äpplen också, elr, Cornelia har gjort det, jag har bara stått med kamerorna eftersom att jag är så feg B-) Nu är jag dock ganska trött, så jag ska försöka gå och lägga mig.

Puss! :-)

hata regn!

Ska alldeles strax klä på mig och cykla iväg till amanda, sen drar vi vidare till träningen. Nu när det är bestämt att det ska opereras så får jag göra ''vad jag vill'' så länge jag står ut med smärtan :d Men nu hinner jag inte skriva nå mer, skriver nog senare ikväll.
Puss! :-)

Emma är gangster!

Försov mig idag, heuehu, mamma väckte mig tjugofem i åtta och emma kommer ju alltid kl åtta, så det var bara att rusa upp, men jag hann (y) dock så hann jag inte äta frukost. Vi slutade som vanligt efter lunch idag och då fro jag, emma och haedil till bibblan. Jag och emma hade tänkt plugga, men det blev ju såklart inte så mycket eftersom att haedil var med ;-) fast jag hann allt jg hade tänkt (-: nus ak jag nog gå och lägga mig ett tag, är ganska trött.
Puss! :-)


RSS 2.0