whatever

Idag hade jag faktiskt tänkt städa mitt rum igen, eftersom att jag egentligen skulle ha nåt att göra när laget skulle till ume, men det har jag inte hunnit med kan vi låtsas som ;-) Jag har hunnit dega, dela ut reklam, duscha, käka lunch, varit social med Anders och Sofia och varit på Willys, visst får man göra det ist för att städa? ;-)

Senare ikväll hoppas jag på att kunna vara med cornelia, men vi får väl se hur det blir med det, för hon kommer hem vid åtta och jag vet ju inte hur trött hon kommer vara ♥

Kvällens mål:

På senast 40 minuter ska jag ligga i sängen för att sova, så nu säger jag god natt och dröm sött, i hopp om att själv få göra det.

Facebook, facebook, facebook...

...how can I ever thank you for saving my life?


Update: Friends


Från fridas blogg


 
Från skruttis blogg



Från celinas blogg

(n)

Nyduschad och go'luktande, men absolut inget att göra. BAJS.

I'm a satellite heart, lost in the dark

Nu har jag mycket tid, eftersom att det är LLLLLLOOOOOOOVVVVVVVVV! Just därför ska jag försöka slänga ihop ett riktigt inlägg som faktiskt kan vara värt att läsa, vad tycker ni om det? Iaf, nu ska vi se vad jag får ihop.

Onsdag: Började dagen med spanskaprov, gick riktigt, riktigt bra! Var bara ett ord som jag inte kom ihåg, men jag hittade på nåt, så lämnade inte tomt iaf. Svenskalektion, sen var det B-delen på matteprovet. Gick inte så jättebra, men jag klara det iaf. Efter det så var det lunch, sen slutade vi typ tror jag. Fast jag, hajdannnn och erika stannade kvar, för jag var tvungen göra klart en grej på bilden och hajdannnn gjorde lite skyltar till innebandyturneringen som var igår. På kvällen var det bowling med handbollen, fast jag orkade inte bowla och efter det såg vi derby, vi har en ny ''favoritdomare''.
Torsdag: Som sagt så var det innebandyturnering, fast det var inte direkt på morron. Vi började tjugo över åtta, så vi missade våran sovmorron! Det var prisutdelning för en massa grejer, sen skulle vi typ antingengöra prov elr städa. Eftersom att jag inet hade nåt prov att göra så skulle jag städa, men vi hadde inget klassrum att städa, så ist gick jag och nåra mer och satte oss i cafeterian, mös, läste lite tidningar och spela gitarr. Vid tio såg vi en musikal, Hairspray, av gymnasieeleverna som går estet-musik. Riktigt bra var den! den slutade strax före tolv och då käkade vi, sen avr det match tjugo över. Vi förlorade den och vi förlorade även nästa match, men precis som på fotbollsturneringen innan jul så skrek vi nog mest, hehe ;-) Vi slutade efter finalen, alltså strax före två och då gick jag och skruttis ner på stan. Vi gjorde typ ingenting, satt och åt godis och pratade ;-) Jag for hem typ vid halv fyra. Vid halv sex blev jag hämtad av sussie för att fara på 98ornas. Var med litegrann på uppvärmningen, sen klarade jag inte så mycket mer. På 95ornas sprang jag typ ett varv, sen stod jag och amanda och passade lite. När jag kom hem tog jag en lååååång dusch. Efter det flätade jag håret, sen gick jag och la mig.
Idag har jag inte så mycket planer. Jag har plockat ur diskmaskin, dreglat lite i skolkatalogen och mamma soretrade reklamen åt mig, tackar! Det kan hände att vi far på djuraffären och tittar på nå råttor, haha, tydligen är dom jättesöta. Dock så har jag inte tänkt titta på spindlarna som finns där. Efter det kanske jag får med mamma och pappa på att äta på stan. Antar att det blir till att vara med skruttis ikväll :-)

Erkänn duktigt av mig! :d Jag ska till och med slänga in en bild också ;-)


Såg ni oss på tv i söndags? I en annan del av Piteå ;-)


5 prov på 3 dagar, får det verkligen vara så?

Hade fysikprov igår, matteprov idag, engelskaprov idag, matteprov imorrn och spanskaprov imorrn, hur normalt är det?
Hur som helst så har alla proven hittills gått bra. Ikväll blire 98orna och slappa, som vanligt ;-)

Funderar på att låta någon göra en ny design till mig.

Någon intresserad? :-)

Ovanligt ens med små korta uppehåll?

NU ska jag gå på ica och köpa choklad, sen ska jag plugga, visst är det bra att göra det en dag innan prov?

Ursäkta mitt lilla uppehåll, men jag tror ni har vant er.

Som vanligt så blir det inte till att skriva nå om tiden som gått. Nu ska jag städa, sen blire hockeyyyy!

Dagens horoskop:

Me like ;-)



Hanna♥Cornelia♥SDOL


Nu ska det skrivas en reflektion om Frankrike

och sen ska det tränas lite. Jag säger (n) till det första och (yyy) till det andra, vad säger ni? :-)

Livet leker och jag är flummig och glad

Godnatt ♥

HATAAAA PLUGGGGGG!

Fysikprovet gick riktigt bra och eftersom att vi inte hann våran so-redovisning idag så blir det imorrn ist. Nu ska jag sluta spela Tarzan och räkna lite matte ist. Hade tänkt gå och lägga mig direkt när jag är klar med matten.
IMORRN SKA JAG FÅ MASSAAAAAAAAAGE! *HAPPYFACE*

I love my life

Dusch, sen ska jag ''plugga'' lite inför redovisningen imorrn.
Just det, vi har fysikprov imorrn också!
I love my life


Sandra tonight!

Vi ska gå nånstans och käka snart, sen hyra film och köpa gotta och bara mysa, me like!
Puss ♥

*



ajj miss jjo


*


So pretty, so smart, such a waste of a young heart.

For ju som sagt till sandra igår. Vi käkade, spelade Wii och såg film. Sandra vann mest i Wii när det var någon sport, men när vi flög flygplan, då var jag jävlat bäst! ;-) Filmen vi såg var Marley and Me. Den var riktigt bra faktiskt och självklart fällde jag några tårar på slutet då Marley dog ;'-( Pappa kom och hämtade mig strax efter att filmen hade slutat, vid halv tio och jag la mig ganska direkt när jag kom hem.
Idag var det ju då skola. NO första lektionen, gympa andra och som vanligt gick jag. Idag gick jag hem och hämtade rena trosor, eftersom att jag hade glömt det när jag packade imorse, haha :-) Efter gympan var det musik och då fortsatte vi spela Love me tender som gitarrorkester. När vi hade spelat tillsammans alla stämmor nåra gånger så föreslog våran lärare att vi skulle  gå ner i caféterian och spela upp det, så då gjorde vi det, men typ det enda som hördes var min basstämma och rebeccas stämma, haha, ingen melodi ;-o Ska höra med cornelia elr amanda om dom kan skicka det dom filmade så kan jag ladda upp det ;-) Lunch efter musiken, sen var det mentorstid, efter det svenska, sen so, sen slutade vi :-) Jag gick som vanligt hem med emma. La mig ett tag när jag kom hem, åt och vid sex kom emma hit. Vi kände att vi blev lite sugna på muffins, så då bakade vi det ;-) Riktigt goda blev dom :-) Emma for hem strax före åtta och nu sitter jag här. Ska gå i duschen, sen ska jag packa upp väskan och gå och lägga mig, men först ska ni få några bilder ;-)



Innan ugnen ;-)



HAHA, det blev lite fail, smeten ville inte lossna från visparna ;-o



Eftersom att pappa var på hockey i helgen och jag inte kunde följa för
att jag var i älvsbyn så fick jag en tröja ;-) FORLAJF! ♥

RSS 2.0