We like it (y)


Handbollens Dag

idag var det Handbollens Dag på Pitholms sporthall, väldigt roligt! vi blanda en massa lag och spela och vi räkna ut att mitt lag skulle ha kommit etta om det hade varit placeringar ;) men Ola var lite orättvis domare sista matchen och dömde en massa övertramp ;oo;) men, det avr ju inte på blodigt allvar ;) det var också en Pricktävling, på våran sida kom jag trea, Matilda två och Anton etta och Anton vann också finalen, priset var ett par Strömnässockar xD;) väldigt nöjd med dagen, bortsett från att jag har ont typ överallt? :) jag har inte tränat på typ en månad, så det kanske inte är så konstigt ;pp jmen en bra sak, jag har typ inge ont i ryggen!! :D:D haha, jag har ''liiiiite'' skrapsår på knäna också, för jag slängde mig flera gånger, och med klister på händerna och så sög det fast i golvet, så det gjorde ju lite ont, men det får man tåla ;) iaf, var med Elin ikväll, vi såg lite film och mös :)<3 imorrn ska jag nog hitta på nåt på dan och sen är det träning och sen ska jag sova hos Amanda :) tisdag far mamma och pappa bort på kvällen, så då ska jag väl höra mig för om nån sovkompis :) wellwell, har inte så mkt mer att säga än att jag fortfarande saknar min klass och jag längtar tills jag träffar dom snart igen :)

pussåhej leverpastej ;*

jag gillar min kamera


vad ska man säga?

varför har man egentligen rubriker? det är ju bara onödigt? elr, ibland kanske det är bra och roligt och så, men det är mest onödigt tycker jag iaf.
wellwell, jag gör inte så mkt, chillar mest :) har varit med Amanda och vi var ute och gick i en och en halv timma :) tidigare idag hade vi träning, vattenpolo och även annat i munksunds simhall :) väldigt roligt, tills på slutet då jag hoppa från trampolinen, gjorde en volt och landa på rygg, aj säger jag bara. livet överhuvutaget är väl som vanligt, småont i ryggen hela tiden och fjärilar i magen, hm, vad kan det bero på? ;) saknar Linn som sate! <33 hon är i gällivare hos sin farmor och farfar, kom hem?! snälla?!
imorrn ska jag iaf få spela handboll, JA! handbollens dag på pitholm, komma dit? ;) hoppas på att kunna hitta på nå
senare på kvällen också. blir troligtvis med Cornelia :)<3

är jag konstig om jag säger att jag saknar skolan lite? elr, jag saknar inte skolan, jag saknar mer folket och alla tokigheter och allt sånt. det är så många där som man inte träffar i vanliga fall ;( man träffar dom typ fem dagar i veckan, och man tycker att vissa är jättejobbiga, men sen när det är länge mellan gångerna så börjar man helt plötsligt sakna dom och förstå att dom faktiskt har en ganska stor betydelse i ens liv. dom är ju faktiskt ens vardag. jag saknar många från skolan, som jag inte träffar alls då det är lov. och om man typ möter dom på stan så blir det nästan så pinsamt att man inte vågar hälsa ens, och i skolan så snackar man och fjantar sig tsm hur mycket som helst. hoppas att det inte var så. jag vill ha en klass som man kan verkligen gå och säga ''min klass är bäst i världen'' och verkligen mena det, inte bara skryta, utan verkligen känna så. dom borde egentligen vara dom bästa man har, för dom är ju större delen av ens eget liv. jag trivs i min klass, man jag skulle ändå vilja ha en sån klass som man skulle kunna leva med. för alltid. det skulle vara härligt. hoppas att nån annan känner som mig.

pusshejdå :)<3

Juldagen

Det vart en lyckad jul iår. Jag fick min systemkamera och har börjat fota, bilder finns på www.hannaisaksson.pixbox.se
ge gärna kritik :) Fick även Guitar Hero World Tour, riktigt roligt. Har fått lite småklappar också :) Nu har jag också börjat vända på dygnet, har inte orkat göra det förrän nu ;) gick och la mig typ ett, halv två inatt och sov tills jag vakna, typ tolv :) Börja dan med att äta choklad och gröt, riktigt härligt ;) igår kväll fick jag vara ''tomtenissa'' hos några bekanta, tjänade 100 kr på det ;):) Saknar fortfarande en viss person, hoppas du har det bra :)<3  Linn for till sin farmor och farfar i Gällivare idag, ska vara där till nyår, så tills hon kommer hem ska jag nog mest sova och sen när hon är hemma ska vi bo på Nolia och LF ;);) Kan ju faktiskt ha Cornelia som rumskamrat tills Linn är hemma :) menmen, nu ska jag dra ;)

Hoppas ni har haft det bra :)

Pussåhej ;*

GOD JUL!

nu ligger man här ensam och ska snart gå och softa med familjen :) det är härligt ändå, men sak är störd, jag har ingen julstämning ;oo det känns inte som att det är jul imorrn ;oo man får väl hoppas att det kommer :) ska fira jul hemma med familjen och mina kusiner från Boden,  mormor och morfar kommer också :) jag vet en sak som jag kommer få! en systemkamera!! :D:D:D det blir en Sony A300 ;pp hahaha, Linn och Amanda var här nyss och då fick jag en liten julklapp av dom, men det är inget som jag vill dela med mig av (aa) ;)
Sara har sovit här inatt och det var roligt, vi låg och snacka väldigt länge ;) idag på dan for vi till phb och så var vi där med Pelin och min kusin kom också dit :) men nu ska jag inte skriva nå mer för idag ;pp

GOD JUL, HOPPAS NI FÅR ROLIGA JULKLAPPAR :)<3

och extra god jul till en spec person :)<3

tre veckor, tre jävla veckor utan dig

varför ska det egentligen vara så hemligt att vara kär? och särskilt i vissa personer. ibland kan man gilla någon, en som är så ''fel'' så att man inte ens törs berätta det för vissa av sina kompisar. bara vissa utvalda, som man verkligen litar på. varför ska man bli retad för att man är kär i nån om det kommer ut? när man gillar nån så vill man ju berätta det, men är nästan rädd. varför ska det vara så? och värst är det ju nog om man gillar nån som man träffar varje dag, för då får det ju verkligen inte komma ut. det är ''okej'' att säga det till hur många som helst, om det är ''rätt'' kille. men jag har ingen aning om hur det är för killar, om det är lika komplicerat för dom? om dom håller det lika hemligt som vissa tjejer gör, elr om dom går och säger det till jättemånga? det är en fråga jag har ställt väldigt många gånger men aldrig fått nåt riktigt svar. hoppas jag får det nu.

god natt du <3

stolt

just nu är jag stolt över mig själv :) jag har städat mitt rum! ;oo jag vakna kring halv tio imorse och så for jag och dela ut reklam, ett nästan roligt jobb :) senare när jag kom hem for jag, mamma o pappa till min kusin och hans sambo, fikade och så, gottgott :) efter det när vi kom hem gck jag i duschen och sen käka vi middag och sen började jag städa ;oo det vart riktigt fint :) då jag var klar hjälptes jag och snällpappa åt att sätta upp en spegel i mitt rum också, najsnajs :) sen har jag som inte gjort så mkt mer :) igår var vi på hockeymatcher, var på Nolia från kl tre till typ halv sju, riktigt kul, fast jävligt kallt! jag hade som hoppats på att en spec skulle komma och värma mig (aa) men så vart det inte ;) jag var hos Linn före det och då bytta vi julklappar, till hon hade jag köpt en ljuslykta och ett örngott ;) och jag fick doftolja och en massa skumtomtar!! :D:D när då hockeyn var klar ick jag och Amanda hem till mig och käka och bytta julklappar också :) haha, jag fick en t-shirt som det stod ''I've got black belt in shopping'', hahaha, tack :) och hon fick duscholja och ett örngott (aa) ;) vi gjorde inte så mkt mer såg lite tv och mös :) jag har som lite funderingar och tankar, men som inget som jag precis vill skriva här, så jag har som inget mer att skriva nu ;pp

pussåhej leverpastej ;*

Jaaruu ;)

har inte så mkt att säga ;pp idag på skolan bestämde vi i klassen att vi skulle vara snälla mot varann hela dan! två timmar!! ;oo elr, man hörde ju såklart lite ''tyst mia'' ibland... ;) efter skolan gick jag och Danni ner på stan där vi mötte Sara och Sandra och så gick vi och käka, och jag gjorde en upptäckt ;oo jag får ont i magen av skräpmat ;oo ;) sen gick vi runt lite grann och var fula :) när jag sen kom hem så var jag hemma ett tag och sen gick jag för att möta Cornelia och så gick vi och kolla på hockeyträning ;pp roligt var det :) sen gick vi hem till mig och så låg vi i min säng och snacka, LÄÄÄNGE. om allt! :D biceps och sånt (aa) visst Cornelia? ;)  menmen, nu ska jag gå och lägga miiig (aa)

pussssss ;*

it's been a looong time ago

jag är inte precis den som kan sätta mig ner så länge, så jag skriver inte så ofta. förkylningen har gått om iaf, nu mår jag prima :) nästan. ryggen strular som satan. kan typ inte träna, kan bara vara med lite på gympan and that's it ;/ men jag är iaf med laget :) vi hade vaka inatt ;pp jag somna typ halv fem och det var Ebbs fel ;oo för hon somna och det gick inte väcka henne så då vart det så tråkigt så att jag också somna ;p hahaha, vi var typ 15 st som var utspridda i Emms hus ;pp men nu ska jag gå och duscha, sen ska jag gå och lägga mig :) är trött som sate ;o

puss å hej leverpastej ;*

RSS 2.0